Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

BORDE

Som passer perfekt til din institution eller forening.

Et bord er, hvor fællesskabet bor. Man samles omkring bordene, leger, snakker, tegner, spiller, holder møde og så meget, meget mere. Borde skal både være helt i børnehøjde, mens andre borde skal passes til voksnes velbehag. Derfor er det ekstremt vigtigt at vælge bord efter funktionen, det skal have.

Det kan være svært at finde det helt rigtige bord til formålet. Vi giver gerne gode råd, så du finder bord-typen til din institution, forening, eller hvor der ellers er brug for at samles omkring eller stille sin kop kaffe. Ring endelig gerne på: +45 75 65 66 11

Læs mere...
Vis mindre.
Lyddæmpende linoleum borde
Laminat borde
Bøge borde
Væghængte borde
Personaleborde
Sofaborde
Højborde med bænk
Skriveborde, el
Foldeborde SWIP
Rulleborde
Legeborde
Skrivepulte
Læringsborde
T-stel

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Vores borde – din garanti, din tilfredshed og vores fælles bæredygtighed

Alle de produkter, du finder i webshoppen, er omfattet af normal produktgaranti. Altså ved materiale- eller produktionsfejl. Skal du have et bord hos os, gælder dette selvfølgelig altid. 

Produkterne, vi forhandler, er FSC certificeret, hvilket betyder, at varerne har oprindelse fra skovområder, der benyttes bæredygtigt. Vi efterstræber altid at leve op til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Det er vigtigt for os.

Og dét er vores garanti lagt på bordet for dig.

Borde til børn eller voksne – vælg rigtigt

Du bør til at begynde med gøre dig tanker om, hvilke personer bordet skal passe til. Hos Max Horsens har vi borde til både børn og voksne, men det er vigtigt at kende forskellen.

Lyddæmpende borde er for eksempel det helt store hit i institutioner, hvor man kunne tænke sig, at der bliver lidt larm omkring og på bordpladen. Vi har linoleumsborde i alle mulige farver og størrelser, som alle vil reducere lydniveauet i din institution.

Til børnene har vi også både væghængte og mobile borde. Dette gør det nemt enten at holde bordene fast i deres positioner eller giver muligheden for at rykke rundt på bordene ganske enkelt.

I voksenkategorien ligger vi inde med et væld af mødeborde, skriveborde og personaleborde i træ såvel som stål - til forskellige størrelser. Disse vil skabe lækre rammer for det gode personalemøde eller det samlende frokostbord. Alle sammen er de behagelige at sidde ved.

Ekstrafunktioner til bordene

Derudover bør du overveje, om bordene skal kunne rulle, om bordene skal kunne forlænges eller om de skal kunne klappes helt sammen eller som et indskudsbord for at skabe mere plads i det rum, de står i.

Vi har også forskellige designs, som måske passer bedre til din institutions eller forenings lokaler. Der er de helt tynde og medgørlige caféarbejdsborde. Højborde, som giver overblik og muligheden for høje stole, er også en mulighed. Men også gammeldags slagbænke, tilbehør som bordben og meget, meget mere.

Hjælp og sparring – ring, og få råd til at finde den rigtige stol

Her på webshoppen har vi flere eksempler på passende og behagelige borde i forskellige størrelser, forskellige farve, forskellige materialer og med forskellige funktioner. Det kan selvfølgelig være svært at vælge det rigtige til legestuen, mødelokalet, spisestuen, eller hvor du ønsker dig et helt nyt bord. Men vi sidder gerne klar til en snak og en stor mængde borde-rådgivning.

Uanset hvad du søger, kan du forvente kompetente råd og vejledning fra vores eksperter, som alle i mange år har arbejdet med at finde de passende borde til vores kunder. Vi finder med garanti hurtigt det eller de bord(e), som du har brug for til din institution eller forening. Stol trygt på dét.

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Vi glæder os til at finde det helt rette bord til dig og din institution eller forening!

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.