Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Sofaborde

Til institutioner, foreninger eller andre samlingspunkter.

Et sofabord er vigtigt. Fødderne skal smækkes op, puslespillene skal lægges, brætspillene skal spilles. Sofabordet er platformen for leg i børnehøjde, ligesom det indbyder til praktisk afslapning for folk i alle aldre. Det er det hyggelige samlingspunkt. Derfor bør du også kigge efter det helt rette sofabord til din institution, forening, eller hvor du ellers mangler bord i en passende højde.

Det kan være svært at finde sofaborde i rette materiale, til rette lokale eller med rette funktion. Vi giver gerne gode råd, så du finder det helt rigtige sofabord til dig. Ring endelig gerne på +45 75 65 66 11.

Læs mere...
Vis mindre.
Sofaborde Trio
Sofaborde Trio Varenr.: 439300 Fra DKK 2.216,00 (DKK 2.770,00 inkl. moms)

Mere info

Sofaborde med kakler
Sofaborde med kakler Varenr.: 439400 Fra DKK 6.908,00 (DKK 8.635,00 inkl. moms)

Mere info

Sofaborde Klassik
Sofaborde Klassik Varenr.: 439500 Fra DKK 4.992,00 (DKK 6.240,00 inkl. moms)

Mere info

Sofabord Switch Ø70 x H56 cm
Sofabord Switch Ø70 x H56 cm Varenr.: 551400 DKK 3.427,00 (DKK 4.283,75 inkl. moms)

Mere info

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Vores sofaborde giver dig garanti for bæredygtig tilfredshed

Alle produkter i webshoppen er omfattet af normal produktgaranti, altså ved materiale- eller produktionsfejl. Dette gælder selvfølgelig også sofabordene.

Produkterne, vi forhandler, er FSC certificeret, hvilket betyder, at varerne har oprindelse fra skovområder, der benyttes bæredygtigt. Vi efterstræber altid at leve op til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Dét er vores sofabords-garanti til dig.

Vælg sofabord efter dets funktion

Før du vælger et sofabord, skal du være klar over, hvad der kan havne på eller under bordet. Måske skal der ligge magasiner og brætspil? Skal det kunne tåle vand fra en blomstervase eller et vandglas? Arbejdes eller leges der på det, eller skal der være plads til stearinlys, fotorammer, fjernbetjeninger eller andet?

Sofabordets funktion har udviklet sig med tiden, så der skal også nogle gange være siddeplads. Og hvad med placeringen? Bordet skal måske kunne splittes op, udvides eller bruges både indenfor og udenfor. Derfor bør du vælge med omhu, så dit sofabord kommer til at passe til lige præcis dine behov.

Hvad med stilen på dit sofabord?

Det er vigtigt at nævne, at sofabordet ikke nødvendigvis behøver at have samme stil, materiale eller farve som din sofa, dine stole eller andet omkring det. Men sørg altid for, at sofabordet harmonerer med genstandene omkring det.

Dit sofabord skal med andre ord komplimentere rummets andre dele. Stilen, materialet og farven ved sofabordet kan lægge op til rolig afslapning eller omvendt skabe kreative og rørige rammer.

Især bøg er et populært materiale til sofaborde, men fås naturligvis i flere forskellige materialer.

Hjælp og sparring til de helt rigtige sofaborde

Her på webshoppen har vi flere eksempler på lækre sofaborde i forskellige størrelser, med forskellige funktioner og i forskellige materialer. Men hvis du er i tvivl om, hvilket der passer hos dig, sidder vi gerne klar til en sofabordssnak.

Uanset hvad du søger, kan du forvente kompetent råd og vejledning fra vores eksperter, der har mange års erfaring med at finde de helt rigtige sofaborde til vores kunder. Sofabord til dit behov.

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Vi glæder os til at finde det helt rigtige sofabord til dig!

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.