Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Tarzanbane

Redskaber og forhindringer til en sjov tarzan-bane.

Hop, sving, koordiner, balancer, tungen lige i munden. Der skal bruges mange evner på en tarzanbane, og for at sende børn og voksne ud på de sjoveste og mest forhindrende tarzan-eventyr, kan der heldigvis sættes rigtigt mange forskellige elementer sammen til den perfekte tarzanbane.

Redskaber, elementer og forhindringer har vi en masse af hos Max Horsens. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette tarzanbane til din institution, forening, eller hvilke udearealer der ellers kunne bruge en tarzanbane. Ring meget gerne på +45 75 65 66 11.

Læs mere...
Vis mindre.
Bjælkebro, Robinia
Bjælkebro, Robinia Varenr.: 800500 DKK 22.800,00 (DKK 28.500,00 inkl. moms)

Mere info

Rambuk, Robinia
Rambuk, Robinia Varenr.: 800512 DKK 9.900,00 (DKK 12.375,00 inkl. moms)

Mere info

Galge med rullestamme, Robinia
Galge med rullestamme, Robinia Varenr.: 800513 DKK 12.000,00 (DKK 15.000,00 inkl. moms)

Mere info

Galge med balancetov, Robinia
Galge med balancetov, Robinia Varenr.: 800516 DKK 7.050,00 (DKK 8.812,50 inkl. moms)

Mere info

Galge med 2 net, Robinia
Galge med 2 net, Robinia Varenr.: 800517 DKK 10.800,00 (DKK 13.500,00 inkl. moms)

Mere info

Galge med klatrenet, Robinia
Galge med klatrenet, Robinia Varenr.: 800518 DKK 15.000,00 (DKK 18.750,00 inkl. moms)

Mere info

Galge m håndgreb, Robinia
Galge m håndgreb, Robinia Varenr.: 800519 DKK 10.300,00 (DKK 12.875,00 inkl. moms)

Mere info

Galge m balanceklodser, Robinia
Galge m balanceklodser, Robinia Varenr.: 800521 DKK 9.900,00 (DKK 12.375,00 inkl. moms)

Mere info

Galge med armgang, Robinia
Galge med armgang, Robinia Varenr.: 800522 DKK 21.400,00 (DKK 26.750,00 inkl. moms)

Mere info

Balancefod på pæl
Balancefod på pæl Varenr.: 800525 DKK 1.400,00 (DKK 1.750,00 inkl. moms)

Mere info

Balancetrin Ø30 cm
Balancetrin Ø30 cm Varenr.: 800526 DKK 1.400,00 (DKK 1.750,00 inkl. moms)

Mere info

Balancepæl, Robinia
Balancepæl, Robinia Varenr.: 800528 DKK 480,00 (DKK 600,00 inkl. moms)

Mere info

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Tarzanbane, der garanterer for tilfredshed, miljøvenlighed og en masse sjov

Alle produkter i vores webshop vil være omfattet af den normale produktgaranti, altså ved materiale- eller produktionsfejl. Din tarzanbane, og hvad den ellers måtte have af dele, er ingen undtagelse, for en tarzanbane skal være sikker og stabil.

Det er også værd at nævne, at hver af disse tarzanbane-dele er FSC-certificeret. Dette betyder, at vores varer oprinder fra skovområder, som bliver benyttet helt og aldeles bæredygtigt. Vi bestræber os altid på at leve op til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Leg i naturen skal have naturen in mente. Det forbliver vigtigt for os. Ligesom det er vigtigt for en tarzanbane, for børn og for voksne.

Det er som altid vores klokkeklare tarzanbane-garanti til dig!

Sværhedsgraden af en tarzanbane – hvem skal bruge den?

Har vi at gøre med en lille, mellemstor eller voksen Tarzan? De forskellige forhindringer på en tarzanbane har stor betydning for, om små børn også kan få en masse sjov ud af at klatre rundt på alle elementerne.

Vi har til de små et kæmpestort udvalg af forhindringer til en MINI-tarzanbane. Det er elementer i mindre dele, end hvad man normalt finder hos en tarzanbane.

