Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Vippistolen


Vippistolen
Skrevet d. 15/08 2023

Vippi stolen er ikke bare en stol. Stolen kan anvendes af både børn og voksne i vuggestuen og børnehaven, på kontoret eller i privaten. Stolen har mange egenskaber og vi forstår godt hvorfor netop denne stol, er en klar bestseller hos os.

Vippi balancestol, en stol der giver brugeren meget mere end blot en stol

Vippi stolen kan bruges af både børn og voksne, seriøse såvel som barnlige sjæle kan alle få glæde af at bruge stolen og gøre noget godt for både krop og sind. Vippi stolen er en gulvstol. En gulvstol giver især pædagoger i skoler, børnehaver, vuggestuer, dagplejer mm., mulighed for at arbejde med institutionens børn uden at gå på kompromis med ergonomien. Vippistolen giver en yderst god komfort for både ryg, lænd og baglår. Netop disse tre ting er vigtige at have i fokus når vi snakker om gode eller dårlige ergonomiske stillinger. Vippi giver god støtte til kroppen og gør det muligt at arbejde i øjenhøjde med børnene på gulvet, uden at skulle sidde med bøjede ben og krum ryg.

Vippi kan også bruges på arbejdspladser der ikke indikerer at arbejde med mennesker. Mange arbejdspladser hvor størstedelen af arbejdsdagen foregår siddende, anbefales at ændre arbejdsstillinger flere gange i løbet af en arbejdsdag. Kroppen, især ryggen, har ikke godt af at sidde fastlåst i samme stilling for længe. Vippi balancestol kan bruges til alle aldre og giver en god afveksling fra kontorstolen. Vippi har en høj ryg der støtter fra lænden og til op over skuldrebladende. Stolen kan nemt vippes frem og tilbage og har god støtte under lårene. Skift kontorstolen ud med vippi for en stund i løbet af dagen, tag din bærbar med og placer dem på dine lår og mærk forskellen – 10-15 minutters ergonomisk afveksling kan gøre en verden til forskel for din krop.

Vippi gulvstol kan bruges som gyngehest

Stolen her kan ikke kun bruges til at sidde på. Selvom dette er tænkt som stolens primært formål, vidste Tone, designer af Vippi, at børn ikke altid kan holde til at sidde stille – ja, og det er nok mest fordi de ikke altid gider at sidde stille. Derfor er stolen bygget op således andre anvendelsesmuligheder for børn også er mulige. Stolen kan, grundet skummets form, vippe frem og tilbage. Skummet har en kerne bestående af stål i siderne og i midten der gør det muligt for børn at kravle, hoppe ned fra og stå på vippistolen.

Grundet vippistolens mange muligheder, kan stolen også bruges som et motorikredskab for børn. Voksne kan ikke stå på stolen. Stolen kan bruges som et aktivt redskab i forbindelse med en forhindrings- eller motorikbane i institutionens pude- eller tumlerum. Stolen kan vendes på hovedet og kan hermed bruges som tunnel eller bro. Stolen vejer ikke mere end 6,2 kg. og kan med hjælp af den integrerede strop fastmonteret øverst på stolen ryg, nemt flyttes fra det ene sted til det andet. Børn kan selv flytte stolen.

Vippi betræk bævernylon

Klik på billedet og kom direkte til produktet

Hvor kan jeg købe en vippistol?

Hvis du er nysgerrig efter at vide hvor du kan få fingrene i en vippi stol, så kan du købe den her hos os. Max Horsens A/S er den danske distributør af Vippi. Vi har alle farver på lageret som du kan se på vores hjemmeside. Vi sender stole til hele landet. Alle vippistole samt ekstra betræk kan købes direkte på vores hjemmeside – det eneste du skal gøre når produktet er lagt i kurven, er at udfylde leveringsinformationen og foretage betaling. Vi sender altid varer ud én gang om ugen og kan derfor garantere hurtig levering.

Skulle du have spørgsmål til vippi stolen må du endelig hive fat i os, så skal vi nok hjælpe dig godt på vej.

Seneste fra bloggen

Om Max Horsens

Vi har mange års erfaring i branchen, og med udgangspunkt i en stor ekspertise inden for legemuligheder til børn, arbejder vi målrettet på at opfylde vore kunders behov - på en uformel og fleksibel måde.

Vores ambition er at være blandt de bedste inden for børns leg – på de områder, hvor vi har vores produktgrupper: Legepladser, Møbler, Legetøj.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.