Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Børnehuset Bygholm Bakker - inventar


Børnehuset Bygholm Bakker - inventar
Skrevet d. 31/01 2024

I dette indlæg kan du få et indblik i hvilke varer vi har leveret til det nye børnehus og måske, kan du få inspiration hvis du netop mangler møbler til jeres institution. I 2021 stod et splinter nyt byggeri klar, et byggeri der i dag ligger hus til en masse glade børnehave- og vuggestuebørn i Børnehuset Bygholm Bakker,  Horsens Kommune. Vi har som totalleverandør leveret møbler til det nye børnehus. 

Garderober til alle børn på stuerne

Der skal være plads til at komme af med overtøj, sko, tasken og lidt ekstra rent tøj. Børnehuset Bygholm Bakker har fire afdelinger i huset med to stuer på hver: søen, engen, skovbunden og himlen. Alle børnene i disse fire afdelinger har fået tildelt deres egen garderobe.

For at udnytte pladsen i rummet bedst muligt, er garderoberne en blanding af væghængte garderober og garderober på hjul, således er der mulighed for at flytte rundt på et par af garderobesektionerne.

   

Alle garderoberne er vores bestseller garderobe, Garderobe Max med bænk, i 15 mm. Birkekrydsfiner, klar lak, certificeret med både FSC og EU-Blomsten produceret på Fyn. Garderoben har plads til sko på risten i bunden, jakken på krogen, ekstra tøj i- og ovenpå det lille rum. For at give garderoben et lille pift, valgte kunden at give bænken et hvidt laminat på toppen.

Denne garderobe kan også fås med et vælg af andre laminatfarver på bænken samt i hvidpigmenteret materiale fremfor klar lak. 

Garderoberne er kommet i brug. Påklædningsbænk i midten.  

Stole, taburetter, borde og reoler

Ingen stue uden siddepladser til både børn og voksne. Alle stuerne er blevet udstyret med borde, stole og taburetter i forskellige størrelser og højder. Alle disse møbler er produkter fra vores danske leverandører. Vi tillægger det stor værdi at kunne tilbyde vores kunder produkter fra danske leverandører. Alle bordene samt taburetterne er samlet på vores eget lager.

Alle bordene er lyddæmpende linoleumsborde der nedsætter lydstyrken med 17DB. Denne egenskab gør en verden til forskel i en daginstitution med meget snak og larm, da bordet isolerer lyden – ikke kun i rummet som helhed, men også når bordet er i brug. Kunden har valgt at få borde i farverne lys- og koksgrå.

   

   

Alle vores taburetter i træ samler vi selv på vores lager. Alt afhængig af hvilken børnegruppe, vuggestue eller børnehave, der skal bruge taburetterne, tilpasses fodstøttens højde. Bygholm Bakker har fået taburetter med en eller to fodstøtter. Der er møbelglidere under hver taburet for at passe på gulvet.

Reoler er også blevet tildelt alle stuerne, Kubus Reoler. Reolerne fås i mange forskellige mål alt efter behov. Ønsket var reoler der både kunne rumme kasser til opbevaring samt skuffer, således pædagogerne har muligheds for opbevaring af dokumenter på de enkelte stuer. For at give noget ekstra liv til reolerne har skuffe- og lågesektionerne fået et gråt laminat på fronten.

   

Krybber til de små

For de børn der har behov for en middagslur i løbet af dagen, skulle der naturligvis stilles krybber til rådighed. Krybberne er monteret på et stel med fire roterbare hjul med bremse, således krybben kan stabiliseres. Kalechen samt krybbedækken kan nemt tages af og på samt indstilles efter behov. Madrassen i bunden har en vandtæt overflade, antibakteriel og brandhæmmende. Madrassen kan nemt tørres af med en varm klud. 

   

Møbler til institutionen?

Står I og mangle møbler til daginstitutionen om end det er til børnehaven, vuggestuen, dagplejen eller måske til fritidshjemmet, så står vi klar med råd, vejledning, sparring og ikke mindst en god pris. Vi er altid at få fat i på via telefon eller mail men ønsker du et besøg, kommer vi forbi. Tøv endelig ikke med at række ud til os, så vi kan finde frem til den bedste løsning til jeres ønsker og behov.

Seneste fra bloggen

Reference-indlæg fra Max Horsens A/S

Her på siden vil i præsentere dig for et udpluk af de institutioner vi igennem de sidste mange år har leveret inventar, legeplads og legetøj til. Alle indlæg vil have beskrivelser og tilhørende billeder af de varer, vi har leveret til den gældende institution. Se med her på siden og få inspiration til møblering af institutionen. 

Ønsker du at tage en snak med os om dine ønsker? Vi kan kontaktes på tlf. 75 65 66 11 samt på mail post@max-horsens.dk.

Denne side vil hyppigt blive opdateret med forskellige referencer og projekter, vi hos Max Horsens A/S har håndteret. Har du spørgsmål til de enkelte indlæg er du velkommen til at tage fat i os.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.