Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Taburetter

Solide taburetter og skamler til din institution

Skal du bruge en taburet eller flere taburetter til din institution eller forening? En taburet skal helst være behagelig at sidde på, enkel, flytbar og skal kunne stables. Heldigvis gemmer vi hos Max Horsens på alle mulige typer af taburetter, så du finder lige præcis den type taburet, som passer ind hos dig.

Det kan være svært at finde den helt rigtige taburet til formålet. Vi giver gerne rigeligt med gode råd om taburet efter taburet. Ring endelig gerne på +45 75 65 66 11.

Læs mere...
Vis mindre.
Taburet Radius
Taburet Radius Varenr.: 590009 Fra DKK 536,00 (DKK 670,00 inkl. moms)

Mere info

TABURET BØG H50 M 2 FODSTØTTER
TABURET BØG H50 M 2 FODSTØTTER Varenr.: 5900162 DKK 658,00 (DKK 822,50 inkl. moms)

Mere info

Møbelglidere 18 mm m/rørnitte
Møbelglidere 18 mm m/rørnitte Varenr.: 590020 DKK 9,00 (DKK 11,25 inkl. moms)

Mere info

FODSTØTTE UDVENDIG
FODSTØTTE UDVENDIG Varenr.: 590030 DKK 59,00 (DKK 73,75 inkl. moms)

Mere info

FODSTØTTE INDVENDIG
FODSTØTTE INDVENDIG Varenr.: 590032 DKK 59,00 (DKK 73,75 inkl. moms)

Mere info

Vogn til taburet, hvidpigmenteret
Vogn til taburet, hvidpigmenteret Varenr.: 590050 DKK 659,00 (DKK 823,75 inkl. moms)

Mere info

Vogn til taburet, klar lak
Vogn til taburet, klar lak Varenr.: 590051 DKK 659,00 (DKK 823,75 inkl. moms)

Mere info

Taburet Alu/Linoleumsæde
Taburet Alu/Linoleumsæde Varenr.: 590100 Fra DKK 718,00 (DKK 897,50 inkl. moms)

Mere info

Taburet sort/Linoleumsæde
Taburet sort/Linoleumsæde Varenr.: 590105 Fra DKK 718,00 (DKK 897,50 inkl. moms)

Mere info

Taburet Alu/Laminatsæde
Taburet Alu/Laminatsæde Varenr.: 590110 Fra DKK 678,00 (DKK 847,50 inkl. moms)

Mere info

Taburet sort/Laminatsæde
Taburet sort/Laminatsæde Varenr.: 590115 Fra DKK 678,00 (DKK 847,50 inkl. moms)

Mere info

Taburet alu/PUR sæde H51 cm
Taburet alu/PUR sæde H51 cm Varenr.: 590120 Fra DKK 778,00 (DKK 972,50 inkl. moms)

Mere info

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Hvad skal du kigge på, når du vil købe en taburet? Hvad kan en taburet sammenlignet med en stol, en bænk eller andet, du overvejer at bruge som siddemøbel? Lad os give dig noget med på vejen i dine taburet-overvejelser!

Hvorfor en taburet?

Tjo, fordi en taburet fylder ret lidt. Sammenlignet med en stol eller større siddemøbler fylder en taburet næsten ikke mere end selve sædet, du sidder på. Samtidig er de oftest ret lette at bære rundt på, fordi en taburet ofte produceres i let bøgetræ eller aluminium/linoleum.

En anden ting, som fylder meget lidt ved en taburet, er, når der er flere af dem. Taburetter kan nemt og enkelt stables i én stor stak og placeres som et højt tårn i hjørnet af et lokale. På den måde fylder de utroligt lidt.

De fås også i forskellige højder, hvilket nogle gange er sværere med stole. Men en taburet kan sagtens fungere til børn og voksne i alle aldre. Helt fra vuggestue, til børnehave og til SFO, ligesom en taburet større taburet også kan siddes på af en voksen.

Taburet-tilbehør, som du kan få brug for

Når du har købt en hel taburet-stak, kan det være godt at tænke i tilbehør til dette. Heldigvis har Max Horsens en masse løsninger til sådan en taburet-stak.

Til flere taburetter kan du få møbelglidere, der sørger for, at en taburet ikke glider på et glat gulv. De skal blot skrues godt på hvert et ben, og så sidder børn såvel som voksne sikkert på en taburet.

Når taburet efter taburet er stablet, kan taburet-tårnet blive ret højt. Nogle gange skal taburetterne så flyttes som en stak, hvilket kan være enormt tungt (også selv om en taburet i sig selv er ret let). Løsningen her er en taburet-vogn.

For med en taburet-vogn kan du stable alle dine taburetter ovenpå en plade med hjul, så du ikke behøver at løfte stakken. Men tværtimod bare rulle stakken, som var det én stor taburet med hjul på, ud til siden eller over i hjørnet. Nemt!

Vi har her fire forskellige taburet-vogne. Nogle passer til runde taburetter og skamler, mens andre passer til en mere firkanten form for taburet. Du skal også holde øje med, at der er forskel på, hvor mange taburetter der kan stables på hver taburet-vogn.

Nogle taburetter kan du også købe ekstra fodstøtter til, hvis børn i forskellige aldre (ja, vel egentlig mest bare forskellige højder) skal kunne bruge samme taburet og stadig kunne placere fødderne på noget.

Materiale og stil forskelligt fra taburet til taburet

Som sagt har vi taburetter med ben i forskellige materialer. Én taburet-type har aluminium som ben, en anden har træ.

Der er dog også forskel på, hvordan de ser ud – og derfor også hvordan de stables. De fleste taburet-typer er for eksempel runde, mens vores Panuline-taburet-serie har et mere firkantet udtryk.

Du vælger selvfølgelig selv, hvilken taburet-type der bedst passer til din institution eller forening, men i forhold til materiale står aluminium selvfølgelig en del stærkere og holder længere end træ. Selv om hver en taburet er i solid, sikker kvalitet.

Én taburet – vores garanti for tilfredshed

Apropos dét at en taburet skal kunne holde til noget, så skal vi selvfølgelig sige, at alle produkter i webshoppen er omfattet af normal produktgaranti, altså ved materiale- eller produktionsfejl. Så hvis du skal have en taburet eller måske flere taburetter, gælder dette selvfølgelig også for dem.

Produkterne, vi forhandler, er FSC certificeret, hvilket betyder, at varerne har oprindelse fra skovområder, der benyttes bæredygtigt. Vi efterstræber altid at leve op til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Så du kan sagtens købe en taburet fra os med god samvittighed.

Dét er vores taburet-garanti til dig!

Sidder du tilbage på din taburet med flere spørgsmål?

Vi ved, at det kan være svært at vælge mellem vores forskellige taburet-typer – og hvilket taburet-udstyr skal du have med til dem? Men vi sidder, som vi sagde helt til at begynde med, gerne klar med en snak og en stor mængde taburet-rådgivning.

Uanset hvad du søger, kan du forvente kompetente råd og vejledning fra vores mange eksperter, der alle har mange års erfaring med at finde de perfekte taburetter, skamler og alle mulige andre møbler til vores kunder. Vi finder hurtigt de den taburet, der passer til dit behov. Ja, vi gør så!

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Vi glæder os til at finde de helt rette taburetter eller taburet-typer til dig og din institution, forening, eller hvor du ellers kunne mangle en taburet eller ti!


Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.