Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

SKABE

Lækre, solide skabe til din institution eller forening.

Skabe skaber overblik og orden. Nogle skal kunne rumme en masse, andre lidt, mens et tredje skab måske endda skal indeholde skuffer. Uanset hvad er skabe vigtige for ethvert rums udseende.

Det kan være svært at finde de helt rigtige skabe til formålet. Vi giver gerne gode råd, så du finder et skab til din institution, forening, eller hvor der ellers er brug for hylde- og skabsplads. Ring endelig gerne på +45 75 65 66 11.

Læs mere...
Vis mindre.
Skabe birkefiner
Skabe spån melamin
Opladerskabe

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Vores skabe giver dig garanti for tilfredshed og bæredygtighed

Alle produkter i webshoppen er omfattet af normal produktgaranti, altså ved materiale- eller produktionsfejl. Dette er selvfølgelig gældende for vores skabe. 

Produkterne, vi forhandler, er FSC certificeret, hvilket betyder, at varerne har oprindelse fra skovområder, der benyttes bæredygtigt. Vi efterstræber altid at leve op til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Selvfølgelig også gældende for alle skabe, du ser herinde.

Dét er vores skabe-garanti til dig.

Skabe i dansk kvalitet

Mærket bag vores reoler er Fumac|Jive, som stammer helt tilbage fra 1956 og danske Handbjerg. Datidens møbelsnedkere har givet dét videre til virksomhedens nutidige designere, at de producerer skabe ved smuk, dansk håndværk. Og med fokus på kvalitet.

Samtidig giver deres mange forskellige designs uendelige muligheder for skabe-opsætning.

Du finder både muligheder for at få lås på skabslåger, småt-opdelte skabsrum, større skabsrum og skuffeløsninger. Nogle skabe kan også komme op at hænge på væggen, have hjul under sig eller bare høje såvel som lave ben.

Der er med andre ord et væld af muligheder for at få skabe til at komplimentere rummet, de skal stå eller hænge i. Og samtidig give lige præcis det overblik over genstande, der er mest overskueligt for din institution eller forening.

Hjælp og sparring – ring, og få råd til at finde de rette skabe

Her på webshoppen har vi flere eksempler på flotte og solide skabe, reoler og meget mere i forskellige størrelser og forskellige materialer. Men hvis du er i tvivl om, hvilken af disse der passer hos dig, sidder vi gerne klar med en snak og en stor mængde skabe-rådgivning.

Uanset hvad du søger, kan du forvente kompetente råd og vejledning fra vores skabe-eksperter, der har mange års erfaring med at finde de helt rigtige skabe til vores kunder. Vi finder hurtigt et skab med plads til alt efter dit behov.

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Vi glæder os til at finde de helt rette skabe til dig og dit rum!

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.