Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Båludstyr

Kvalitets-båludstyr til institutioner og foreninger!

Duften af sydende, spruttende grillpølser. Lyden af de hoppende majskerner, der transformerer sig til saltede popcorn. Synet af pandekagerne eller vaflerne, der stille og roligt bliver faste. Og selvfølgelig den udsøgte smag af det hele. Bål-mad kalder på sanserne, men bål-mad kalder også på det helt rette båludstyr – og båludstyr kan du finde i alle afskygninger!

Hos Max Horsens ved vi, hvilket båludstyr der hitter mest hos dine institutioner, foreninger eller måske til bålet i baghaven derhjemme. Vi står klar med råd, så ring på +45 75 65 66 11.

Læs mere...
Vis mindre.
Støbejernssæt i trækasse, 9 dele *
Støbejernssæt i trækasse, 9 dele * Varenr.: 898914 DKK 1.239,00 (DKK 1.548,75 inkl. moms)

Mere info

Pizzaplade 30 x 38 cm, støbejern *
Pizzaplade 30 x 38 cm, støbejern * Varenr.: 898921 DKK 255,00 (DKK 318,75 inkl. moms)

Mere info

Bålgril med foldbare ben, støbejern *
Bålgril med foldbare ben, støbejern * Varenr.: 898976 DKK 808,00 (DKK 1.010,00 inkl. moms)

Mere info

Gryde 8 L sort / rød emalje *
Gryde 8 L sort / rød emalje * Varenr.: 899039 DKK 543,00 (DKK 678,75 inkl. moms)

Mere info

Gryde 15 L sort / rød emalje *
Gryde 15 L sort / rød emalje * Varenr.: 899040 DKK 656,00 (DKK 820,00 inkl. moms)

Mere info

Pande grill Ø60 cm, sort emalje *
Pande grill Ø60 cm, sort emalje * Varenr.: 899084 DKK 563,00 (DKK 703,75 inkl. moms)

Mere info

Poptop sort emalje Ø20 cm *
Poptop sort emalje Ø20 cm * Varenr.: 899092 DKK 158,00 (DKK 197,50 inkl. moms)

Mere info

Tre-ben, grillrist og kæder *
Tre-ben, grillrist og kæder * Varenr.: 899100 DKK 1.126,00 (DKK 1.407,50 inkl. moms)

Mere info

Grillrist Ø60 cm *
Grillrist Ø60 cm * Varenr.: 899105 DKK 356,00 (DKK 445,00 inkl. moms)

Mere info

Grillgaffel rustfrit stål, træskaft *
Grillgaffel rustfrit stål, træskaft * Varenr.: 899119 DKK 88,00 (DKK 110,00 inkl. moms)

Mere info

Grillpincet rustfrit stål, træskaft *
Grillpincet rustfrit stål, træskaft * Varenr.: 899126 DKK 88,00 (DKK 110,00 inkl. moms)

Mere info

Grillpalet rustfrit stål, træskaft *
Grillpalet rustfrit stål, træskaft * Varenr.: 899133 DKK 88,00 (DKK 110,00 inkl. moms)

Mere info

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Båludstyr er uhyrevigtigt for enhver outdoor-oplevelse. Og hvis børn, unge, voksne og ældre sjæle skal kunne udfolde sig på bedste vis omkring bålet, kræver det ikke bare båludstyr i høj kvalitet, men også smarte løsninger. Det får du her hos Max Horsens! Men hvilket båludstyr skal du vælge?

Hvad skal du overveje, før du køber båludstyr?

Før du overhoved når til selve båludstyret, skal du gøre det klart for dig selv, hvad du skal bruge det til.

Hvilken mad vil du lave herpå? Er du, dine kollegaer eller andre, som skal bruge dit båludstyr, virkelig outdoor og kan kokkerere alskens Michelin-madretter på et bål? Så skal du nok have fat i forskellige sæt af gryder, kasseroller, riste, tage-udstyr osv. Men skal der bare smides nogle pølser på i ny og næ, måske en pandekage og lidt popkorn, behøver du måske noget mere simpelt. Til forskelligt mad hører der også forskelligt båludstyr.

Skal udstyret også kunne bruges indendørs eller på almindelig grill? Nogle gryder, pander og tageudstyr giver mening også at bruge andre steder end på et bål. Et par bålhandsker kan f.eks. være brugbart i langt flere funktioner end blot som båludstyr. Så tænk på, om du kan eller vil bruge dit båludstyr i andre sammenhænge.

Hvem skal bruge det købte båludstyr? Er det kun voksne, eller skal børnefingre også kunne bruge det? Noget båludstyr er mere avanceret end andet.

Hvor mange skal bruge båludstyr? Og hvor meget plads er der til det over bålet? Det handler selvfølgelig mest om, hvor meget båludstyr du skal bruge, men noget båludstyr kræver også mere plads end andet. Og måske også et helt andet kendskab til, hvordan du bygger et godt bål op. 

Alle de båludstyr-spørgsmål! Lad os nu se på, hvad der rent faktisk er af båludstyr.

Her finder du båludstyr for enhver smag!

Ja, der findes mange forskellige former for båludstyr. Lad os lige løbe over alle vores forskellige typer af grilludstyr, og så kan du jo se, om noget af det lyder spændende til dit bål:  

Båludstyr, du kan have maden PÅ:

Her mener vi selvfølgelig det båludstyr, hvor maden kan lægges direkte på, samt ses om vendes ganske enkelt.

