Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

SPIL

Til de gode stunder.

Spil er til de gode stunder – en hyggelig arena hvor børnene kan skabe venskaber og legekammerater som kan samles, og lade sig rive med, når der langes terninger og kort over bordet. Brætspil, puslespil, strategispil, familiespil og kortspil er alle spil, der passer til forskellige situationer, og som kan sætte gang i den hyggelige stemning, uanset hvem man er sammen med. 

Her på siden finder du spil til enhver stund - uanset om der skal laves puslespil, spilles backgammon eller et af vores mange flotte spil i træ. 

Læs mere...
Vis mindre.
Puslespil
Læring
Brætspil

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Brætspil og samvær for alle børn

I en tid hvor den digitale verden langsomt invaderer vores alles hverdag er det vigtigt at vi ikke lader socialt samvær og nære relationer drukne i den digitale verden. Spil, både familiespil, puslespil og mange af vores andre spil er super fælles aktiviteter, der indbyder til grin og sammenhold. Et godt spil kan samtidig være nøglen til en masse gode historier og sjove fælles minder og samtaleemner, der kan styrke børnenes relationer og sociale egenskaber.  

Hvilket spil I ønsker at spille, er helt op til børnenes fælles interesser. Der findes mange forskellige spil, som både kan rumme de voksne og børnene, så det er sjovt for alle deltagere. 

Spil med legekammeraterne

Opskriften på hyggeligt sammenværd med vennerne i børnehaven er et sjovt spil. Der findes et hav af brætspil, strategispil og quizspil, som kan sætte gang i underholdningen, og hvor man samtidig har rig mulighed for at lære hinanden at kende, og styrke evnen til at samarbejde. Hvilket spil der skal spilles, afhænger af en masse faktorer, men vigtigst af alt, er at mærke stemningen. 

I kan for eksempel kaste jer ud i at lære at regne med Hr. Skæg eller Ramasjang-spillet, der både er sjove, udfordrende, lærerige og underholdende. Er man mere til de simple tidløse klassikere har vi naturligvis spil som Olsen og Memory, der aldrig går af mode. 

Kærlighed til de gamle klassikere

Spil har eksisteret næsten lige så længe som mennesket. For eksempel stammer Kalaha fra oldtidens Nordafrika, hvor man sammen med øvrige mancala-spil, lavede brikker af ler og sten. Samtidig er Backgammon et af de ældste kendte brætspil, og kan dateres over 5000 tilbage i tiden. 

Man ved for eksempel at det blev spillet i Oltidens Grækenland. Kortspil, som vi kender det i dag, stammer fra Kina, hvor der er blevet spillet med kort i 1000 år. 

Men selvom både Kalaha, Backgammon og kortspil er oldgamle klassikere, holder de stadig i dag. Der er nemlig ikke noget som de gamle spilklassikere, og mon ikke, de også er en del af underholdningen om 1000 år?

Puslespil til regnvejrsdagene 

Det danske vejr er aldrig pålideligt, og der er ofte perioder, hvor du ikke kan regne med, at solen står højt på den danske himmel. Frygt dog ej, for pakker du et puslespil frem, kan du få mange timer til at gå med at lægge brikkerne i spillet. Her på siden finder du puslespil som kan holde dig, underholdt uanset vejret. Og samtidig kan det være en sjov social aktivitet, som i fællesskab kan løses af flere børn sammen. 

Puslespil kommer samtidig i mange forskellige sværhedsgrader - og til børn i mange aldre. Er der mange mindre børn, er det måske en god idé at vente med de helt store puslespil på 300 brikker.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.