Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

TUMLERUM

Alle børn tumler, store som små. En omgang tumling både være at slå kolbøtter på madrasser, at skynde sig op i udkigstårnet og spejde efter pirater i sigte, eller en kravlegård for de helt små hvor de her kan udfordre deres motoriske evner. Velkommen til TUMLERUM – et univers for både store og små. 

Læs mere...
Vis mindre.
Madrasser
Motorikmøbler
Scenekasser

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Kategorien TUMLERUM er egnet til store- og små børn, både i børnehaverne og vuggestuerne.

Der er rig mulighed for børnene at få udfordret motorikken på de forskellige aktivitetsmøbler, der hver især byder på forskellige egenskaber og muligheder. For at ramme så bredt som muligt, og sikre os at børn i alle aldre får en god oplevelse, har vi sørget for aktivitetsmuligheder til børn der både er sikre på deres motorik og til dem, der ønsker en hånd at holde i lidt endnu.

Aktivitetsmøbler og madrasser

Vi finder det vigtigt, at børnene tager tingene i et tempo de selv finder passende. Derfor kan vi tilbyde produkter til forskellige niveauer, og vores aktivitetsmøbler med forskellige faldhøjder. Lad fantasien brage afsted, og byd legen velkommen i enten det store indendørs legehus, eller leg at piraterne lader dig gå planken ud på vores Little Walkers. Vi sælger dertilhørende madrasser, således børnene kan lande blødt og sikkert hvis de selv hopper ned, eller uheldet skulle være ude, og de mister kontrollen. Alle vores måtter i denne kategori er udvalgt med særligt fokus på skridsikkerhed, da de er tænkt som en sammenhæng med aktivitetsmøblerne. Derfor har de alle sammen:

-         Skridsikker bund

-         M2 brandhæmmende

-         Uden ftalater

-         Coated stof der nemt kan rengøres med en varm, våd klud.

Mange af vores produkter i kategorien Tumlerum, kommer fra vores franske leverandør, Wesco. Vi har haft et godt og tæt samarbejde med Wesco i mange år, og lever op til hinandens værdier om krav hvad særligt angår kvalitet, sikkerhed, kvalitet, pris og miljøbevidsthed. Wesco laver, lige som os, møbler og andet udstyr i øjenhøjde med børnene og deres behov. Du kan derfor finde Wesco's lækre produkter, i andre kategorier end blot tumlerum.

Ønsker du at udfordre vores Wesco univers mere, så følg nedenstående links, eller tøv ikke med at tage kontakt på enten mail eller telefon:

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.