Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

CYKLER

Børn drøner derudaf. Men for at kunne drøne rundt, så det først rigtigt bliver sjovt, skal der hjul under dem. Derfor bør de smide sig ombord i børnecykler og andre køretøjer til børn, som kan få dem til at race rundt. Hos Max Horsens har vi et væld af børnecykler og hjul-køretøjer, der nok skal sørge for sikker og grinfyldt leg i timevis, ja, dagevis!

Sortimentet er stort, så hvilke børnecykler skal du vælge? Eller skal det være mooncars, løbehjul, løbecykler eller andet? Vi hjælper dig gerne på vej! Ring endelig gerne på +45 75 65 66 11.

Læs mere...
Vis mindre.
Moon-Car
RABO Cykler
Zippl Løbecykler
ROSE Cykler
EL - ladcykel
Hjelme og refleksveste

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Selv om benene kan bære børn rigtig langt, ofte også i høj fart, føles det nogle gange mere sjovt at have noget andet til at transportere sig. Noget med hjul på. Noget, der kan gøre, at børn får endnu mere fart på.

Hvorfor skal du købe børnecykler?

Allerførst – her er et par gode grunde til at skulle købe børnecykler:

- Børn vil gerne vænne sig til voksenlivet. De imiterer, og de lærer hurtigt. Derfor vil det selvfølgelig også gerne kunne cykle. Børnecykler bliver derfor en del af opvæksten og dannelsen mod voksenlivet; ligesom så meget andet med ét skridt ad gangen – eller et trin i pedalen.

- Børn får bedre motorik af børnecykler. Om det så er den trehjulede cykel, et løbehjul, en løbecykel eller deres allerførste rigtige cykel, så styrker det børns balance og gør dem bedre til at navigere sig selv og køretøjer.

- En cykels funktion er at komme hurtigere og nemmere fra A til B sammenlignet med gåben. Dig og dit barn kommer altså hurtigere frem på børnecykler, når I skal hen til ting i nærheden, og barnet bliver ikke lige så træt. Det er samtidig mere sundt og miljøvenligt sammenlignet med bil, hvilket også er vigtigt at lære børn i en tidlig alder.

- At cykle er skideskægt! For børn er det i hvert fald.

- Børnecykler fås i mange forskellige typer. Også her hos Max Horsens. Der er så at sige noget for enhver smag, og lad os da endelig se lidt nærmere på vores børnecykler og andre cykler og køretøjer til børn:

Hvilke børnecykler og køretøjer har vi? Og hvorfor skal du vælge dem?

Lad os tage hul på dem! For under denne børnecykler-kategori gemmer vi ikke kun på børnecykler, men også forskellige køretøjer til børn.

Vi har forskellige typer af børnecykler, som varierer, alt efter om dine børn eller børnene i din institution er 2-3 år, 4-5 år eller 6-7 år.

Du kan få de farverige PUKY-børnecykler til de mindste børn, som kan være både gå-, løbe- eller trehjulede cykler.

Du kan også få gul-orange RABO-børnecykler til de lidt større børn, men som dog kan gå til de små, fordi der også her findes løbe-, gå- og trehjulede cykler. Men også løbehjul, circle-cart, taxi med ekstra sæde, cykel med lad bagpå, easyrider, twister-cykel, flyver og meget, meget mere.

Sidst, men ikke mindst, kan du også købe Zippl-børnecykler, der nok mest hører til de lidt større børn, fordi deres opbygning og rå, seje udtryk 4-7-års alderen. Det er dog fortsat løbecykler, men til gengæld er de bygget til sjov og fart! Der er dog også udgaver til de 2-4-årige og 3-6-årige.

Du skal vælge nogle af disse, fordi de alle er af solid kvalitet, og de serverer en masse sjov udendørs for børn og unge. Samtidig kan du også få godt med udstyr til, som vi kommer ind på her:

Andet udstyr til børnecykler?

Til PUKY-børnecykler kan du få kurv, ringeklokker, håndtag og omskiftelige baghjul, så børn kan øve sig på det helt store pitstop eller customize deres cykler, som de nu har lyst til.

Alle RABO-børnecykler og andre RABO-køretøjer kan bruge en udskiftning af håndtag til styrene en gang imellem, så det har vi selvfølgelig også liggende.

Hvis du skal have fat på en mooncar eller skal have reservedele til den, du har nu, sælger vi rigeligt med reservedele til alle mooncars. Vi taler dæk, håndtag til styr, sæder, trækstang og dækjern til, når din mooncar skal bruge et pitstop. Dog er der også mulighed for at finde en anhænger til din mooncar, hvor vi har flere forskellige typer, du kan se nærmere på.

Desuden går Max Horsens aldrig ned på sikkerhed. Her kan du nemlig også finde cykelhjelme i forskellige typer og størrelser i sort, grå, grøn, rød, blå og lilla farver. Sikkerhed er vigtig på børnecykler!

Hvad med andre køretøjer til børn?

Ja, eller her mener vi selvfølgelig køretøjer, hvor børn kan sidde i, men som af og til (læs: ofte) skal styres af en voksen.

Hos Max Horsens gemmer vi nemlig også på de ultra-populære el-ladcykler, der nemt og hurtigt får både børn og voksen fra A til B i bylivet eller på mini-cykeltur. Der er endda regnslag og regn-kaleche, hvis børnene skal sidde i tørvejr under hele turen.

Derudover er der selvfølgelig den gode, gamle trækvogn, hvor vi både har en RABO-version og en Moon-Car-version.

Det er selvfølgelig ikke børnecykler, men det er trods alt alternative, sikre og sjove transportmidler. Selv om du formentlig ikke trækker børnene gennem byen i en trækvogn.

Børnecykler med garanti for sjov og sikker kørsel!

Du bør selvfølgelig altid vide, at produkter i vores webshop altid fås med den helt almindelige produktgaranti, altså ved materiale- eller produktionsfejl. Det betyder, at du får vores børnecykler i tiptop-stand, og hvis ikke får du en ny eller pengene igen. Rart og sikkert, ikke sandt?

Skal vi hjælpe dine børn op på børnecykler?

Vi ved, at det kan være svært at finde lige præcis den type af børnecykler, som du har brug for. Men vi sidder gerne klar til at svare på alle dine spørgsmål!

Vores eksperter har rådgivet og hjulpet mange tilfredse kunder med at finde børnecykler gennem tiden. De mange års erfaring kommer også hurtigt dig til gode, for her får du altid den bedste vejledning. Det sørger vi for, hvis du kontakter os på følgende:

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller hvis du hellere vil skrive til os, kan du gøre det her: Post@max-horsens.dk

Vi finder hurtigt den helt rette børnecykel, de rette børnecykler eller andre transportmidler/køretøjer til børn, som du har brug for. Om det så er til din institution, din forening eller til børnene derhjemme, så skal de have mulighed for at bevæge sig sjovt og sikkert rundt. Det sikrer vores børnecykler!


Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.