Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

STOLE OG TABURETTER

Lækre, behagelige stole til din institution eller forening.

En stol er ikke bare en stol. Hvis den skal skabe den bedst mulige plads for barn eller voksen, bør stolen være behagelig at sidde i. Kort såvel som længere tid. Stole skal kunne tåle til lidt af hvert i enhver institution eller forening, og derfor har vi nogle i høj kvalitet såsom vores egen Radius taburet, Global taburetter med gas, Klarskov tabuetter mm.

Det kan være svært at finde den helt rigtige stol til formålet. Vi giver gerne gode råd, så du finder stol-typen til din institution, forening, eller hvor der ellers er brug for lækre siddepladser. Ring endelig gerne på +45 75 65 66 11.

Læs mere...
Vis mindre.
Siddepuder
Vippi stole
Taburetter
Stole
Børnestole og højstole
Arbejdsstole med gas
Elevstole
Kontorstole

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Vores stole giver dig garanti for tilfredshed og bæredygtighed

Alle produkter i webshoppen er omfattet af normal produktgaranti, altså ved materiale- eller produktionsfejl. Skal du have en stol hos os, gælder dette selvfølgelig også. 

Produkterne, vi forhandler i træ, er FSC certificeret, hvilket betyder, at varerne har oprindelse fra skovområder, der benyttes bæredygtigt. Vi efterstræber altid at leve op til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Dét er vores stole-garanti til dig.

Vigtige tanker når du skal købe stole til en institution

Stole er enormt vigtige at vælge rigtigt med. Du skal kunne sidde godt på dem uden rygproblemer til følge, og stolene skal være indbydende at smække bagdelen i. Heldigvis gemmer Max Horsens på en masse kvalitetsstole. Du bør dog overveje følgende, så du ender med den helt rette type af stole: 

- Stolens vægt: Hvor gamle er børnene, der kommer til at bruge stolene? Skal de flyttes rundt tit? Så kan vægten på stolene godt være vigtig at overveje. Alle skal kunne løfte sit sæde rundt, men de skal også være robuste, hvis voksne skal kunne bruge dem på lige fod med børnene. Det er en fin balance, som bør indgå i overvejelserne.

- Hvilket ryglæn - eller slet intet?: Skal de kunne vende og dreje sig i stolene? Eller skal du sidde mere statisk stille? Et ryglæn kan være både fladt, buet eller være flydende integreret i selve stolen ligesom vores Gasolina-model. Alle dele skaber forskellige siddeoplevelser, og der er forskel på, om de skal stå om et bord eller skal fungere som samlingspunkt.

- Stole som samlesæt: Skal stolene kunne stables? Det kan ofte sørge for en del mere plads i et rum, hvis du kan lave en stående række af stole. Samtidig er der forskel på, hvor nemt det er at stable de forskellige stoletyper. Så hvis du er interesseret i at spare tid på stablingen, er dette også en mulighed med vores stole. 

- Flere funktioner: Som sagt tidligere, så er en stol ikke bare en stol. Nogle kan meget mere, og de stole tilbyder vi også. Her kan du kigge på vores Vippi-stolemodel, som er meget mere end en stol. Næh, stolen virker som en form for gyngehest, fås i mange forskellige farver og indbyder til utroligt meget leg og sjov. Det er kun fantasien, som sætter grænser for denne type stol.

Fordelen ved en Vippi-stol er, at det skaber støtte i ryggen til pædagogen og man får derved ikke ondt i ryggen ved brug. Vippi er stolen, der indbyder til bevægelse og leg, anbefales af fysioterapeuter og pædagoger.

Hjælp og sparring – ring, og få råd til at finde den rigtige stol

Her på webshoppen har vi flere eksempler på lækre og behagelige stole i forskellige størrelser, forskellige farver og forskellige materialer. Men hvis du er i tvivl om, hvilken af disse som skal stå omkring dit ønskede bord eller nede i forsamlingssalen, sidder vi gerne klar med en snak og en stor mængde stole-rådgivning.

Uanset hvad du søger, kan du forvente kompetente råd og vejledning fra vores eksperter, som alle har mange års erfaring med at finde de perfekte stole til vores kunder. Vi finder hurtigt de stole, der passer til dit behov.

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Vi glæder os til at finde den helt rigtige stol eller stoletype til dig og din institution eller forening!

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.