Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Vippi stole

Vippi stolen er en stol er er lavet til både børn og voksne i den forstand, at børnene finder stolen at lege med- og på, og de voksne giver deres krop en god ergonomisk oplevelse. Ja, det er måske det vi vil kalde for en "win-win-situation".

Læs mere...
Vis mindre.
Vippi stol
Vippi stol Varenr.: 410000 Fra DKK 2.998,00 (DKK 3.747,50 inkl. moms)

Mere info

Vippi betræk bævernylon
Vippi betræk bævernylon Varenr.: 410100 Fra DKK 1.409,00 (DKK 1.761,25 inkl. moms)

Mere info

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Max Horsens A/S er den danske distributør af Vippi

Vippi, vippi balancestol, er et norsk produkt - et produkt vi hos Max Horsens er stole af, at være distributør af!

Produktet blev sat i verden for at øge bevægelse og kreativitet i klasseværelser og børnehaver med et produkt, som både børn og voksne ville få glæde af. Stolen med nærkontakt til gulvet giver en behagelig siddekomfort for de voksne, der ønsker at være i øjenhøjde med de børn de arbejder med, på samme tid med at passe på deres krop. Vippi bruges primær som gulvstol og kan nemt flyttes rundt på ved hjælp af det integrerede håndtag på stolens ryg (øverst). Vippi er i harmoni med din krop, om end hvilket gyldent tal du har ramt. Stolen kan både træne og udfordre din egen smidighed og balance. Stolen kan bruges af børnene som en sjov og anderledes stol, men kan også bruges som rutchebane eller tunnel.

Det er den norske interiørarkitekt, Tone Grimsrud, der har udfordret den almindelige stol med at sætte Vippi på landkortet. Hun mener at en almindelig stol ofte kun understøtter ryggen, hvor imod Vippi styrker ryggen - ja, og så er Vippi meget mere end blot en almindelig stol.

Vil du gerne vide lidt mere, så se denne fine film Vippi har lavet om deres stole.

Har du brug for hjælp?

Ønsker du råd og vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os på t.lf.: 75656611 eller skrive til os på mail: post@max-horsens.dk. Vi står altid klar til at vejlede dig, om end du blot har et enkelt spørgsmål.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.