Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

SOFAER OG LÆNESTOLE

Lækre sofaer og lænestole til institutioner, foreninger og deres bagdele.

Den rette sofa er alfa og omega. Skal den bruges til børn? Og mange af dem på én gang? Derfor stiller det også ret store krav til dit valg af materiale, farve, størrelse, placering, vægt og udformning. I en sofa skal du kunne lege, tumle, hygge tage en morfar eller arbejde på din computer. Du skal kunne ligge, sidde eller måske endda hoppe. Men hvilken sofa passer så lige præcis til dig?

Det kan være svært at finde sofaer, som både behager kroppen og øjet. Vi giver gerne gode råd, så du finder den helt rigtige sofa til din institution, forening, eller hvor der ellers er brug for blødt til bagen. Ring endelig gerne på +45 75 65 66 11.

Læs mere...
Vis mindre.
Sofaer
Lænestole
Sækkestole
Hængekøjer indendørs

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Vores sofaer giver dig garanti for tilfredshed

Alle produkter i webshoppen er omfattet af normal produktgaranti, altså ved materiale- eller produktionsfejl. Dette gælder selvfølgelig også for sofaerne. Dét er vores sofa-garanti til dig.

I forvejen har alle sofaerne i webshoppen høj slidstyrke, så de holder både længe og til meget. Dette kan specielt være vigtigt, hvis børn eller kæledyr skal bevæge sig rundt i sofaen.

Det er ikke bare ”sort-hvidt” at vælge sofa

Før du vælger en sofa, er der en masse ting, du skal overveje først:

- Sofaens fasthed og dybde: Hvad forventer du at kunne i din sofa? Skal du slænge dig i den? Skal du sidde oprejst? Bløde sofahynder er godt til det første, mens hårde sofahynder er godt til det sidste. Men hvis du skal sidde op, kan dybden og en høj ryg være essentiel. Ligesom det også har effekt på, om børn kan nå og se andre ting i rummet fra sofaen, eller om der skal sidde folk med rygproblemer i sofaen. Skal puderne være faste eller løse? Det bør bestemt overvejes ift. brugeren af sofaen, og hvad der eventuelt tabes ned mellem hynderne. 

- Sofaens placering: Kan sofaen skærme for udendørslysindfald, så den ikke irriterer billedet på et fjernsyn? Skal den stå et sted, hvor lysindfaldet kan få farven til at falme? Skal den stå stærkt alene, eller sætter du helst sofaen op ad en væg? Et lille rum har ret godt brug for en sofa med høje ben, så gulvet ser større ud. Sofaens placering er og bliver vigtigt i dit valg af det rette møbel.

- Sofaens størrelse: Hvor mange skal der være plads til i sofaen ad gangen? Her er det oplagt at kigge nærmere på bordet, som din sofa skal stå ved, men selvfølgelig også rummet. Hvad er der plads til?

- Sofaens farve: Skal sofaen passe ind i et minimalistisk rum, kan du kigge på sorte, hvide eller grå sofaer. Men du kan også sagtens kigge mod mere kulørte farver, hvis sofaen skal byde på mere kreative rammer med leg og sjov.

- Sofaens materiale– stof eller læder?: Lædersofaen emmer hos mange af kvalitet og luksus, mens andre tyer til de til tider mere praktiske stofsofaer. Det handler om, om man har udsigt til at ville behandle/vaske sofaen, og om sofaens materiale er slidstærkt nok. Egentlig er det en smagssag, men begge dele har fordele og ulemper, ligesom forskellige lædertyper eller stoftyper også er forskellige. Husk også at tage højde for martindale, når du handler ny sofa. Hvad med et stof i genbrugspolyester?

Hjælp og sparring – ring, og få sofa-råd

Her på webshoppen har vi flere eksempler på lækre og enkle sofaer i forskellige størrelser og forskellige materialer. Men hvis du er i tvivl om, hvilken sofa der passer hos dig, sidder vi gerne klar med en snak og en stor mængde sofa-rådgivning.

Uanset hvad du søger, kan du forvente kompetente råd og vejledning fra vores eksperter, der har mange års erfaring med at finde de helt rigtige sofaer til vores kunder. Vi finder hurtigt en sofa til dit behov.

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Vi glæder os til at finde den helt rigtige sofa til dig og din bagdel!

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.