Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Skulpturel legeplads i Aarhus Kommune


Skulpturel legeplads i Aarhus Kommune
Skrevet d. 30/04 2024

Hos Max Horsens A/S laver vi ikke kun "standard" legepladser men også legepladser, der appellerer mere til den skulpturelle og kunstneriske side. Netop disse to ord var nøgleordene og ønsket til det nyeste projekt på Katrinebjerg i Aarhus Kommune. 

Som en del af moderniseringen af det gamle universitetsområde på Katrinebjerg i Aarhus Kommune, skulle der her indgå en legeplads - en legeplads som ikke består af tarzanbaner, rutschebaner eller gangbroer som man normalt forbinder en legeplads med. Ønsket var en legeplads der appellerede til den skulpturelle sammensætning uden at gå på kompromis med brugervenligheden. 

Vi er hos Max Horsens A/S altid friske på faglige udfordringer og på projekter, der giver os mulighed for at udvikle os indenfor vores felt. I samarbejde med Dan Jord A/S har vi derfor opført en flot og anderledes legeplads, der åbner henover sommeren 2024.

Den store iglo på legepladsen er i et nyt, moderne og arkitektonisk design, produceret i coatet metal. Igloen har en højde på 2,2 meter og kan derfor bruges til både børn og voksne, der kunne tænke sig at gøre brug af den smukke legeplads. Ønsker du at læse mere om igloen, kan du finde den på vores hjemmeside ved at klikke her.

Ny legeplads? Vi står klar

Har du leget med tanken om at gøre den gode investering og købe en ny legeplads, så står vi klar med råd og vejledning. Vi kan lave legeredskaber i både træ (Robinia, FSC) eller redskaber i stål. Det er kun din fantasi der sætter grænserne. Gi' os et kald eller skriv til os, så finder vi sammen en løsning på at få din legepladsdrøm opfyldt.

Seneste fra bloggen

Reference-indlæg fra Max Horsens A/S

Her på siden vil i præsentere dig for et udpluk af de institutioner vi igennem de sidste mange år har leveret inventar, legeplads og legetøj til. Alle indlæg vil have beskrivelser og tilhørende billeder af de varer, vi har leveret til den gældende institution. Se med her på siden og få inspiration til møblering af institutionen. 

Ønsker du at tage en snak med os om dine ønsker? Vi kan kontaktes på tlf. 75 65 66 11 samt på mail post@max-horsens.dk.

Denne side vil hyppigt blive opdateret med forskellige referencer og projekter, vi hos Max Horsens A/S har håndteret. Har du spørgsmål til de enkelte indlæg er du velkommen til at tage fat i os.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.