Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Bendixminde Børnehus - levering af møbler


Bendixminde Børnehus - levering af møbler
Skrevet d. 28/02 2024

I marts 2023 blev den nye daginstitution ved Bendixminde i Odder Vestby indviet.
Mange var mødt op for at se det nye hus, hvor vi har haft fornøjelsen af at leveret møbler og andet inventar til. 

I Odders nyeste bydel i den vestlige del, stråler byens nyeste daginstitution uanset vejret - Bendixminde Børnehus, også kaldet "Smilets Børnehus". Dette nye store og flotte børnehus huser 112 børnehave- og vuggestuebørn fordelt i institutionens flotte lokaler. Vi er som leverandør til det offentlige glade og stolte over, at vi blev valgt som leverandør af inventar hertil.

Borde og stole til både vuggestue og børnehave

Det er en nødvendighed at en stue har stole til både børn og voksne og ikke mindst, borde hertil. Vi har hos os et stort udvalg af institutionsborde i forskellige størrelser og former. Noget der blev lagt særligt vægt på var, at bordene skulle have en lyddæmpende funktion således at rummets akustik, blev positivt påvirket.

Lyddæmpende linoleumsborde fra Max Horsens A/S dæmper lyden med 17 DB. Vores lyddæmpende bordplader har en 29 mm tyk MDF-kerne, der reducerer lyden i rummet generelt, men som også gør lyden lavere når bordet er i brug. Bendixminde har fået et mix af både runde og firkantede borde i koksgrå. 

Runde 17DB borde i koksgrå, fællesrum, Bendixminde

Runde 17DB borde i koksgrå i fællesrummet.
Max RADIUS taburetter med to fodstøtter til hvert bord.

Stuerne har runde borde men også væghængte, der nemt kan tages op/ned.
Max RADIUS taburetter med to fodstøtter til hvert bord samt arbejdsstole med gas.
TABURET BØG H50 M 2 FODSTØTTER

Læs mere om taburetten ved at klikke på billedet

Reoler og sofaer til en hver smag

Det er altid rart at have et sted man kan lægge tingene hen, om end det er legetøj til børnene eller mapper til nødvendige papirer, der skal være tilstede på de forskellige stuer. Institutionen havde et klart ønske om, at de reoler der skulle placeres på hver stue, skulle kunne flyttes rundt på hvis dette blev nødvendigt.

Kubus Reoler er at finde på hver stue i forskellige størrelser, alle reolerne har hjul med bremse monteret i bunden. Det er op til kunden selv om der ønskes bagbeklædning (lukket) eller om reolen skal være åbent. 

Kubusreol lukket, 3x2 rum

Kubus reol, lukket, 3 x 3 rum i hvidpigmenteret birkekrydsfinér - FSC og Ecolabel, se den her

Selvom børnene i institutionen bruger det meste af dagen på at lege med deres gode venner fra børnehaven, suse rundt på cyklerne eller leger på legepladsen, er det dejligt at have et sted hvor børnene kan trække stikket for en stund, slappe lidt af og komme ned i gear.

Bendixminde har flere forskellige sofagrupper placeret flere steder i institutionen, der giver mulighed for netop ovenstående. De ønskede sofaer i forskellige farver der alle skulle have det til fælles, at stoffet var holdbart og nemt kunne tørres af, hvis der skulle spildes mad eller drikkevarer i sofaen.

Sofaen nedenfor er i en flot petrol / blå farve og er modellen "Pisa". Denne sofa har en mardindale på 106.000 og et stof der er blødt og glat. Dette gør, at sofaen hurtigt og nem kan tørres af. 

Sofa Pisa 3 personer, se den ved at klikke her

Sofa Pisa 3 personer, læder, se den ved at klikke her

Rumdeler til fællesrummet

Når man træder ind i den store institutions fællesrum, ligger vuggestuestuerne til højre for køkkenet. Personalet ønskede at have muligheden for at skærme af ind til vuggestuen med et hegn, der ikke var for stort og bombastisk. De ønskede en rumdeler der passede ind i miljøet og som på samme tid, kunne fungere som sanseleg for de små børn.

Vi følte, at et almindeligt hvidt børnegitter ikke ville passe ind her, og sammensatte derfor en rumdeler af forskellige elementer der tilsammen blev lagt nok, til at kunne dække helt af ind til afdelingen. Der er på flere af hegnets elementer sanseleg for de små med elementer, de kan flytte rundt på. Disse skillevægge/rumdelere kommer fra serien, Trendy.

Rumdeleren har en låge i midten der kun kan åbnes i toppen, således vuggestuebørnene ikke selv kan få den åbnet op.

For at live indersiden af den lille indhegning lidt op, har institutionen fået sat en indendørs motorikmøbel med rutschebane op. Dette møbel er til børn i alderen 1+ og har flere forskellige elementer inkluderet.

  • Trapper
  • Rutsjebane
  • Måtte
  • Hule / gemmested
  • Spejl inde i hulen
  • Rutsche-længde 135 cm
  • Kan foldes sammen og flyttes rundt på, hjul. 

Rumdeler og rutshebane, indendørs

Legekøkken og andet legetøj

Der er naturligvis ikke meget sjov og spas over at lege i børnehaven, hvis ikke der er mulighed for at lege med legetøj. Legetøj hører sig en børnehave- og vuggestue til. Vi ønsker at give børnene en mulighed for at lege det vi kalder for "rolle-leg" - leg hvor børnene udvikler deres fantasi og leger lege med situationer, de måske kender fra deres egen hverdag. 

Der er i institutionen installeret køkkener - køkkener til børn - der ikke påvirker miljøet og har en ikke-eksisterende elregning. Legekøkkener i træ, et sikkert hit. Du kan se vores legekøkkener og dine muligheder her.

Har du spørgsmål til et køkken så ring endelig til os - så får du fat i en køkkenekspert ;) 

Mangler I møbler til institutionen?

Står I og mangler møbler til jeres institution, så står vi klar med råd, vejledning og ikke mindst en god pris. Vi er til at fange på både telefon og mail i vores åbningstid. Har du behov for at vi kommer ud og tager en snak om dine ønsker og muligheder heraf, så kommer vi glædeligt på besøg. Du kan se alle dine muligheder på vores hjemmeside. 

Seneste fra bloggen

Reference-indlæg fra Max Horsens A/S

Her på siden vil i præsentere dig for et udpluk af de institutioner vi igennem de sidste mange år har leveret inventar, legeplads og legetøj til. Alle indlæg vil have beskrivelser og tilhørende billeder af de varer, vi har leveret til den gældende institution. Se med her på siden og få inspiration til møblering af institutionen. 

Ønsker du at tage en snak med os om dine ønsker? Vi kan kontaktes på tlf. 75 65 66 11 samt på mail post@max-horsens.dk.

Denne side vil hyppigt blive opdateret med forskellige referencer og projekter, vi hos Max Horsens A/S har håndteret. Har du spørgsmål til de enkelte indlæg er du velkommen til at tage fat i os.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.