Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

MØBLER

Designet til områder med børn og leg

Børn er fantastiske! Når det kommer til møbler og indretning af både ude og inde-arealer kræver det dog fleksible løsninger tilpasset til børns leg. Her er vi specialister med mange års erfaring.

Områder med børn og leg mener vi er de møbler der bliver brugt til og omkring børnene. Vi hjælper nemlig med løsninger fra lyddæmpende border, garderober til gamer stole. 

Gå på opdagelse i vores mange forskellige møbler der alle har dét til fælles, nemlig at de er særligt tilpasset til institutioner, skoler, campingpladser og ferieområder.

Størstedelen af vores møbler i træ er FSC-certificeret.

Læs mere...
Vis mindre.
LAGERSALG møbler
GARDEROBE
STOLE OG TABURETTER
BORDE
SOFAER OG LÆNESTOLE
REOLER
SKABE
MØBLER TIL OPBEVARING
PUSLE, SOVE OG VOGNE
DUKKEKROG
TUMLERUM
KØKKENER
DIVERSE

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Stort udvalg af møbler til institutioner, skoler, campingpladser og ferieområder

Velkommen til Danmarks mest dedikerede møbelhandler og stolte Eliteleverandører til det offentlige. Vi sætter en ære i at skabe glade og tilfredse kunder. Vælger du at handle hos os, kan du forvente kvalitetsprodukter til overkommelige priser – skulle du have brug for assistance, står vi altid klar med kompetent sparring og hjælp, så du får præcist hvad du har behov for.

Vores mål er at levere optimale løsninger til børns leg. Det gør vi gennem problemløsning, tæt sparring og naturligvis produkter af høj kvalitet. Vi forsøger altid at sætte os ind i din situation og forstår fuldt ud, at denne opgave skal tilgås med stor kompetence og ansvarlighed.

Bredt udvalg af møbler indenfor mange kategorier

Vi har et stort sortiment af møbler og du kan derfor finde hvad du søger i en af følgende kategorier:

• Garderober

• Reoler

• Opbevaring

• Borde

• Stole

• Taburetter

• Sofaer

• Sofaborde

• Kontor

• Skabe

• Depot

• Sove / Hygge / Tumle

Find dine nye møbler online i god kvalitet til overkommelige priser. Uanset om du søger møbler til barneværelset, legerum, stuen, fællesrum, kontor, udearealer eller personalerum, så finder du hvad du søger lige her.

Vores brands

International Furniture

International Furniture er en dansk virksomhed, som holder til på Djursland. De importerer møbler fra blandt andet Italien, Slovakiet og Serbien, og har derudover egen produktion. Størstedelen af deres møbler er FSC-certificeret og nogle er Svanemærket. 

FDB

Klassisk brand, der har 150 års lang historie. FDB laver kvalitetsstole i FSC-certificeret træ. FDB har en lang tradition for at stille særlige strenge krav til miljø, sundhed og sikkerhed. De er derfor den første, større danske virksomhed, der kunne garantere, at alle havemøbler i træ er fra bæredygtig produktion. 

Haslev

Haslev Møbelsnedkeri har i mange år leveret kvalitetsmøbler til det danske marked. Det er et flot moderne design, kombineret med håndværksmæssige færdigheder.

One Wood

One Wood er fokuseret på at udvikle møbler til skoler og institutioner. De levere garderober, reoler, skabe og legemøbler i FSC-certificeret træ. One Wood er en dansk virksomhed, der holder til i Kværndrup på Fyn.

Et sikkert sted at handle

Max Horsens A/S er godkendt hos PBS og behandler alle dine personlige oplysninger 100% fortroligt. Vores webshop er derfor naturligvis også SSL-krypteret. Det betyder at dine personlige oplysninger er sikret mod hackere igennem en avanceret krypteringsform, så du trygt kan handle hos os online.

Vi er eliteleverandører til det offentlige, derfor kan du trygt søge vejledning og kvalitetsløsninger hos os.

Hjælp og support

Har du brug for hjælp?

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Så hjælper vi dig godt på vej!

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.