Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Barnevogne

Vælg den helt rigtige, kvalitetssikre barnevogn!

Barnevogne, barnevogne, barnevogne. Det kan nærmest ikke siges ofte nok, når man har med børn at gøre. Enten hvis barnet er éns eget, eller hvis man arbejder som pædagog: En barnevogn er alfa og omega til at transportere børn rundt, lade dem falde hen i en lur i eller lade dem sidde blødt i. Der er dog mange barnevogne på markedet, og der er meget barnevogn-udstyr at vælge imellem.

Er du på jagt efter den helt perfekte barnevogn til dit barn? Ring endelig bare på +45 75 65 66 11, for så giver vi hos Max Horsens dig gerne råd og vejledning med på vejen mod det rigtige barnevogn-køb!


Læs mere...
Vis mindre.
Dahlia barnevognsmadras, enkelt
Dahlia barnevognsmadras, enkelt Varenr.: 520110 DKK 448,00 (DKK 560,00 inkl. moms)

Mere info

Insektnet sort, barnevogn 1 barn
Insektnet sort, barnevogn 1 barn Varenr.: 520118 DKK 78,00 (DKK 97,50 inkl. moms)

Mere info

Regnslag til single barnevogn
Regnslag til single barnevogn Varenr.: 520120 DKK 296,00 (DKK 370,00 inkl. moms)

Mere info

Pro Vest tvillingebarnevogn, EL
Pro Vest tvillingebarnevogn, EL Varenr.: 520130 DKK 27.060,00 (DKK 33.825,00 inkl. moms)

Mere info

Barnevognsmadras, tvilling, 2 delt
Barnevognsmadras, tvilling, 2 delt Varenr.: 520140 DKK 556,00 (DKK 695,00 inkl. moms)

Mere info

Insektnet til tvillingevogn
Insektnet til tvillingevogn Varenr.: 520143 DKK 114,00 (DKK 142,50 inkl. moms)

Mere info

Regnslag til tvillingebarnevogn
Regnslag til tvillingebarnevogn Varenr.: 520144 DKK 304,00 (DKK 380,00 inkl. moms)

Mere info

Regnslag med 2 hætter (4 børn)
Regnslag med 2 hætter (4 børn) Varenr.: 520145 DKK 368,00 (DKK 460,00 inkl. moms)

Mere info

Barnevogn X-TREM Skai, 1 barn
Barnevogn X-TREM Skai, 1 barn Varenr.: 530455 DKK 4.158,00 (DKK 5.197,50 inkl. moms)

Mere info

Regnslag med vindue, 1 barn *
Regnslag med vindue, 1 barn * Varenr.: 530475 DKK 358,00 (DKK 447,50 inkl. moms)

Mere info

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

En barnevogn emmer af minder og velbehag, for det er bare det klassiske transportmiddel til spæd- og småbørn. De skal være agile, altså nemme at køre rundt. De skal være bløde og rare, så barnet nemt falder i søvn heri. Og de skal passe perfekt til lige præcis dit formål med barnevognen.

Barnevogne anbefales ofte til børn i alderen 0-3 år. 

I en barnevogn skal det lille barn kunne både sidde og ligge sikkert, og der er en hel del flere ting at tænke på, når du skal købe barnevogn. Lad os komme ind på nogle af de tanker, du i hvert fald burde gøre dig inden et barnevogn-køb:

Hvorfor købe en barnevogn?

Der er intet som en hurtig række af grunde til, hvorfor man skal vælge et produkt. Vi har selvfølgelig også samlet lidt DERFOR-barnevogns-grunde lige her:

- En barnevogn sørger for, at et barn ligger sikkert og tørt indendørs såvel som udendørs.

- En barnevogn kan tages med overalt. Hvor hjulene på en klapvogn godt kan være svære at have med alle steder, for eksempel på grusveje, så har de fleste barnevogne tykke, stærke dæk, som kan klare lidt af hvert. Så det er bare om at komme ud på de lange gåture!

- En barnevogn bliver ikke bare lige sådan uden videre outdated. Den kan bruges til det næste barn, I får, eller til kommende generationer af børnepasning i din institution.

Vælg en barnevogn til dit behov!

Dine behov er vigtige hos Max Horsens, og derfor skal du selvfølgelig gøre dig nogle tanker om, hvad dine behov helt præcis byder på i forhold til valg af barnevogn.

Der er mange forskellige ting på en barnevogns-model, som du skal have øjne for. Hvilket materiale skal nettet under barnevognen (mellem hjulene) være? Hvad skal det bruges til? Det er normalt at lægge bløde eller knapt så tunge ting derned, men skal du have plads til tunge ting, skal din barnevogn også have net-hylde derefter.

