Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Motorik-legetøj

Kvalitetslegetøj, der styrker børns motorik!

Vidste du, at børns motoriske udvikling er en ret vigtig del af deres opvækst? Den rette balance, koordinationsevne og lyst til at udfolde sig kropsligt kommer ikke bare af sig selv, men du kan heldigvis skabe det med det helt rette motorik-legetøj. Det har vi et stort udvalg af her hos Max Horsens!

Er du i tvivl om, hvilket motorik-legetøj der ville være godt til dit barn? Eller hvilket motorik-legetøj som er godt at have i din institution? Vi hjælper dig gerne! Ring endelig gerne på +45 75 65 66 11.

Læs mere...
Vis mindre.
Tactile River Stones
Tactile River Stones Varenr.: 012115 DKK 960,00 (DKK 1.200,00 inkl. moms)

Mere info

Tactile Discs sæt 1, 5 varianter
Tactile Discs sæt 1, 5 varianter Varenr.: 012117 DKK 590,00 (DKK 737,50 inkl. moms)

Mere info

River Stones, 6 stk.
River Stones, 6 stk. Varenr.: 012120 DKK 404,00 (DKK 505,00 inkl. moms)

Mere info

Gonge Arches
Gonge Arches Varenr.: 012163 DKK 798,00 (DKK 997,50 inkl. moms)

Mere info

River Landscape
River Landscape Varenr.: 012166 DKK 1.668,00 (DKK 2.085,00 inkl. moms)

Mere info

Carousel Ø56 x H34 cm
Carousel Ø56 x H34 cm Varenr.: 012167 DKK 1.144,00 (DKK 1.430,00 inkl. moms)

Mere info

Floor Surfer
Floor Surfer Varenr.: 012168 DKK 770,00 (DKK 962,50 inkl. moms)

Mere info

Activity Rings 24 stk. 6 Farver
Activity Rings 24 stk. 6 Farver Varenr.: 012191 DKK 359,00 (DKK 448,75 inkl. moms)

Mere info

Build N` Balance, Starter Sæt
Build N` Balance, Starter Sæt Varenr.: 012229 DKK 1.898,00 (DKK 2.372,50 inkl. moms)

Mere info

Build N` Balance, Tilting Disc Set
Build N` Balance, Tilting Disc Set Varenr.: 012233 DKK 406,00 (DKK 507,50 inkl. moms)

Mere info

Build N` Balance, Tactile Set
Build N` Balance, Tactile Set Varenr.: 012237 DKK 2.298,00 (DKK 2.872,50 inkl. moms)

Mere info

Build N` Balance, Intermediate Set
Build N` Balance, Intermediate Set Varenr.: 012238 DKK 2.524,00 (DKK 3.155,00 inkl. moms)

Mere info

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Hvorfor er børne-motorik vigtigt?

Sportsfolk, kunstnere, håndværkere, tifingersystem-benyttere, skuespillere. Der er mange forskellige erhverv, talenter og fritidsinteresser, som kræver den helt rette form for balance og koordinationsevne. Alt dette udvikler børn på et meget tidligt stadie i deres liv.

Derfor skal børn udfordres på deres motorik. De skal lære, hvordan deres krop fungerer. Hvordan tyngdekræften virker. Hvordan små, rolige bevægelser kan gøre en verden til forskel, når de bruger deres krop til at udtrykke noget.

Her kan motorik-legetøj være vejen frem. For udvikler børnene i en tidlig alder en god motorisk forståelse for deres krops evner og begrænsninger ved motorik-legetøj, så har de mulighed for at blive ganske dygtige til at arbejde med hænder og arme – fødder og arme senere i livet.

Det er derfor, at gymnastik f.eks. er så god for børn i en tidlig alder. Både for baby-motorik og for børne-motorik. Eller baby-svømning. Eller ja, motorik-legetøj. De skal kunne udforske sig selv, og hvad de er i stand til.

Det gør børn stærke, det gør børn agile, og det gør børn kloge.

Hvordan hjælper motorik-legetøj på motorisk udvikling?

Med motorik-legetøj får de netop mulighed for at udforske deres motoriske og sensoriske evner og blive dygtige til at bruge dem.

