Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

UDENDØRS LEGETØJ

Sikrer sjov og sikker leg

Leg udendørs giver luft til hovedet og frie, naturlige rammer, så legen bare bliver bedst. Men til det skal din institution, forening eller legeplads også have udendørs legetøj.

Hos Max Horsens har vi et væld af udendørs legetøj: Sandlegetøj, køretøjer, junior-redskaber, ting til vandleg, endda leg i sne og til båludstyr til varmen foran bålet. Fælles for det hele er, at det hele er sjovt og sikkert!

Hvis du ligger inde med spørgsmål til alt omkring udendørs legetøj, giver vi dig gerne en masse gode råd. Så kan du nemlig finde et passende stykke udendørs legetøj til din institution, forening, eller hvor der ellers sker en masse udendørs leg. Ring meget gerne på +45 75 65 66 11

Læs mere...
Vis mindre.
Sandlegetøj Dantoy Classic
Sandlegetøj Dantoy Bio
Køretøjer Dantoy
X Block
Trækvogne og gravemaskine
Trillebøre

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Udendørs legetøj i mange variationer 

Ja, udendørs legetøj kan være rigtigt mange forskellige ting. Og hos Max Horsens har vi rigtigt meget udendørs legetøj at vælge imellem.

Sandlegetøj: Udendørs legetøj går oftest hånd i hånd med sandlegetøj. Sandkassen er stedet, hvor børn sjovt og sikkert kan udfolde deres kreativitet. Derfor har vi selvfølgelig en masse legetøj til sandkassen. Vi har både skovle, spande sandmøller, trillebøre og alle mulige sandkasseredskaber i strålende, farverigt materiale.

Køretøjer: Hvis dit udendørs legetøj skal have lidt mere fart på, kan børnene også hoppe op på nogle af vores Dantoy-køretøjer. Der er både udendørs legetøj i form af motorcykler og anhængere til disse i alle slags temaer. 

Redskaber: Til de lidt større børn er sandlegetøj nok ikke det sjoveste udendørs legetøj, men hvad nu hvis de kunne få voksenredskaber i hånden i stedet – bare til deres størrelse? Max Horsens har både river, skovle, spader og endda dåselupper til at fange og udforske insekter med. Det er måske ikke lige dét, du først tænker på, når ordet ’udendørs legetøj’ lyder, men det er leg, sjov og opdagelse for de lidt større.

Digger: Hvis det godt må være lidt teknisk udendørs legetøj, så har vi også en gul gravko. På den kan børnene grave dybt og udforske jobbet som gravkofører.

Legetøj til vandleg: Udendørs legetøj skal selvfølgelig også have noget med vand at gøre. Udvid børnenes kreativitet og opfinderlyst med AquaPlay, hvor de selv kan sammensætte baner, som vand kan løbe igennem. I farvestrålende plast kan de sende båd efter båd afsted gennem kanalsystemet, og på de varme sommerdage er denne slags udendørs legetøj næsten uundværligt.

Legetøj til leg i sne: Er vi så heldige, at sneen bliver liggende en dags tid eller to, så kan udendørs legetøj i form af kælke, numsebræt (eller numseslæde) og sneskovle være en god idé at have liggende. Det indbyder til udendørs sjov, også selv om det er koldt.

Miljøvenligt udendørs legetøj hitter for tiden

Hos Max Horsens tænker vi på miljøet, ligesom vi kan se, at rigtigt mange institutioner og foreninger gør det samme. Derfor har vi også udendørs legetøj, som er bæredygtigt og miljøvenligt – og dét i form af strandlegetøj i Bio Plast.

Udendørs legetøj af Bio Plast er nemlig lavet af minimum 90% af sukkerrør, som er et bæredygtigt råmateriale, der kan genanvendes 100%. Hvad ønsker du mere for udendørs legetøj end at passe på naturen, hvor udendørs legetøjet skal bruges?

Bio Plast er godkendt til at have kontakt med fødevarer, tåler mikrobølgeovn og vaskemaskine, tåler samtidig frost, indeholder ingen giftige stoffer og holder høj, høj udendørs legetøj-kvalitet i mange, mange år. Alt sammen fås det i Dantoy, som er noget af det lækreste og mest populære udendørs legetøj lige nu. ALT Dantoy er derudover Svanemærket!

Vores udendørs legetøj giver dig garanti for tilfredshed, kvalitet og sjov

Alle produkter i webshoppen er som altid omfattet af den normale produktgaranti, altså ved materiale- eller produktionsfejl. Dette er selvfølgelig gældende for alle vores forskellige former for udendørs legetøj, hvad end du har brug for.

Samtidig sørger det for at skabe naturlig, sjov leg og udforsker i for børnene i din institution eller forening. 

Brug for sparring i forhold til udendørs legetøj?

Vi håber, at noget af alt vores udendørs legetøj interesserer dig en masse. Der er selvfølgelig meget at vælge imellem. Så er du i tvivl om noget, smider du gerne en besked eller et opkald efter os, og så hjælper vi hurtigt og nemt med at finde dét stykke udendørs legetøj eller de grupper af legetøj, som du har brug for.

Så kontakt os endelig:

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Vi glæder os helt enormt til at give dig det perfekte udendørs legetøj til din institution eller forening! Hos Max Horsens kan du forvente stærk kvalitet kombineret med sjov og leg. Og det er præcis de kvaliteter, som udendørs legetøj bør bestå af. Ikke sandt?

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.