Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

GARDEROBE

Til børnehaver, institutioner og personalerum

En garderobe er særdeles brugbar, både i børnehavens entré eller som en personalegarderobe. Hvis du er på udkig efter en garderobe i høj kvalitet, finder du her på siden et bredt udvalg af garderober til opbevaring af jakker, sko, værdigenstande for både børn og personale. 

Vores garderober giver dig samtidig muligheden for at få en garderobe med et personligt præg, der adskiller sig fra de garderober du ellers ser og oplever hos andre forhandlere.

Vores garderober i træ er produceret på Fyn i FSC-certificeret træ.

Læs mere...
Vis mindre.
Børnegarderober
Lockers
Personalegarderober
Grovgarderober
Påklædningsbænk og støvleknægt

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Børnegarderober - Slut med rod og forsvundne jakker

Det er ikke kun personalet der fortjener gode opbevaringsmuligheder, børnene i en institution eller børnehave skal også have mulighed for at opbevare deres ting i en garderobe, der passer specifikt til deres behov. 

Det kan være en kamp at gå styr på overtøj eller finde den rigtige jakke eller det rigtige fodtøj. Derfor hjælper vi dig med at få den helt rette børnegarderobe, der sikrer en god struktur og orden, så børnene let kan finde deres overtøj når de skal til og fra børnehaven eller hvis de vil udenfor og lege.

Alle de børnegarderober vi forhandler, er fremstillet i kvalitetsmaterialer, der har en lang levetid og holdbarhed og som sagtens kan tåle dagligdagens almindelige slid. Modulerne, der følger med garderoben, kan tilpasses og justeres efter behov så de passer til børnene og der findes derfor flere varianter, farver og størrelser på modulerne i shopoversigten. 

Vi har skrevet et blogindlæg på baggrund af en del af de garderober, vi gennem årenes løb har leveret til de danske institutioner. Her finder du før- og efterbilleder samt en beskrivelse af, hvad kunderne ønsker. Indlægget finder du under vores blog i øverste fane på hjemmesiden.

Personalegarderober – skab orden i personalerummet

Personalegarderober gør det simpelt og sikkert at opbevare sit tøj og andre genstande i en garderobe, når der mødes ind på arbejdet. Skal tøjet, personlige ejendele og lignende let kunne opbevares i en garderobe, så finder i løsningen hos os. 

Vi tilbyder en bred vifte af garderober til personale, som har forskellige egenskaber. Det betyder, at du kan finde forskellige modeller, der kan implementeres på forskellige arbejdspladser. Det er altså væsentligt at en personalegarderobe sikrer tryghed for alle, hvorfor vi også tilbyder garderobeskabe, der kan aflåses, så ingen andre end personalet selv, kan få adgang til deres personlige ejendele. 

Lockers / skabe til mobiltelefoner og værdigenstande

Ønsker I at kunne opbevare mobiltelefoner, nøgler og andre værdigenstande et sikkert sted, så kan det være et af vores lockers er det I søger.

Nogle af de større børn har måske allerede en mobiltelefon og skabene kan derfor også benyttes, når der ønskes ro eller det er tid til ude-leg. Der er mange holdninger til disse ting blandt forældrene og det er derfor vigtigt at have muligheden for at opbevare disse sikkert, når det er nødvendigt med ro eller tid til en pause fra den digitale verden.

En moderne garderobe i dansk design

Hver og en af vores træ garderober, som udbydes af os, er kendetegnet ved at være fremstillet i dansk design og høj kvalitet. Dette sikrer dig en garanti for en garderobe til en overkommelig pris, der er skabt til at passe ind i et moderne liv med et nordisk præg. 

Der er tænkt over detaljerne, og med den høje kvalitet garanterer vi dig en garderobeløsning, der har en lang levetid og som er praktisk i sin strukturelle funktion og pæn i sin moderne funktion. 

Få gode råd og vejledning

Vores erfarne rådgivere står klar til at hjælpe og vejlede dig. Vores eksperter vil naturligvis svare på alle de spørgsmål der måtte være i forbindelse med etableringen af jeres nye garderobe. 

Vi er stolte eliteleverandører til det offentlige med mange års erfaring, så du er med andre ord i trygge hænder.

En garderobe handler om mere end et sted at gemme dine ting af vejen. Vi tilbyder gode, brugbare og stabile garderobeløsninger, der skaber struktur, orden, ro og overblik, både i børnehaven eller på arbejdspladsen - som ovenikøbet også ser rigtig godt ud. 

Har du nogle skæve mål i gangen eller lignende, så kan vi sagtens lave om på målene. Vi kan på den måde få det til at passe ind hos jer, som I gerne vil have det.

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.