Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

BOLDSPIL

Boldspil til den aktive legeplads

Boldspil er altid populært på legepladsen, uanset om det er på børnehavens legeplads, i skolegården eller på fritidsklubbens udeareal. Boldspil er attraktivt blandt børn, unge og voksne og skaber gode rammer for fysiske aktiviteter. Under denne kategori finder du multibaner, bordtennis, bordfodbold, mål og andre redskaber til et aktivt udeareal. Vores sortiment inden for boldspil giver de bedste forudsætninger for børnene kan udvikle sig, bevæge sig, være sociale og samtidig have det sjovt.


Udover at motion er sundt og med til at aktivere børnene, så styrker det også børnenes motorik og balance samt bidrager til socialt samspil på legepladsen. Boldspil har altid været populært, og det giver uanede muligheder for at skabe fælles oplevelser, sammenhold og ikke mindst en fællesskabsfølelse på legepladsen.

Læs mere...
Vis mindre.
Fodboldmål
Bordtennis
Bordfodbold
Basketball kurv
Multibaner

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Mulighed for at dyrke forskellige sportsaktiviteter

Der findes mange kombinationsmuligheder inden for vores udvalg af boldspil, så der er plads til at dyrke forskellige aktiviteter som fodbold, håndbold, basket, hockey, bordtennis, cykling, rulleskøjter og mange flere. Et aktivt udeareal med utallige muligheder for sportslige aktiviteter kan underholde børn og unge i timevis.

Skab et udemiljø, der passer lige netop til jeres legeplads

Vores redskaber og produkter inden for boldspil findes i forskellige materialer, designs samt størrelser og multibaner laves i specialmål. På den måde sikrer vi os, at vi finder en løsning, som passer til jeres udeområde. Vi har valgt vores produkter efter høj kvalitet og lang holdbarhed, så multibanerne, fodboldmålene m.m. er robuste og kan holde til intensiv brug i mange år. 

Alle vores redskaber er produceret i henhold til europæiske EN1176 og multibanestandard DS/EN 15312+A og er godkendt til offentligt brug. 

Rådgivning

Der er mange valgmuligheder inden for kategorien boldspil i forhold til materiale, design og størrelser, så tøv ikke med at kontakte os, hvis der opstår spørgsmål. Vores erfarne rådgivere står klar med rådgivning og sparring, og vi bestræber os altid på at finde en løsning, som lever op til jeres ønsker og behov. 

Vi er stolte eliteleverandører til det offentlige med mange års erfaring, og vi ønsker at være helt fremme, når det kommer til produkter og redskaber med fokus på børns leg og aktiviteter. 

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre med din nye legeplads!

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.