Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

DUKKEKROG

Alle institutioner, børnehave såvel som vuggestue, har det. Har hvad, tænker du? Et område, en krog, hvor børnene kan trække sig lidt tilbage, enten for at lege alene eller sammen med en god ven. Et hyggeligt område hvor de kan komme ned i gear, lege, kigge i en bog eller få fortalt en god historie. Velkommen til DOKKEKROG.

Læs mere...
Vis mindre.
Legekøkken
Dukkekrogsmøbler
Legemoduler
Skillevæg og rumdeler
Vægdekorationer
Udklædningsvogne

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Dukkekrog – krogen til de hyggelige stunder

En dag i daginstitution kan byde på fart over feltet og ikke mindst, en stor portion højt humør. Børnene lever sig ind i deres eget legeunivers sammen med deres gode venner og veninder, og lader kun deres egen fantasi sætte grænser.

Når solen står højt på himlen, findes der da så noget bedre end at mærke varmen i kinderne imens man suser rundt på legepladsen, kører om kap i moon-cars, bygger det bedst fort eller noget helt andet? Nej, vel? Vi husker netop dette, som noget af det bedste.

Dagene er fyldt med god stemning og højt humør, men lysten til at trække sig lidt tilbage i et roligt område og få gang i en god leg, kan også komme på tale.

Derfor har vi sammensat kategorien; Dukkekrog

Produkterne og legetøjet i netop denne kategori, er tænkt til alt fra de helt små og til de større børnehavebørn. De fleste af produkterne i Dukkekrogs-serien kommer fra vores Franske leverandør, Wesco, hvis produkter med farvestrålende farver og lækkert design, taler direkte ind i vores ånd – legetøj og udstyr, som man aldrig har lyst til at stoppe med at lege med, i god kvalitet.

Hop ind i rollelegen og lav en udsøgt middag i legekøkkenet, hvor du med både ovn og komfur, kan fantasere dig til at lave både lasagne og stege pandekager, imens dine middagsgæster finder sig til rette ved et bord bænkesæt. Dukkekrogsmøblerne lader børnene bruge deres fantasi yderst aktivt, og er designet til at give børnene en god, fantasifuld og mindeværdig leg. Skal der handles ind til pandekagedejen? Så hop ind i legetøjsbilen og kør en til supermarkedet, eller, måske endda gå all-in og hop på aktivitetsflyet – der er endda plads til fire.

Alle produkterne er phlatatfri, og alle produkter til motoriske aktiviteter overholder standard NF S54-300: sikkerhed.

Ønsker du råd eller eventuel vejledning, så skal du være velkommen til at kontakte os.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.