Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Hopperedskaber

Trampoliner er aldeles populære i de danske haver, og det er bestemt ikke uden grund. Trampoliner er nemlig for alle, både børn, unge og voksne, og mens trampolinhop skaber grin og sus i maven, er der samtidig rig mulighed for at udfordre og ikke mindst udvikle børnene, når der hoppes på havetrampolinen, som de fleste kender derhjemmefra. Det er også derfor hopperedskaber på legepladsen er en nødvendighed, da det er noget børnene kender og føler sig tilpas med. 

Her på siden finder du hopperedskaber og tilbehør dertil, der er særdeles velegnet til børnehaver, institutioner og ferieområder for familier. Vi har forskellige muligheder, så du nemt kan finde netop det hopperedskab der passer til det legeområde der skal etableres.

Læs mere...
Vis mindre.
Hopperedskab nedgravet 1,75 x1,5m
Hopperedskab nedgravet 1,75 x1,5m Varenr.: 868710 DKK 27.799,00 (DKK 34.748,75 inkl. moms)

Mere info

Hopperedskab nedgravet Ø1,7 m
Hopperedskab nedgravet Ø1,7 m Varenr.: 868800 DKK 30.886,00 (DKK 38.607,50 inkl. moms)

Mere info

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

En god kilde til motion

Et hopperedskab giver rig mulighed for at både børn, kan få deres hverdagsmotion og samtidig masser af gode grin. Foruden at være sjovt, er trampolin-hop en god kilde til motion og udvikling hos børnene. Mens de rører sig, kan de samtidig udfordre deres motoriske evner og koordinationsevne. Derudover kan de træne deres led, så de bliver stærke og modstandsdygtige.

Motion er vigtigt for børn, såvel som voksne, og motion, udvikling og succes skaber smil på læben. Samtidig er trampolinhop udfordrende. 

Flere størrelser og designs

Hopperedskaber kommer i forskellige størrelser og designs og derfor findes der helt sikkert et hopperedskab, der passer til netop jeres legeplads, uanset størrelsen på legepladsen. 

Alle vores modeller leveres formonteret med metalramme og gummiflise kant, direkte til nedgravning i jorden. Springfladen består af kraftige plastiksegmenter der er forbundet med hinanden. Hopperedskaberne er udstyret med hængsler, der muliggør åbning for rengøring.

Disse nedgravede hopperedskaber skal som navnet antyder graves ned på legepladsen. Ved at grave hopperedskabet ned, fylder den naturligvis mindre, og bliver en integreret del af legearealet. Det kan give et både pænt og æstetisk look, som ikke fylder for meget. Det kan være utroligt vigtigt, når man har med mange børn og legeredskaber at gøre ad gangen.

Hopperedskaber kommer i mange forskellige afskygninger, hos Max Horsens forhandler vi primært to former for hopperedskaber, begge er nedgravede løsninger hvor sikkerheden er i top for børnene. Forskellen er størrelse og derved også antallet af børn, der kan være på trampolinen ad gangen. 

Sikkerhed i fokus

Et nedgravet hopperedskab fylder mindre i blikfanget, og samtidig er mere sikker, da den er tæt på jorden og derfor ikke kræver et lovpligtigt sikkerhedsnet. Et hopperedskab på ben skal have et lovpligtigt sikkerhedsnet, som forhindrer at man falder ud over kanten, når der hoppes. De nedgravede hopperedskaber er derudover stormsikre og ender dermed ikke ovre ved naboen, når det danske stormvejr viser tænder. Vi mener at en nedgravet hopperedskab er en mere langsigtet løsning, da den bliver en integreret del af legepladsen. 

Uanset hvilket hopperedskab du vælger, er det vigtigt at have sikkerheden i fokus. Trampolinhop er ikke en ufarlig beskæftigelse. 

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.