Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Kontorstole

Kvalitets kontorstole til skoler og institutioner. Der er stole i forskellige modeller med forskellige egenskaber, alt afhængig af hvilken situation stolen skal bruges i. Ønsker du en stol til stuen, kontoret, fællesrummet eller sågar blot fordi den er god at sidde i? Så frygt ej. Vi har et småt med nøje udvalgt sortiment, da kvalitet hos os er i højsæde!

Læs mere...
Vis mindre.
Kontorstol Caorle sort
Kontorstol Caorle sort Varenr.: 434900 DKK 1.458,00 (DKK 1.822,50 inkl. moms)

Mere info

Kontorstol Jill sort
Kontorstol Jill sort Varenr.: 434920 DKK 1.498,00 (DKK 1.872,50 inkl. moms)

Mere info

Kontorstol Trio sort
Kontorstol Trio sort Varenr.: 434940 DKK 1.758,00 (DKK 2.197,50 inkl. moms)

Mere info

Kontorstol med armlæn Eliot, sort
Kontorstol med armlæn Eliot, sort Varenr.: 434960 DKK 1.598,00 (DKK 1.997,50 inkl. moms)

Mere info

Kontorstol Vela Latin 100
Kontorstol Vela Latin 100 Varenr.: 563050 DKK 3.160,00 (DKK 3.950,00 inkl. moms)

Mere info

Kontorstol Vela Latin 200
Kontorstol Vela Latin 200 Varenr.: 563060 DKK 4.331,00 (DKK 5.413,75 inkl. moms)

Mere info

TILBUD
Kontorstol Vela Tango 100, med lås
Kontorstol Vela Tango 100, med lås Varenr.: 563100 DKK 4.500,00 (DKK 5.625,00 inkl. moms)

Mere info

Arbejdsstol Saturn sort stamskind
Arbejdsstol Saturn sort stamskind Varenr.: 569240 DKK 2.920,00 (DKK 3.650,00 inkl. moms)

Mere info

Kontorstol Office Pro, sort stof
Kontorstol Office Pro, sort stof Varenr.: 569280 DKK 2.932,00 (DKK 3.665,00 inkl. moms)

Mere info

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Pas på din krop - find den rigtige kontorstol

Vi kender dem alle sammen. Enten har vi dem selv indenfor husets fire vægge, og ellers ser vi en eller to stå når vi er på besøg i andres hjem. Ja, kontorstolen kan man ikke løbe fra du om dage, og det forstår vi godt. Hvem klager over en stol der er god at sidde i og som ergonomisk er god for din krop? Ja, I hører ikke et pip fra os.

En kontorstol kan bruges til mange ting. Vi kan huske at vi selv som børn, altid kæmpede om at få kontorstolen når huset blev fyldt med gæster, så vi kunne sidde for bordenden og på "tronen". Stolen blev brugt til at køre ræs med vennerne fra ens stue undervejs i børnehavetiden - og fællesrummet var omdannet til en racerbane der aldrig var lang nok. Dog blev banen altid lukket inden legen blev alt for god - for som pædagogerne sagde: kontorstolene er til at sidde på, ikke til at lege med. Og de havde nu nok ret, selvom det var det sjovt.

Men hvorfor er den rigtige kontorstol så vigtig for et voksent menneske? Vi skal huske at passe på os selv og vores krop, for der er kun dén ene krop til et langt liv. Selvom det ikke er alle erhverv der er lige hårde for vores fysiske kunnen, så er det faktum at passe på os selv stadigvæk yderst vigtigt. Det mener vi, og derfor gør vi hvad vi kan, for at sælge kontorstole er netop fremmer det formål - at være gode for dig og din krop.

Hvilke kontorstole har vi hos Max Horsens?

For at vi kan videregive en troværdig og god vejledning til vores produkter, har vi undersøgt hvorfor forskellen på kontorstole er vigtig ift. det erhverv du befinder dig i - og på baggrund heraf, har vi fundet frem til et sortiment sammen med vores danske leverandører: Global, International Funiture og VELA.

Global har siden 1973 leveret stole til store virksomheder, offentlige institutioner og til private personer, for at give dem den bedst mulige støtte når stolen er i brug. Deres mission er at levere et første klasses kvalitetsprodukt, samt give deres kunder en stor fleksibilitet. Vi har samarbejdet med Global i en lang årrække, og kan skrive under på deres høje kvalitet og fleksibilitet for ønsker for det bestemte produkt. Global ønsker gennem deres produkter, at kunne forbedre det fysiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Vores bestsellers fra Global er bl.a. deres Micro stole- og taburetter, da denne er ideel i børneinstitutioner, hvor voksne ofte skal arbejde helt nede i børnehøjde. Du kan se dem her. Disse stole er hurtige at få rundt mellem stuerne og er let i vægt, således den også nemt kan løftes fra A-B hvis ikke andet er muligt.

Vores anden bestseller fra Global er deres kontorstole med navnet Office, der fås med højt- og lille ryglæn. Disse stole har et blødt og polstret sæde og ryglæn, for heraf at kunne give en optimal siddekomfort. Sædet og ryggen kan indstilles hver for sig, således du sikre dig din ryg, lænd samt dine hofter får den støtte der passer bedst til dig.

International Furniture er vores anden leverandør af kontorstole, og har mange af de produkter vi vil putte ind under kategorien; den klassiske kontorstol. Den kontorstol, som vi i introen ofte bliver spottet i hjemmet eller på arbejdspladsen. De kontorstole vi har i vores sortiment fra IF er enkelte, praktiske og støttende. Alle vores stole herfra kan indstilles med tre forskellige funktioner: højde, sæde og ryglæn. Alle stolene er med lang ryg, der giver en bedre støtte til lænden. Ønsker du at få kontorstolen med armlæn, kan dette tilbydes til. Denne kontor er ideel til kontoret, hvor der kræves en god ergonomisk støtte på lange kontordage, hvor meget tid bliver brugt foran skrivebordet.

Den sidste leverandør af vores kontorstole er fra Gazelle prisvindende VELA. Vores Vela Latin 100 & 200 kontorstole er med kip-funktion og slidstærkt, smudsafvisende og rengøringsvenligt stof. Begge stole egner sig godt til stillesiddende arbejde, hvor Vela Latin 200 er bedre til de lange dage, hvor imod Vela Latin 100 egner sig godt til et arbejde der ikke kun består af kontorarbejde.

FN's Verdensmål

Alle vores leverandører gør en særlig indsats for at passe på vores miljø og deres medarbejdere, hvilket er noget der taler ind i vores ånd - og derfor er vi ekstra glade for at have samarbejde med netop dem. Vi finder det yderst vigtigt at gøre en dyd ud af at efterleve FN's Verdensmål så godt vi kan, og derfor betyder det meget for os med leverandører der har miljøvenlig produktioner, gode arbejdsforhold, dansk produceret for bedre leveringsforhold- og tider, samt et ærligt og ikke mindst gennemsigtigt forhold.

Vil du læse mere om hvordan vi hos Max Horsens A/S betræber os efter at leve op til verdensmålene? Så kan du klikke her.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.