Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Klapvogne

Det skal være nemt og hurtigt at transportere børn rundt. For mange er en klapvogn et uvurderligt transportmiddel for forældre eller pædagoger, og for det meste kan det være det billigere alternativ til klapvognen. Samtidig er det enkelt at slå en klapvogn sammen og tage med på farten. 

Prøver du at finde den helt rette klapvogn? Eller har du spørgsmål til vores klapvogne? Hos Max Horsens står vi gerne klar med en masse svar på dine spørgsmål. Ring du bare på +45 75 65 66 11.

Læs mere...
Vis mindre.
Klapvogn Sporty, enkelt
Klapvogn Sporty, enkelt Varenr.: 520210 DKK 2.768,00 (DKK 3.460,00 inkl. moms)

Mere info

Tvillingeklapvogn Pro-Vest, vendbar sæde
Tvillingeklapvogn Pro-Vest, vendbar sæde Varenr.: 520215 DKK 8.858,00 (DKK 11.072,50 inkl. moms)

Mere info

TILBUD
Tvillingeklapvogn komplet, bagudvendt
Tvillingeklapvogn komplet, bagudvendt Varenr.: 520220 DKK 3.861,00 (DKK 4.826,25 inkl. moms)

Mere info

Tvillingeklapvogn, fremadvendt
Tvillingeklapvogn, fremadvendt Varenr.: 520225 DKK 5.148,00 (DKK 6.435,00 inkl. moms)

Mere info

Regnslag Tvilling klapvogn m/kaleche
Regnslag Tvilling klapvogn m/kaleche Varenr.: 520230 DKK 328,00 (DKK 410,00 inkl. moms)

Mere info

Regnslag Tvilling klapvogn u/kaleche
Regnslag Tvilling klapvogn u/kaleche Varenr.: 520232 DKK 348,00 (DKK 435,00 inkl. moms)

Mere info

Pro-Vest Sport klapvogn, 4 personer
Pro-Vest Sport klapvogn, 4 personer Varenr.: 520240 DKK 16.170,00 (DKK 20.212,50 inkl. moms)

Mere info

Pro-Vest HYBRID Sports klapvogn
Pro-Vest HYBRID Sports klapvogn Varenr.: 520245 DKK 27.720,00 (DKK 34.650,00 inkl. moms)

Mere info

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Klapvogne er en klassiker som transportmiddel. Forældre såvel som pædagoger kan nemt og hurtigt gøre klar til en gåtur ved at smide en klapvogn op, sætte børnene i sæderne og ellers rulle afsted ud gennem by og natur.

Fra dét tidspunkt, hvor et barn kan sidde op helt ad sig selv, kan barnet også sidde i en klapvogn. Så lad os se på nogle af de klapvogns-tanker, du bør gøre dig, når du skal erhverve dig én eller flere!

Hvorfor købe en klapvogn?

Lad os først se på nogle af de gode grunde til at skulle anskaffe sig en eller flere klapvogne:

- Det er nemt lige at slå en klapvogn ud. Klapvogne er lavet i enkle og knapt så tunge designs og materialer, så de nemt kan være i en bil eller i et skab indenfor, og de er lige så nemme at gøre klar til en gåtur.

- Klapvogne giver mulighed for at tage børn med på længere ture, selv når de er nået til det punkt, hvor de selv kan gå. For hvis de bliver trætte i benene, kan klapvogns-hjulene rulle dem afsted i stedet.

- En klapvogn giver frisk luft og bedre, mere jordnær udsigt for børn end for eksempel en barnevogn.

Klapvogn efter dit behov!

Hos Max Horsens prøver vi altid at ramme alle behov hos vores kunder. Det gælder også ved klapvogne. Derfor har vi for eksempel også klapvogne i forskellige størrelse.

For hvad har du behov for? Skal du kun køre rundt med ét barn, behøver du ingen stor klapvogn, men kan nøjes med én af vores små klapvogne.

Har du en lille dagpleje eller en større institution, kan børneflokken formentlig godt vokse sig lidt større. Og så er der brug for en større klapvogn!

Vi har klapvogne i forskellige størrelser. Der kan både være plads til ét, to, tre, fire, fem og seks børn i vores tre klapvogns-modeller, Klapvogn Twister til to, Trille Quadro til fire og Trille Bus til seks.

Hvis en klapvogn skal være brugbar i de år, der kommer, skal du også tænke på, om din klapvogn skal have store siddemål. Så vokser børnene ikke hurtigt ud af deres sæde i klapvognen, og 

Samtidig skal du vide, hvor du skal hen med din klapvogn. Hvis du skal ud på små stier og stræder, hvor du skal kunne dreje skarpt, skal du nok uanset hvad ikke have fat i de store modeller. Her er det i hvert fald en god idé at se på, om en klapvogn har svingbare hjul, der kan få den til at vende sig i et snuptag.

Udstyr til en klapvogn

Vi må heller ikke glemme, at en klapvogn ofte godt kan bruge lidt ekstra-udstyr. Siden klapvogne er til udendørs brug, har vi selvfølgelig sørget for, at du altid kan tilkøbe et regnslag, uanset hvilken klapvogn du end måtte vælge.

Et regnslag kan lukke helt til omkring din klapvogn, så børnene kan sidde trykt og tørt bag et gennemsigtigt dække. Men du kan også få regnslag, som holder udsnittet lidt åbent for børnene, så de kan mærke lidt af regnvejret i ansigtet, uden de bliver gennemblødt på hele kroppen.

Uanset hvad er regnslaget altid en god tilføjelse til en klapvogn, og de færreste køber deres klapvogn uden også at have et regnslag med. 

Tilfredshed er garanteret med vores klapvogne

Alle (ja, rent faktisk alle!) produkter i vores webshop er omfattet af den helt normale produktgaranti, altså ved alle materiale- eller produktionsfejl. Det gælder om noget selvfølgelig også vores klapvogne, som bliver dine klapvogne!

Vi stræber altid efter at leve op til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Så du kan sagtens købe din klapvogn her. Sådan noget skal helst ske med god samvittighed.

Dét er som altid vores klapvogne-garanti til dig!

Flere klapvogne-spørgsmål? Vi har klapvogne-svar!

Hvis vi ikke har besvaret alle dine spørgsmål, som kunne indfinde sig omkring klapvogne, kan du altid kontakte os i din søgen efter den perfekte klapvogn.

Vores eksperter står altid klar med en masse stærk rådgivning, for de har flere års erfaring med at sælge klapvogne til et utal af tilfredse kunder. Så prøv at give dem os kald, hvis du vil spores ind på, hvad du skal bruge af klapvogn:

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller smid en mail afsted på mailadressen: Post@max-horsens.dk

Hos Max Horsens går kvalitet, sikkerhed og sjov i spænd med hinanden. Det er også lige præcis, hvad du ønsker af beskrivelser af din klapvogn. Så skal vi ikke bare klappe i og sørge for den klapvogn med det samme? Du vil med garanti give os en stående klapvogns-applaus.


Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.