Selve håndtaget på en barnevogn har også sit at sige. Skal dine hænder kunne holde fast i barnevognen i flere timer på en gåtur, eller er barnevognen mest til de små ture? For så kan det være rart at have at blødt håndtag til at skåne hænder og fingre på barnevogns-turen. Nogle materialer bliver også koldere end andre, så hvis du foretrækker ikke at have handsker på så meget, gælder det om at have en føling for materialet.

Hjulene, åh, hjulene! Er de i så ordentlig og robust kvalitet, så de nærmest kan gå helt offroad ude i skoven, eller skal barnevognen blot bruges til asfalt- og generel bykørsel? Hjulene er vigtige, for de skal kunne klare lidt af hvert og gerne holde distancen.

Noget af det vigtigste er selvfølgelig også, hvilken type barnevogn du skal bruge. Hvor mange børn skal der kunne være i? Har I ét barn, et sæt tvillinger eller en hel børnehave, som skal fragtes rundt? Er børnene i en alder, hvor de også kan sidde op?

Hos Max Horsens har vi to forskellige typer af barnevogns-størrelser, som du kan bruge. Først vores luksuskvalitets X-TREM Skai, som helt klassisk kan have plads til ét barn, der kommer til at ligge trygt og godt. Dernæst vores Magnum-barnevogns-model, som med sine liggemål på 96 x 56 cm kan have plads til hele to liggende børn eller fire siddende børn.

I forhold til den sidste af dem skal vi måske også nævne en ekstra ting til. For Magnum-modellen fås i to udgaver, enten med ganske almindelig servostyring, som gør det nemt at komme rundt omkring hjørner uden at skulle løfte på forenden. Men der findes selvfølgelig også vores elmotor Magnum-model, som gør skubbearbejdet en del nemmere, hvis der er mange børn med ombord på den lange gåtur. Sidstnævnte kan også være en god løsning, hvis ældre personer med knapt så mange kræfter skal kunne skubbe rundt på barnevognen også.

Vælg det rigtige barnevogns-udstyr!

Og når vi nu alligevel er ved udstyret på barnevognen (i forhold til elmotoren fra før), kan vi se lidt på det andet udstyr, du bør overveje.

For der er endnu flere dele på en barnevogn, som du med fordel kan kigge mod. Specielt til Magnum-barnevogne har vi mange forskellige muligheder inden for udstyr. Du kan få ekstra Flex Tex-madrasser, som er utroligt bløde at sidde/ligge på. Du kan få en fodvippe på, så barnevognen sikkert kan parkeres (eller du kan skifte den gamle ud). Du kan få regnslag til den, så børnene kommer til at sidde dejligt tørt på gåturen. Og sidst, men ikke mindst, kan du få en varekurv, der gør det nemt at opbevare ting (tørt!) under din barnevogn.

Til X-TREM-barnevognen er der selvfølgelig også flere former for barnevogns-udstyr. Du kan få myggenet, regnslag, ekstra madras, til hvis der sker et mindre uheld i barnevognen, eller hvad med et helt tætsiddende regnslag, som fungerer som vindue?

Vi har med andre ord tænkt på alt udstyret, som du bør og skal kunne tilkøbe din barnevogn, og som vil gøre livet nemmere og bedre for både dig og barnet/børnene, som skal sidde eller ligge rart og godt i din barnevogn.

Tilfredshed skal garanteres omkring barnevogne

Hvert og ét af produkterne på vores webshop omfattes af den normale produktgaranti, altså ved alle materiale- eller produktionsfejl. Derfor kan den nemt byttes, hvis noget ikke er, som det skal være. Det gælder for barnevogne såvel som klapvogne, cykler og alt andet på vores webshop.

Lille note også: Vi stræber altid efter at leve op til FN’s vigtige verdensmål for bæredygtig udvikling. Samvittigheden skal altid være i top, når du køber barnevogn hos os.

Dét er vores direkte barnevogns-garanti til dig!

Barnevogne-spørgsmål, du ellers sidder med?

Vi har prøvet at komme ind på så meget, som vi kunne tænke på, hvad angår barnevogne.

Men du har sikkert tænkt mange flere barnevogns-tanker, og du har sikkert flere barnevogns-spørgsmål, der har meldt sig. I så fald er du altid velkommen til at komme med spørgsmål til os!

Vi står nemlig gerne klar med svar. Vores dygtige eksperter har rådgivning og vejledning til dig, for de har flere års erfaring med at sælge barnevogne til rigtigt mange tilfredse kunder efterhånden. Find dem på følgende kontaktinformationer:

Ring her: +45 75 65 66 11

Mail her: Post@max-horsens.dk

Hos Max Horsens går kvalitet, sikkerhed og sjov i spænd med hinanden. Det er også lige præcis, hvad du ønsker for din barnevogn. Vi finder helt sikkert også den rette barnevogn til dig eller din institution!


Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.