Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

REOLER

Reoler og reolsystemer er gode løsninger til at skabe orden i et rum. Reoler er perfekte til opbevaring og kan skabe struktur i kaos, som ofte er virkeligheden i mange børnehaver og institutioner. 

Vores reoler passer ind i de fleste rum og kan eksempelvis bruges som bogreol, legetøjs-opbevaring eller blot give ekstra plads i garderoben, ved at bruge den til at opbevare tøj og sko. Reolerne kan ligeledes bruges i køkkenet eller legestuen, som ekstra skabsplads til diverse service, madkasser, drikkedunke eller andre redskaber som er en fast del af dagligdagen. 

Størstedelen af vores reoler og opbevarings-systemer i træ, bliver produceret på Fyn i FSC-certificeret træ.

Læs mere...
Vis mindre.
Reoler og rumdelere
Reoler til væg
Skuffereoler
Reoler som borde
Rumdelere med kasser på hjul
Reoler spån melamin
Kontorreoler

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Reoler med mange opbevaringsmuligheder

Reoler skaber flere opbevaringsmuligheder i en travl hverdag. Med vores reoler kan du skabe variation og optimal udnyttelse af din reol ved at tilfører kasser eller kurve til opbevaring i nogle af rummene i reolen. Det er en ideel løsning til at undgå rod i børnehaven. Ved at gøre brug af kurve eller kasser i rummene i reolen, kan du ligeledes let rydde det store kaos af legetøj væk, på en effektiv måde uden de store problemer. 

Vores reoler er særdeles brugbare når der er mange børn på ét sted, da der er mange småting, legetøj, tegneredskaber/fingermaling m.m., som let kan opbevares på en reol og samtidig give rummet et personligt præg. 

Opbevaringsplads kan man aldrig få for meget af, når der skal være legetøj der passer til alle børnenes forskellige evner, hobbyer og lege. Bøger, kasser, magasiner og legetøj kan hurtigt fylde meget, hvorfor praktiske og smarte reoler er et uundværligt møbel. Reoler er ikke kun praktiske, men er for de fleste en vigtig del af indretningen. Det giver dig muligheden for at være dekorativ og praktisk på samme tid. 

Udsmykning af en reol

Reoler benyttes naturligvis ikke kun til opbevaring af bøger. Det er ligeledes et perfekt sted at fremvise billeder, tegninger, som viser børnenes stil og personlighed. Reoler er dermed ikke blot et praktisk opbevaringsmøbel, men snarere et stort åbent kanvas, der er velegnet til udstilling og fremhævning af børnenes personligheder. 

Man kan derfor også lade børnene hjælpe med at sætte deres eget præg på rummet via vores reolsystemer. Det skal en god stemning i rummet og lader også forældrene følge med i hvad der sker, når børnene har tegnet, malet eller lignende.

Reol eller rumdeler?

Valget er faktisk op til dig, for hos Max Horsens kan vores store udvalg af reoler faktisk også benyttes som rumdelere - og omvendt. Alle vores reoler sælges med hjul som efter ønske kan monteres/afmonteres på reolerne og derved lettere flyttes rundt og fungere som rumdelere. 

En rumdeler kan være praktisk hvis man ønsker at opdele et rum der skal fungere multifunktionelt - for eksempel et opdelt legeareal, hvor flere børn leger sammen og har hver deres interesse, som ønskes udført i rummet. De kan også bruges på en arbejdsplads til at opdele arbejdsstationer og sikre privatliv og koncentration omkring dette.

Se alle vores rumdelere her.

En reol med personligt præg

Reoler medfører ligeledes muligheden for at udtrykke børnehavens personlige stil og give legestuen, køkkenet eller soverummet et unikt og personligt præg. Ydermere kan en reol opbevare billeder, tegninger eller forskelligt nips der også udtrykker personlighed og giver en fornemmelse af hygge og relaterbarhed. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænserne for, hvad du kan bruge din reol til. 

Reolerne sælges med kraftige lås-bare hjul og bagbeklædning, så de kan flyttes rundt i rummet uden det store besvær, og samtidig skabe nyt liv ved den nye placering. 

Find din nye reol hos Max Horsens allerede i dag og lad dig inspirere af de forskellige farver og modeller, som kan benyttes i alle rum til flere funktioner. 

Hjælp og support til indkøbsansvarlige i børnehaver og institutioner

Har du brug for hjælp med indretning af en børnehave eller institutions inde-arealer? Så skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte en af vores konsulenter. Vi har mange års erfaring i branchen og kan hjælpe dig hurtigt og sikkert igennem hele processen. 

Vi er elite-leverandører til det offentlige og du kan derfor trygt støtte dig op af vores ekspertise indenfor feltet. Vi tager din arbejde alvorligt og sætter os med stor indlevelse ind i din specifikke situation.

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Skriv til os på: Post@max-horsens.dk 


Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.