- Pizzaplade: Pizza ses måske ikke til at være den mest traditionelle bål-mad, men med denne form for båludstyr er det nemt at lægge pizzaen direkte oven på gløderne (eller på grillen), ligesom du nemt og enkelt kan tage det af igen og nyde en bålvarm pizza.

- Stående bålpande (bord): Slip for de mørke riller i din bål-mad med et selvstående, fladt bord. Du skal bare stille benene oven i bålet og smide pølser/brød på, og så kan de vendes, som var de på en almindelig pande, men hvor der bare er plads til langt flere pølser/brød. Se, dét er båludstyr!

- Grillplade: En grillplade er en rist, der kan lægges direkte på gløderne eller sættes op med nogle stænger som en lille platform. Ganske enkelt og kendt båludstyr, men dejligt effekt at stege ting på.

- Bålgrill med foldbare ben: Lidt ligesom grillpladen, men med de foldbare ben kan denne rist stå helt selv. De skal bare foldes ud og sættes oven i bålet, så der kommer lidt afstand til glæder (og flammer, for de utålmodige sjæle).

- Tre-ben med grillrist: Hvis du gerne vil have mulighed for at gynge bål-maden i gryden lidt rundt, kan båludstyr som en tre-ben være vejen frem. Her behøver du ikke at flytte på selve gryden, men kan bare rotere den lidt rundt eller flytte selve stativet. Dét er nemt og effektivt båludstyr!

- Grillrist: En rund grillrist kan både høre til din tre-ben, din grill eller lægges over bålet.

Båludstyr, du kan have maden NEDE I:

Hvis dit bål skal virke lidt mere som et komfur, og du skal lave avancerede gryderetter eller andet, som kræver ville løbe gennem en grillrist, skal du have fat på denne type båludstyr.

- Dutch Oven: En helt speciel slags støbejernsgryde finder du i Dutch Oven. Det er båludstyr, som har sin helt egen hank, tre små ben og et tykt, tillukket låg. De er særligt populære til at lave alt muligt fancy outdoor-mad i.

- Gryder med emalje: De mere klassiske bål-gryder kan fås i både 8-liter og 15-liter og giver god plads til at kunne lave en masse mad. Og så har de en køn, rød farve dertil.

- Grydesæt: Hos Max Horsens sælger vi også hele støbejernssæt til en fordelagtig pris, hvis du skal have et bredt udvalg af båludstyr.

- Kasseroller: Du kender dem fra køkkenet, men kasserollen er også et elsket stykke båludstyr. De har plads til meget mad, og med deres håndtag er det nemt at få dem hurtigt ud af varmen – eller over til den varme ende af bålet.

- Stegepande eller pandekagepande: Alle kender pandekagepanden med de lange håndtag, som bare gør det dejligt nemt at lave pandekager (og vende dem) på lidt afstand af bålet. Men du kan selvfølgelig også bruge almindelige bål-stegepander og endda få nogle store pande-fade, hvis du vil det!

- Poptop: Det her er smart båludstyr! For kender du ikke dét, at dine popkorn hopper af panden, når du laver dem på bålet? En poptop kan du lægge oven på panden, og når popkornene er færdige, kan du vende den som et dørslag og spise popkornene direkte derfra. Nemt, enkelt og smart!

Båludstyr, du kan tage maden MED:

Max Horsens har også en bred vifte af grillgafler, grillpincetter, grillpalleter osv., som du kan bruge over bålet. De er sikre, i rustfrit stål og har et enkelt, flot design!

Ekstra-båludstyr:

Det lægger sig måske lidt op ad båludstyr, du kan tage maden MED, men vi har nogle rare kvalitets-bålhandsker, som gør det sikkert at flytte rundt på ting omkring bålet. Ja, de kommer nok til at lugte lidt af bål med tiden, men er det ikke charmen ved bål-mad og båludstyr?

Båludstyr med garanti for tilfredshed, læring og lækker mad

Du skal altid huske på, at vores varer på webshoppen omfattes af den normale produktgaranti, og dette gælder selvfølgelig også for vores båludstyr. Det betyder, at du ved materiale- eller produktionsfejl kan få pengene igen eller få erstatte dit båludstyr.

Alle produkterne, vi forhandler, er FSC certificeret, hvilket betyder, at varerne har oprindelse fra skovområder, som benyttes dejligt miljørigtigt og bæredygtigt. Det handler om FN’s verdensmål, og dem forsøger vi altid at efterleve på bedste vis. Det sørger for, at du kan købe båludstyr hos Max Horsens med god, bevaret samvittighed – det er nemlig vigtigt for os!

Det er som altid vores båludstyr-garanti til dig!

Lad ikke dine spørgsmål brænde – hør mere om båludstyr!

Det kan være svært at finde frem til, hvilket båludstyr der passer allerbedst til lige netop dig, din institution, din forening, din spejderlejr, din baghave, eller hvor bålrøgen ellers stiger op fra. Men heldigvis sidder vi klare til at hjælpe med alle dine båludstyr-spørgsmål.

Vores eksperter har fundet meget af det helt rette båludstyr i tidens løb til meget tilfredse kunder. De står altid klar til at rådgive og vejlede dig i dit valg.

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Vi skal nok finde det helt rette båludstyr, som du skal bruge. Det skal være perfekt til dit bål – og vi glæder os til at hjælpe dig!

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.