Ofte handler motorik-legetøj om at skulle holde balancen på forskellige måder, skulle koordinere dét at kaste og gribe en genstand eller koordinere mod et samlet mål i fællesskab.

Vi kender alle noget af det motorik-legetøj, som bruges i far-mor-barn-gymnastik, såsom den store, farverige faldskærm. Her skal børn i fællesskab koordinere bølgernes bevægelser, måske få en bold skudt rundt på faldskærmen og sammen dykke ind under faldskærmen tids nok, inden den rammer jorden. Der er flere øvelser ved dette motorik-legetøj, som udvikler barnet motorisk individuelt og i relation til andre.

Balance-motorik-legetøj kan være legetøj, man skal gå på (hoppe fra ø til ø). Det kan være legetøj, børnene skal kunne hoppe på som en trampolin. Det kan være en god, gammeldags snurretop, eller det kan være noget, de skal bestige.

Koordinations-motorik-legetøj kan være at gribe frisbee’er. Det kan være legetøj, hvor børnene skal hinke frem og tilbage. Det kan være legetøj, der skal vælges eller fanges på grund af farve, eller det kan være ringe/hulahopringe.

Der gemmer sig altid et bredt udsnit af måder, hvorpå børn kan udvikle deres motorik med legetøj. Hos Max Horsens har vi en del af disse motorik-legetøj-muligheder, så skal vi ikke nævne nogle af dem?

Motorik-legetøj til koordination, balance og selvfølgelig sjov

Vi har allerede været forbi snurretoppen, faldskærmen, trampolinen og frisbee’en, som alle er med i vores sortiment af motorik-legetøj her hos Max Horsens. Men vi er langt fra færdige!

Snurretoppen kan du få i flere farver og lignende udgaver, som kan passe til baby såvel som barn. Du kan også få dem i andre designs som vores koala, vores Air Board-balance-legetøj eller vores mini-carousel, der står stille og snurrer barnet rundt.

Lignende motorik-legetøj finder du i vores Body Wheel-model, som giver børn en god fornemmelse for at rulle afsted og måske endda klatre på dem.

Børn kan også bevæge sig hen ad gulvet og koordinere deres færden med vores populære Floor Surfer eller vores Walking Turtle, der begge får bevægelse ind i motorik-legetøj.

Ud over hinketæppet kan børn også hoppe rundt på vores Tactile Discs, River Stones, Mountain eller måske hele maxi-sættet Build N’ Balance i en slags jorden-er-giftig leg, der i den grad styrker balance og motorik hos de små.

I forlængelse af de to ovenstående afsnit har vi også de klassiske løbespande, som i mange år har været stærke produkter inden for motorik-legetøj.

Skal barnet sidde mere stille og blive bedre til at holde balancen på en stol, har vi også motorik-legetøj som en terapi-siddepude eller vores Balancekile.

Du kan sikkert også finde mere motorik-legetøj, hvis du kigger på varerne foroven, så vi vil ikke nævne flere her - Udforsk det selv.

Du får motorik-legetøj med garanti for udvikling og tilfredshed!

Hvert eneste produkt på webshoppen her er omfattet af normal produktgaranti, så du ikke skal tænke på problemer med materiale- eller produktionsfejl. Det gælder selvfølgelig også for alt vores motorik-legetøj.

Dét er som altid vores motorik- og legetøj-garanti til dig!

Hold dig ikke tilbage med motorik-legetøj-spørgsmål

Vi ved, at det kan være svært at finde frem til det helt rigtige motorik-legetøj, hvis det skal passe til dit barn eller andres børn. Men vi er her heldigvis til at give dig en masse gode svar og råd i forhold til at skulle erhverve sig motorik-legetøj.

Vores eksperter har efterhånden i mange år solgt det helt rigtige motorik-legetøj til mange tilfredse kunder i det danske land. Derfor kan de med deres erfaring komme med en stor mængde af rådgivning og vejledning, alt efter hvad du gerne vil spørge om. Lyder det som noget?

Så ring endelig gerne til os på: +45 75 65 66 11

Eller smid os en mail til adressen: Post@max-horsens.dk


Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.