Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

LEGEPLADS

Legeplads & redskaber til børnehaven, vuggestuen eller boligområdet

Skal du etablere ny legeplads eller give den gamle legeplads nyt liv? Så står vi til rådighed som eksperter med over 35 års erfaring som totalleverandører til institutioner, dagplejere, boligforeninger og ferie/fritidscentre i hele Danmark. 

Brug os gerne til sparring og problemløsning i processen, da det er på den måde vi sikrer kvalitetsløsninger, der på bedste vis matcher både drømme og økonomi for lige netop jeres legeplads.

Vi gør en ære i at levere løsninger skabt til børns leg. Det betyder naturligvis, at når du handler hos os at sikkerheden er i top. Alle vores legeredskaber er produceret i henhold til europæiske standarder i EN1176. Vi yder op til 10 års garanti på legeredskaber.

Mangler du inspiration til jeres nye legeplads, så kan du se og læse flere af vores opgaver under vores blog.

Læs mere...
Vis mindre.
LEGEREDSKABER
RUTSCHEBANER
GYNGESTATIV
BORD BÆNKESÆT
UDEVÆRKSTEDER
SOLSEJL
LEGEHUSE
SANDLEG
VIPPE OG VIPPEDYR
BOLDSPIL
TILBEHØR

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Legeplads til intuitioner, skoler og andre udearealer

Det kan være svært at få et overblik og planlægge de mange ting, der skal være styr på, når man skal etablere en ny legeplads. Hos os har du både muligheden for at handle på vores webshop, få tilsendt et produkt-katalog eller få besøg af en af vores konsulenter – fleksibelt efter jeres behov. Om end mangler en tarzanbane, en ny vippe, ny gynge eller en helt ny legeplads til børnehaven, legeplads til vuggestuen, legeplads til skolen eller en legeplads til campingpladsen, så står vi klar til at vejlede jer til et godt og sikkert valg af legeplads. Hos os er kunden i fokus - og derfor tager vi altid udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Vi kommer altid med gode råd, og deler vores erfaringer med jer således I kan få netop den legeplads, der er behov for.

Vi leverer mange forskellige løsninger til legepladsen. Du kan her på sitet finde redskaber indenfor følgende kategorier:

• Legeredskaber

Her finder du naturlegesystemer, klatrenet, rutschebaner, balanceredskaber, balancebaner, tarzanbaner, motorikbaner, Faldareal og elementer til natursystemer.

• Gynger

Vælg mellem vores mange varianter af gynger og gyngesystemer, udover de mere traditionelle gyngestativer, kan du også finde girafgynger, stolpegynger, hængekøjegynger, gyngestativer med babygynger og meget mere. Har I et stort areal at arbejde med, kunne en etablering af en svævegynge også komme på tale.

• Vipper

Vi forhandler både fjedervipper og almindelige vipper. Fjedervipperne fås med forskellige figurer og de almindelige vipper og krydsvipperne kommer i træ. Her er både massivt træ samt robinia. 

• Sandleg

Hvis du leder efter sandkasser, sandhuse/borde, opbevaringskasser eller andet tilbehør, så er din søgning slut. Alle vores produkter her er bygget af naturlige materialer. Suppler sandkassen med en masse svanemærket sandlegetøj fra Dansk-produceret Dantoy.

• Vandleg

’Vandleg’ dækker over vores vandkanaler og tilbehør til disse produkter. Vandkanalerne er særdeles velegnet til ude leg i sommermånederne.

• Legehuse

Legehuse dækker over en række forskellige redskaber og konstruktioner, udover traditionelle legehuse, som fås i flere varianter, kan du også finde både legeskibe, legetog og legelastbiler. Herudover forhandler vi også en lang række udendørs musikredskaber; Trommer, rør, klokker klanggynger og meget mere. Det er almindeligt kendt, at musik styrker indlæringsevnen og udvikler den kreative del af hjernen.

• Stål legeredskaber – se Legesystemer standard

Vi har en lang række af stål legeredskaber heriblandt; Klatrenet, kolbøttestativer, klatrevægge, parkourbaner og fitnessredskaber. Mange af disse redskaber egner sig godt til legepladser, hvor mange børn skal have muligheden for at lege sammen på samme tid.

• Udeværksteder

Snobrød og bålhygge er for mange et vigtigt element, når man skal etablere et nyt fællesområde eller legeareal. I kategorien udeværksteder finder du; Bålhuse, borde, bænke, båludstyr og hvad der ellers høre sig til, når man har et aktivt udeliv.

• Boldspil

Vi ved at boldspil som, fodbold, bordfodbold, basket og bordtennis er blandt de fællesaktiviteter som børn og unge oftest foretager sig sammen. I denne kategori finder du alt hvad der skal til for at danne disse rammer både fodboldmål til grus og græs, multibaner med flere formål, basket net og standere, bordfodbold og bordtennis.

• Tilbehør

Denne kategori dækker både over borde/bænkesæt, solsejl, løbehjulsstativer, hængekøjer og meget andet.

Brands vi samarbejder med for at skabe den perfekte legeplads

Norna Playgrounds

Norna Playgrounds har vi stolt repræsenteret i mange år. De producere legeredskaber i FSC-certificeret robinia træ. Det er holdbart træ, der har en garanti på 15 år mod råd og svamp. 

Rejstrup Savværk

Rejstrup Savværk har vi ligeledes samarbejdet med i flere år. En dansk virksomhed tæt ved Randers, der levere også FSC-certificeret legeredskaber i forskellige træ-sorter. 

PLUS

PLUS som er specialister i uderum. De producerer bord/bænkesæt i genbrugssplast, samt FSC-certificeret bord/bænkesæt. 

Freekids

Freekids er vores polske leverandør af legeredskaber i stål. De er specialister inden for stål-legepladser, og her får vi også vores Parkour og Fitness serier fra. Alt er også her produceret i henhold et EU-standarder. 

Sikkerhed på legepladsen – garanti for sikker leg

Alle legeredskaber vi forhandler i shoppen, er certificeret efter den fælleseuropæiske norm EN1176, der er en garanti for sikker leg. Vores primære legepladsprogram produceres af træ fra bæredygtig skovdrift og er derfor FSC certificeret.

Med alle leveringer følger certifikat, vedligeholdelsesplan samt vores garanti-forpligtelser. Det er sådan vi sikrer en kvalitetsløsning for dig mange år frem i tiden.

Hjælp & sparring

Har du brug for hjælp? Vi sidder klar ved telefonerne man-tor fra kl. 8.30 – 16:00 og fredag til 14:00, hvor vi med stor indlevelse i din situation efter bedste evne vil rådgive og vejlede dig med etablering af legeplads / udeareal / fællesområder.

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.