Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Kildevældskolen på Østerbro - nye børnegarderober


Kildevældskolen på Østerbro - nye børnegarderober
Skrevet d. 26/02 2024

Kildevældskolen på Østerbro har gennemgået en større renovering af store områder på skolen. Skolens afdeling til både indskoling, mellemtrinnet og udskolingen har fået en overhaling indenom. Indskolingens børn kan nu nyde helt nye Max Garderobe.

Der er et par ting der skal tages op til overvejelse, når der skal bestilles nye garderober. Har du en store flade der skal dækkes af en enkelt garderobe, spiller de specifikke mål ikke den største rolle men har du tænkt der skal flere garderober til, så er det en god idé at have styr på nedenstående ting:

  • Hvor lang er væggen garderoberne skal dække?
  • Skal de være væghængte eller på hjul?
  • Hvor mange børn skal have en garderobe?

Børnegarderober i klar lak så langt øjet rækker

Kildevældskolen ønskede at modtage deres garderober i klar-lak. Alle vores Max Børnegarderober er produceret i 15 mm birkekrydsfinér men vores kunder kan selv vælge, om de ønsker deres garderober hvidpigmenteret eller i klar-lak. Flere og flere af vores kunder vælger klar-lak, da mange finder denne nuance mere nutidig. 

For at der blev plads nok i bredden på gangen hvor garderoberne skulle monteres, valgte skolen ikke at få en bænk monteret på. Dette er et tilkøb og kan vælges til alle vores børnegarderober, se mere her. Valget faldt også på væghængte garderober. En af de helt store fordele ved væghængte garderober, er at rengøringen på gulvet bliver nemmere at håndtere samt eleverne har en ekstra opbevaringsplads, udover de to hylder der er i selve garderoben. 

Garderobe Max uden bænk - Kildevældskolen


Garderobe Max er i 15 mm birkekrydsfiner, klar-lak,
EU-Blomst og FSC certificeret, produceret på fabrik på Fyn.

Nye taburetter - Alu/Birk taburetter

Skolernes naturfaglige lokaler skulle også renoveres fra A-Z og derfor skulle der nye taburetter til. Skolen valgte at gå med en taburet, der for os er en sikker vinder hos vores kunder, om end det er til institutionsbrug eller skolen. Denne taburet er let i vægt, har et, i vores mening, nutidigt og moderne design - og så kan den fås i flere forskellige farver i både stel og sæde.

Taburetterne der får en fast plads i de nyrenoverede lokaler er taburetter med aluminium stel, fire faste fodstøtter, samt sæde i birk. 

Taburetterne er vejer kun 4,4 kg. pr taburet og er derfor nemme at rykke rundt på, for både børnene der bruger dem men også for rengøringen. Vægten samt dutsko under alle fire ben gør også, at taburetten ikke efterlader mærker på diverse overflader såsom borde, gulv mm. 

Mangler I garderober?

Står I og mangler garderober til institutionen eller til skolen, om end jeres eksisterende trænger til at blive udskiftet eller I har planer om helt nye garderober, så står vi klar til at hjælpe jer. Vi tager alle jeres ønsker og behov i betragtning og finder en løsning, som I er hundrede procent tilfreds med. Vores garderober kan sammensættes på mange forskellige måder, fås i flere størrelser. 

Tag fat i os og få et uforpligtende tilbud.

Seneste fra bloggen

Reference-indlæg fra Max Horsens A/S

Her på siden vil i præsentere dig for et udpluk af de institutioner vi igennem de sidste mange år har leveret inventar, legeplads og legetøj til. Alle indlæg vil have beskrivelser og tilhørende billeder af de varer, vi har leveret til den gældende institution. Se med her på siden og få inspiration til møblering af institutionen. 

Ønsker du at tage en snak med os om dine ønsker? Vi kan kontaktes på tlf. 75 65 66 11 samt på mail post@max-horsens.dk.

Denne side vil hyppigt blive opdateret med forskellige referencer og projekter, vi hos Max Horsens A/S har håndteret. Har du spørgsmål til de enkelte indlæg er du velkommen til at tage fat i os.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.