Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Ny legeplads til Sirius Parken


Ny legeplads til Sirius Parken
Skrevet d. 08/02 2024

I Horsens ligger Sirius Parken, en grundejerforening i Torsted. Grundejerforeningens beboere manglede et sted hvor børnene kunne lege og have det sjovt, udenfor deres egen have og matrikel. 

De grønne arealer forvandles til legeplads

Bestyrelsen havde givet stort udtryk for, tidligt i processen, at de ønskede to forskellige områder med hvert deres fokus. Der er både store og små legebørn i foreningen og derfor var det rigtigt for dem, at have to legeområder der som udgangspunkt kunne have hver deres funktion: et med tarzanbane (vildere) og et med noget mere simpelt legepladsudstyr. Vi imødekom naturligvis dette ønske og fik sammensat to forskellige legeområder til arealerne.

 

Vi fik i samarbejde med vores trofaste montør etableret to legepladser på to af deres grønne områder.

Areal nr. 1: Tarzanbanen til de større børn

På det første areal ligger tarzanbanen - en bane der er tiltænkt de større børn, men der naturligvis må bruges af alle. Tarzanbanen skulle placeres på et forholdsvis smalt areal og med sikkerhedsmæssige foranstaltninger i henhold til faldareal, vejledede vi dem til at lave en længere bane i stedet for en bred/rund tarzanbane

Denne tarzanbane indeholder mange af de klassiske elementer, der i vores optik, hører en tarzanbane til, der henvender sig til de større børn på legepladsen. Et ønske fra foreningen var et klatrenet og balanceelementer men den specifikke sammensætning, måtte vi komme med et bud på - det gjorde vi, og resultatet kan ses på billedet ovenfor.

Der er på denne tarzanbane bl.a. at finde disse elementer:

Areal nr. 2: Området til de mindre børn

Det var vigtigt for foreningen at der også kom et område, hvor de mindre børn og deres behov for leg og socialisering blev sat i fokus. Dette område skulle have et legesystem af en mindre størrelse samt elementer som et legehus og en vippe. Specifikke ønsker heraf blev ikke fremlagt. Vi gik i tænkeboks og fremlade et forslag, dette kan ses her:

Legesystemet der blev valgt blev et, der for os, er en klassiker: et simpelt legesystem med flere former for net/trappeopgange, balanceelementer og glidestænger: Klatresystem nr. 4. Dette klatresystem er placeret i et sandområde indrammet af sveller. Du kan læse mere om andre muligheder for at ramme dit større sandareal ind her.

Med særligt fokus på de mindre beboere blev den anden del af arealet forbeholdt for legepladsudstyr som vipper, gyngestativer og legehus. Se produkterne ved at klikke nedenfor:

Bordbænkesæt kan ses her.

Ny legeplads til bogligforeningen?

Mangler I en ny legeplads til boligforeningens mindste beboere - en legeplads på et areal der enten er stort eller småt, smalt eller bredt, på et stort eller lille budget. Vi står klar til at hjælpe jer med råd, vejledning, sparring og ikke mindst en god pris. Vi er altid at få fat i på via telefon eller mail men ønsker du et besøg, kommer vi forbi.

Tøv endelig ikke med at række ud til os, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning til netop jeres ønsker og behov. Klik her og kom direkte til vores kontakt oplysninger

Seneste fra bloggen

Reference-indlæg fra Max Horsens A/S

Her på siden vil i præsentere dig for et udpluk af de institutioner vi igennem de sidste mange år har leveret inventar, legeplads og legetøj til. Alle indlæg vil have beskrivelser og tilhørende billeder af de varer, vi har leveret til den gældende institution. Se med her på siden og få inspiration til møblering af institutionen. 

Ønsker du at tage en snak med os om dine ønsker? Vi kan kontaktes på tlf. 75 65 66 11 samt på mail post@max-horsens.dk.

Denne side vil hyppigt blive opdateret med forskellige referencer og projekter, vi hos Max Horsens A/S har håndteret. Har du spørgsmål til de enkelte indlæg er du velkommen til at tage fat i os.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.