Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

LEGETØJ

Hos os finder du et godt udvalg af legetøj til både inde og ude. Lad børnene lege og hygge sig, lad fantasien få frit løb. Du finder her på siden mange danske produkter såsom dantoy, moon-car og zipplcykler - bedre kendt som løbecykler. Vi står altid klar med råd og vejledning, og tøv endelig ikke med at kontakte os for spørgsmål.

Læs mere...
Vis mindre.
LAGERSALG legetøj
MOTORIK
INDELEGETØJ
UDENDØRS LEGETØJ
CYKLER

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Legetøj til børn i alle aldre

Vi har mange forskellige typer af legetøj i webshoppen. Du kan derfor både finde legetøj til de mindste, men også til børn der er længere oppe i alderen og som i højere grad kan og vil selv. Find det du søger i en af vores mange kategorier i kategorioversigten herover eller læs mere om de forskellige kategorier her:

• Konstruktion 

Her finder du både Kapla, Plus Plus, CLICS, Lasy og meget mere. Stort udvalg af legetøj til børn i alle aldre.

• Spil

Lær at regne med Hr. Skæg, byg puslespil med alt fra 4-300 brikker af både pap og træ, spil kreative spil, der er bygget som vægdekorationer. Se alle vores mange spil lige her!

• Rolleleg

Børn udvikler deres personlighed og forstår omverdenen bedre igennem rolleleg. Rolleleg eksempelvis med dukker eller udklædning er et sted hvor børn kan modnes og få værktøjer i værktøjskassen til at håndtere forskellige situationer i det virkelige liv – og så er det selvfølgelig også supersjovt! Se vores mange produkter til rolleleg her.

• Indelegetøj

Biler, vejtæpper, borge, bondegårde og alt derimellem finder du her i kategorien indelegetøj. Kategorien indeholder naturligvis produkter til børn i alle aldre.

• Småbørnsleg

Kendisser som Kaj og Andrea finder du i småbørnsleg sammen med en række andre legetøjs-klassikere, som er særlig velegnet til de mindste i flokken. Se vores serie af BRIO-favoritter tidløse klassikere der holder i mange år.

• Sport

Vi forhandler en række sportsredskaber som hoppebolde, bolde, skum-tennisbolde, frisbees og meget mere. Redskaber der er med til at skabe rammerne for bevægelse og udendørsleg og samtidig udvikler vitale motoriske egenskaber i sjove omgivelser.

• Rytmik

Rytmik og træning af musikalske egenskaber kan have positive effekter på indlæringsevnen hos børn. Derfor finder du i vores webshop kvalitetsprodukter, der tillader at børnene frit kan udfolde deres musikalske evner og udvikle de kreative centre i hjernen både udendørs og indendørs.

• Udelegetøj

Vi har et stort udvalg af legetøj til sandkassen og vandleg, legetøjskøretøjer og skibe, river, skovle og alt hvad der ellers høre sig til, når man skal ud og lege i naturen.

• Cykler & køretøjer

Køen bliver lang på legepladsen med nye sjove køretøjer vælg mellem; Moon-Cars, Løbecykler, Løbehjul, Cykler, Løbecykel Taxi. Se alle de mange muligheder lige her.

Brands kendt og elsket af børn over hele verden i generationer

Moon-Car

- Det klassiske køretøj til enhver udendørs legeplads! Den originale Moon-Car kom til i 1978 og er kun blevet bedre siden. Vi har tre-hjulet, fire-hjulet, flere forskellige slag anhængere samt reservedele. Moom-Car er høj kvalitet, og tåler mange års brug af mange børn. 

Puky

- Den tyske cykelproducent blev grundlagt i 1949, og har været specialister i børnecykler lige siden. De er kendte for deres klassiske løbecykel, der stimulere barnets balance, og er et godt redskab til at lære at cykle. Vores PUKY cykler er med Soft-komfortdæk (punkterfri dæk) - så glem alt om punkterede dæk, de gennemtestede EVA-dæk er punkterfri og endda lettere end sammenlignelige luftdæk.

KAPLA

- Så simpelt et legetøj som træ klodser, har grundlægger fra Holland Tom van der Bruggen set mulighederne. Det er flade identiske klodser i fransk fyrretræ, der skaber uendelige muligheder for at bygge og konstruere. Denne form for konstruktionsleg har ingen grænser, og fantasien kan bare folde sig ud. 

Dantoy

- Dansk svanemærket legetøj som bliver produceret i Hobro. Udendørs legetøj i plastik i den bedste kvalitet. Du kan få alt fra en scooter til en skovl. Dantoy har et stort fokus på FN’s verdensmål, og har derfor både en BIO serie, der er lavet af sukkerrør samt en GREAN BEAN serie, som af lavet af genbrugsplastik. 

Aquaplay

- Aquaplay er noget af det sjoveste vandlegetøj børn kan lege med, uden at de behøves at blive plask-våde. Byg banen som du vil, og lad børnene lege helt for sig selv. Nemt at pakke sammen efter brug. 

Green Toys

- Genbrugssplast så det batter! Green Toys er amerikansk produceret, og produkterne kommer fra gamle mælkekartoner – de store amerikanske milk-jugs. De har nogle rigtig fine produkter, som er kendte verdenen over. 

Rubens Barn

- Rubens Barn har de sødeste dukker. Håndsyede dukker fra Sverige, hvor kærligheden stråler ud af dens øjne. Rubens Barn dukker stimulerer barnets empati, kreativitet og selvbevidsthed. Hår skind og tøj er lavet i 100% certificeret organisk bomuld. 

Det smarte ved Rubens Barn er, at det er vaskbare dukker. De kan maskinvaskes ved 30 grader, og tørre tumbles ved lav varme (alt tøj bør dog håndvaskes).


Og meget mere


Mangler du hjælp til at finde det rette legetøj?

Står du med ansvaret for at skulle indkøbe større partier af legetøj hjem? Så er du altid velkommen til at ringe til os og sparre med en af vores eksperter. Vi har mange års erfaring som leverandører af produkter til særligt fremstillet til børns leg og sætter os med stor indlevelse ind i din situation.

Ring til os:

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.