Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Sheltertur - i haven eller i skoven


Sheltertur - i haven eller i skoven
Skrevet d. 01/03 2023

Under landets første nedlukning da Corona tog Danmark og resten af verden med storm, blev det at tage på sheltertur enormt populært – så populært at den der normalvis ikke er den største tilhænger af at sove i det fri, fik rykket grænserne og fik øjnene op for, hvor lækkert det at sove i en shelter kan være.

Selvom Danmark ikke er kendt for sit fantastiske vejr, er landet alligevel et perfekt sted at tage på sheltertur. En sheltertur er fantastisk måde at komme væk fra hverdagen og nyde den friske luft. At sove i en shelter er for os, ikke ensbetydende med at du skal overnatte i en shelter i skoven. Mange sætter pris på overnatning i den friske natur, men ønsker ikke at være omringet af ukendte lyde og manglen på ordentlige toiletforhold – og vi må da indrømme, at det er noget vi godt kan sætte os ind i. Der skal være plads til en sheltertur af mange former og vi er ret sikre på, at vi kan hjælpe.

Shelter til haven

At tilbringe tid i den friske luft er godt for krop og sjæl. Det giver energi i en måske ellers presset hverdag, og kan give  mulighed for at komme ned i gear. Få slappet af, enten alene eller sammen med sin familie. At sove i en shelter behøver ikke være noget, du skal sætte dig ind i bilen for at opnå. En sheltertur kan sagtens finde sted i din egen have.

En shelter i haven kan bruges til mange andre ting end overnatning. Selvom overnatning nok er en shelters primært formål, er mulighederne for at bruge en shelter mange. Du kan bruge den som et ekstra sted at drikke din eftermiddagskaffe eller spise din frokost. Skulle der være en eftermiddag hvor det regner, så er shelteren overdækket så kaffen godt kan nydes der alligevel.

Har du børn i din husstand? Mange børn sætter stor pris på at have en shelter i haven. De syntes det er hyggeligt at kunne bruge shelteren som en hule, hvor de kan side trygt og i læ for vind og dårligt vejr. Det er nemt at tage madrasser eller andre former for underlag med derud, så børnene kan sidde blødere når de leger. Vores shelter har en god størrelse, da det er muligt for dig at sætte et lille cafébord derind, sammen med et par små taburetter. Siddepudder er også essentielle da de nemt kan flyttes rundt på. Der kan hurtigt skabes en hyggelig og tryg atmosfære i din shelter, der indleder til hyggelige stunder hos både børn og voksne.

Ønsker du at skabe et livligt, hyggeligt og trygt miljø i din have, som ikke fylder for meget? Et miljø hvor det stadigvæk et nemt at komme fordi med græsslåmaskinen, så kunne en shelter være en glimrende idé. Har du træer eller andre stolper i haven, er en hængekøje altid en sikkert hit. Den er nem at tage ind når sæsonen slutter og kan vaskes på skånevask i maskinen.

Sheltertur i naturen

Booker du en shelter og har planer om at overnatte i en eller flere nætter i den flotte natur, er det først og fremmest vigtigt at have det rigtige udstyr med. En god sovepose, en varm trøje og en regnfrakke er must-haves, da vejret i Danmark kan være uforudsigeligt. Man skal også huske på at medbringe mad og vand samt en madlavningsting, hvis man ønsker at lave mad. Typisk er der et bål-sted til rådighed på shelterpladserne, men skulle dette ikke en mulighed har vi udstyr der ville være essentielt at tage med på tur, således du kan få kokkereret en dejlig middag i de naturskønne omgivelser.

Alle vores ting til madlavning i det fri er af rustfrit stål, og kan derfor tåle alt slags vind og vejr. Dog anbefaler vi at udstyres tages indenfor når det ikke er i brug, således unødige ridser eller skader kan undgås. Se dine muligheder hér.

Shelter i insitutionen

En shelter behøver ikke kun at blive brugt som soveplads i det fri, men kan sagtens bruge som en del af en legeplads. Ved at etablere en shelter på en ny legeplads eller en nuværende legeplads, kan give børnene mulighed for at trække sig ind i "hulen". Herinde kan de få mange timer til at gå med en masse gode lege, uden at skulle bekymre sig om, at det ved dårligt vejr regner på dem. Shelteren er ikke kun lavet så den passer til børn, men også så voksne kan få glæde af den. 

Information på shelter

Vores shelter måler 3 x 2,4 meter. Det er en større shelter, da vi gerne vil give vores kunder muligheden for, at se shelteren som et ekstra rum - udendørs. Shelterens tag er dækket med tagpap, der gør produktet yderst slidstærkt overfor alt slags vind og vejr. Skulle sommeren blive dejlig varm bliver tagpappet ikke for varmt, grundet pappets grå nuancer. Der er lavt i bagenden og højere ved indgangen, der gør den nem og bekvemt at komme ind i - selv for de voksne. Foran findes en lille repos hvor der kan stilles blomster, eller sågar kan bruges som et lille bord eller bænk, hvor børnene kan stille tallerkner, kopper, lege butik mm. 

Shelter til haven eller legepladsen

Seneste fra bloggen

Om Max Horsens

Vi har mange års erfaring i branchen, og med udgangspunkt i en stor ekspertise inden for legemuligheder til børn, arbejder vi målrettet på at opfylde vore kunders behov - på en uformel og fleksibel måde.

Vores ambition er at være blandt de bedste inden for børns leg – på de områder, hvor vi har vores produktgrupper: Legepladser, Møbler, Legetøj.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.