Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Efterskolemøbler

Et værelse på efterskolen bliver kedeligt og tomt, hvis ikke der er møbler stående - og disse møbler kan vi hjælpe med. Vi har et simpelt og godt sortiment af efterskolemøbler med senge, skriveborde og væghængte reoler. Alle produkter er produceret på Fyn i FSC-certificeret træ. Se vores udvalg nedenfor og kontakt os for priser, levering mm.

Læs mere...
Vis mindre.
Skrivebord / arbejdsplads
Skrivebord / arbejdsplads Varenr.: 628070 DKK 3.680,00 (DKK 4.600,00 inkl. moms)

Mere info

Reol med 3 rum, 1 låge laminat
Reol med 3 rum, 1 låge laminat Varenr.: 628071 DKK 3.584,00 (DKK 4.480,00 inkl. moms)

Mere info

Højskab med 7 rum og 1 bøjlestang
Højskab med 7 rum og 1 bøjlestang Varenr.: 628072 DKK 8.122,00 (DKK 10.152,50 inkl. moms)

Mere info

Køjeseng H170 x B86 x L216 cm
Køjeseng H170 x B86 x L216 cm Varenr.: 628073 DKK 8.133,00 (DKK 10.166,25 inkl. moms)

Mere info

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Møbler til efterskoler

Hos Max Horsens A/S finder I et bredt udvalg af møbler, der egner sig perfekt til en efterskole og andre institutioner. Vi har været i branchen i over 35 år, og kan derfor sikre jer den bedste kvalitet, gode priser og hurtig levering. Møbler til en efterskole er nødvendige for, at kunne skabe gode og trygge rammer for eleverne på skolen. Der skal være borde i spisesalen, gode stole til eleverne i klasseværelset, reoler på kontoret og måske en sofa til fællesrummet. Hvad end I har behov for, at vi sikre på, at vi har netop dét I søger.

Efterskoleværelset

Møbler skal der til, for at skabe rammerne om et godt og trygt efterskoleværelse, hvor du her kan skabe en masse nye venner med din/dine roomies. Hiv andre gode venner fra skolen med til hygge med film og gode snakke i køjesengen og måske lektiehjælp ved skrivebordet. Vi har et godt og simpelt udvalg af lækre danske efterskolemøbler, der er med til at danne rammen om, måske, et af de bedste år af de unges liv.

Er værelserne på jeres efterskole opbygget med plads til 2-4 elever pr. værelse, har I hos os mulighed for at købe køjesenge. Er der tale om værelser med 2 elever, kan denne mulighed være nyttig til optimering af pladsen i rummet, hvis der langs væggen ønskes plads til skrivebord eller skabe til personlige ejendele.

Køjesengene er produceret i 30 mm. hvidpigmenteret birkekrydsfiner, med en bund af MDF-plade på hver etage. Madras skal købes separat. Sengens materiale er yderst slidstærkt og holdbart, og kan derfor modstå eleverne hænger i kanterne eller på trappen til øverste soveplads.

God dansk kvalitet

Vi tilbyder jer hos Max Horsens et bredt sortiment indenfor møbler og indretning, som ville passe godt ind på en efterskole - det er i princippet kun jer ser selv der sætter grænsen. Er I på jagt efter opbevaring der skal hænge på væggen, stå på gulvet men med hjul så rengøringen nemt kan komme til, eller måske nye stole til klasseværelserne - så har vi netop disse produkter at tilbyde jer og meget mere til.

Hos os får du dansk kvalitet og hurtig levering. Vi bestræber os altid på at have en leveringstid på større møbelsager på 15-20 arbejdsdage, og ordren leveres direkte fra produktionen i miljøvenlige lastbiler. Størstedelen af vores møbelprogram er certificeret med FSC og vores garderober- og Kubus reoler med Ecolabel/EUblomsten.

Tag et kig i vores univers her på hjemmesiden. Vi står altid klar med kyndig råd og vejledning i det omfang I har behov for. Vi kan fanges på både telefon og mail i butikkens åbningstider, og vi sender gerne en konsulent ud til en snak hvis I har behov for dette.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.