Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Scenekasser

Få forskellige, sjove scenekasser til din institution!

Børn ser op til stjernerne. De synger deres sange, danser deres danse. Men hvad er en stjerne uden en scene, hvor stjernen kan give sin performance? Her kommer scenekasser ind i billedet. For scenekasser giver en unik og enkel mulighed for, at børn kan kravle, hoppe og danse rundt på deres helt egen scene – samtidig giver det plads til opbevaring. Scenekasser er bare ret win-win! 

Hvis du gerne vil høre mere om vores scenekasser, kan du ringe til Max Horsens på +45 75 65 66 11. Så finder vi de rette scenekasser til dig.

Læs mere...
Vis mindre.
Scenekasse rektangel, sort topplade
Scenekasse rektangel, sort topplade Varenr.: 618850 DKK 1.703,00 (DKK 2.128,75 inkl. moms)

Mere info

Scenekasse kvadrat, sort topplade
Scenekasse kvadrat, sort topplade Varenr.: 618855 DKK 1.769,00 (DKK 2.211,25 inkl. moms)

Mere info

Scenekasse trekant, sort topplade
Scenekasse trekant, sort topplade Varenr.: 618860 DKK 1.769,00 (DKK 2.211,25 inkl. moms)

Mere info

Scenekasse trappe, sort topplade
Scenekasse trappe, sort topplade Varenr.: 618865 DKK 1.906,00 (DKK 2.382,50 inkl. moms)

Mere info

Mobil Amfi-scene med sort laminat
Mobil Amfi-scene med sort laminat Varenr.: 618876 DKK 17.421,00 (DKK 21.776,25 inkl. moms)

Mere info

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Hvilke spørgsmål stiller du dig selv, inden du skal have fat i scenekasser? Vi kan hjælpe dig lidt på vej herunder med nogle scenekasser-svar, som forhåbentlig giver dig god værdi til at kunne vælge helt rigtigt blandt vores scenekasser.

Hvorfor købe scenekasser?

Vi har allerede berørt det lidt foroven, men scenekasser giver uendeligt mange muligheder for børn og unge:

- Børn kan selv bruge dem som scene til skuespil, så de bliver Stjerne for en Aften med scenekasser under fødderne. 

- De kan sammensættes på alle mulige forskellige måder, fordi de er nemme at rygge rundt på. Børn kan gøre det selv, så deres fantasi hele tiden selv bliver sat på kreativ prøve.

- De kan fås i forskellige former, alt efter hvilken form for scene du vil sætte op.

- Scenekasser betyder en masse motion hos børn, fordi der kan kravles, hoppes og danses rundt på. De er indendørs, så selv hvis regnen siler ned udenfor, kan børnene få rørt sig rundt omkring på scenekasserne.

- De fleste scenekasser har som sagt mulighed for opbevaring i dem. Det gør det selvfølgelig mere besværligt at rykke rundt på dem, men til gengæld udnytter det pladsen helt enormt godt, når det både kan bruges som depot, garderobe og klatre-’stativ’ i én og samme indretnings-type.

Lyder scenekasser ikke bare helt magiske? Så skulle du se de skuespil og eventyr, der kan udspille sig på toppen af dem 😉

Hvilke forskellige scenekasser findes der?

Hos Max Horsens har vi 4 forskellige almindelige scenekasser i følgende former:

- Scenekasser som rektangel.

- Scenekasser som kvadrat.

- Scenekasser som trekant.

- Scenekasser som trappe (så det bliver nemt for de helt små også at komme op på de andre scenekasser. Smart!

Derudover hører der en speciel type scenekasse til disse 4 almindelige: Vores populære discomodul med lys. For hvad er en scene uden glimtende scenelys, som der kan danses rundt på?

Alle ovenstående scenekasser kan fås i ét stort sæt med mængderabat. Så kan børnene bygge scene, lige så tosset de nu vil det.

Vi har også en lidt større model af scenekasser, som er en mobil amfi-scene. Her får du lidt mere højde på, og samtidig kan den rulles rundt, så ingen behøver at løfte. Nemt og enkelt!

Alle scenekasser er af hvidpigmenterede birkefrydsfiner med slidstærkt laminat på toppen, så børnene ikke glider rundt på scenen.

Vores scenekasser – din garanti for tilfredshed og sjov!

Apropos slidstærkt skal vi selvfølgelig også sige, at alle vores produkter i webshoppen omfattes af normal produktgaranti, altså ved materielle produktionsfejl. Det samme gælder for vores scenekasser, så du får dem i høj, stærk og sikker kvalitet.

Produkterne, vi forhandler, er selvfølgelig også FSC-certificeret. Dette betyder, at vores scenekasser har oprindelse fra skovområder, der benyttes bæredygtigt. Vi efterstræber altid at leve op til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling, og det skal scenekasser selvfølgelig også.

Dét er vores scenekasser-garanti til dig!

Har du flere spørgsmål om scenekasser?

Vi håber, vi fik besvaret bare en smule af dine spørgsmål omkring scenekasser ovenover. Men hvis du alligevel skulle sidde tilbage med scenekasser-spørgsmål, sidder vi klar til at besvare dem.

Uanset hvad du søger, kan du forvente yderst kompetente råd og ærlig vejledning fra vores mange eksperter. De har alle mange års erfaring med at finde scenekasser og alle mulige andre institutionsløsninger til alle vores tilfredse kunder gennem tiden. For så finder vi hurtigt de helt rette scenekasser til din institution, forening, eller hvor du nu ellers skal have plads til scenekasser.

Skriv endelig til os: Post@max-horsens.dk

Eller ring os op på: +45 75 65 66 11

Vi glæder os til at finde de helt rette, sikre og sjove scenekasser til dig!

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.