Samtidig skal du holde øje med, hvor meget styrke der skal bruges på de forskellige tarzanbane-dele. Balance-forhindringerne er ofte mere for alle, mens styrke godt kan være for de få. Uanset hvad skal der koordinering til, men så øver det også – små som store – i at koordinere bevægelserne rundt på sådan en tarzanbane.

Hvor stor skal din tarzanbane være?

Du har selvfølgelig ofte gjort dig tanker om, hvor meget plads der er til rådighed, allerede før du har set på vores forskellige tarzanbane-elementer. Men husk at kigge godt på de mål, vi lister på de forskellige dele, så du ikke pludselig står med en tarzanbane, som står alt for tæt.

På en tarzanbane vil du have plads til at udfolde dig, men det er sjældent sjovt kun at have 2 eller 3 forskellige elementer. Hvis du gerne vil aktivere børn og barnlige sjæle over længere tid.

Det er helt op til dig, hvad du har brug for, eller hvad pladsen tillader, men vi siger ofte, at en tarzanbane først er en rigtig tarzanbane med over 5 udfordringer, gerne 8 eller 10.

Hvordan kommer folk i mål på din tarzanbane?

Eller skal der være et mål overhovedet? I forlængelse af hvor stor tarzan-banen skal være, skal du selvfølgelig også tænke i, hvilket mål den unge eller knapt så unge klatrer sætter sig. Skal personen bevæge sig fra A til B, altså skal banen sættes sammen i en linje eller i en slange?

Hvad med en rundkreds? Hvis en tarzanbane former en cirkel, kan en tarzan hurtigt hoppe ind og prøve lige præcis den forhindring, som barnet eller den voksne har lyst til.

Hvad med lidt ekstra koordination? Vi kan også opsætte en tarzanbane i et 8-tal, så de små tarzan’er skal krydse hinanden på den midterste forhindring. Lige pludselig handler det også om samarbejde, og samtidig kan man prøve sig med den samme forhindring to gange gennem én enkelt runde. Så handler det bare om at sætte den sjoveste del af din tarzanbane i midten (selv om det hele selvfølgelig er sjovt).

Robinietræ er bare bedst til tarzanbane

Meget af de ting, vi kan sætte op til udendørsaktivitet, produceres i robinietræ. Det står stærkt og holdbart over rigtig lang tid, og det giver samtidig et rustikt og brunt look, som ofte motiverer folk endnu mere til at hoppe på en tarzanbane. Samtidig gør naturmaterialerne at den falder godt ind det naturen, og ikke skaber et unaturligt look. 

En tarzanbane af robinie kan også sagtens vedligeholdes, så det holder endnu længere ud i fremtiden. 

Tarzanbane-smådele kan skabe gode overgange

Vi er ikke helt færdige med tilbehør til en tarzanbane. For du kan mellem de forskellige store forhindringer og deres stationer sætte små balancepæle, balancedæk eller balancetrin, som alle sammen gør banen lidt mere varieret.

Og så skaber de heller ikke en prop ved hver forhindring i din tarzanbane, men giver i stedet god mulighed for ventetid uden du behøver at røre jorden. Hvilket er MEGET VIGTIGT, skal vi lige tilføje! Tarzan holder sig væk fra jorden - Så skal en tarzanbane give samme mulighed!

Er du med på tarzanbanen? Eller gemmer der sig flere tarzanbane-spørgsmål?

Kan du stadig holde balancen? Ellers skal vi lige have koordineret det, så du ikke møder for mange forhindringer på vejen i forsøget på at finde den allerbedste tarzanbane til din institution, forening eller udeareal.

Vores eksperter har rådgivet om og monteret den ene tarzanbane efter den anden, så de finder med garanti også den perfekte tarzanbane til dig.

Så kontakt os endelig:

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Vi håber også, at du blev klogere! Vi glæder os virkelig meget til at ramme dine behov, så du kan skabe en masse sjov for børn og voksne med en tarzanbane. Hos Max Horsens går kvalitet, sikkerhed og uanede mængder af sjov hånd i hånd. Det synes vi i hvert fald, at en tarzanbane har godt af!

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.