Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

VIPPE OG VIPPEDYR

Sjov vippe - vælg den helt rigtige vippe til legepladsen.

Vippe op og vippe ned. Det er sjovt for børn og barnlige sjæle at vippe, men det kræver den helt rigtige type. Vipperne skal være sikre. De bør være miljøvenlige. Og de skal for alt i verden indbyde til leg og spas på legepladsen. Hos Max Horsens har vi de bedste Robinia-vipper til dig, der vil sørge for, at børn med garanti kan vippe sikkert og sjovt.

Er du i tvivl om, hvilken vippe du bør vælge? Vi giver gerne en masse gode råd, så du finder den helt rigtige vippe-type til din legeplads. Vi sidder klar på +45 75 65 66 11– ring endelig.

Læs mere...
Vis mindre.
Vippedyr
Vippe
Hopperedskaber
Karruseller

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Vippen hører til på legepladsen

Ethvert barn bør have muligheden for at vippe i næsten vægtløs tilstand. Derfor bør enhver legeplads også have en vippe stående, som komplimenterer gyngestativer, klatrestativer, trampoliner og legehuse helt perfekt. Og vælger du den rette vippe, sikrer det en masse skøre, sjove og aktive timer for børnene på legepladsen.

Hvem skal hænge til tørre højest oppe, og hvem vil prøve at vippe højest? Den har vi vist alle lavet før, og det skal børn fortsat prøve sig med. Ud med de gamle, faldefærdige vipper, og sæt så en ny vippe ind, som fornyer legepladsen og sikrer børns sjov og sikkerhed.

En vippe kræver høj sikkerhed – det sikrer vi

Max Horsens går ufatteligt meget op i børnenes sikkerhed på legepladsen. Derfor har vores vippe – om det så er en vippe, der skal holde til 1, 2, 4 eller flere personer – høj garanti for sikker leg.

Du får støddæmpende bildæk, så vippen ikke gør ondt i bagdelen. Du får rustfri stålgreb, som gør det nemt og sikkert at holde fast – selv under vild vippe-leg. Bliver legen alligevel lidt for vild, er både vippe-grebene og selve vippen afrundede og bløde, så der ikke er nogen chance for at ramme skarpe kanter eller få ondt i hænderne.

Dét kalder vi at vippe sikkert.

Produktgaranti på hver en vippe – og masser af bæredygtighed

Alle vores produkter, som du finder her i webshoppen, er desuden omfattet af normal produktgaranti, altså ved materiale- eller produktionsfejl.

Vi tilbyder derudover op mod 10 års garanti for udendørs legeredskaber. Heriblandt på vipperne. Med hver levering sørger vi for et certifikat, vedligeholdelsesplan og ovennævnte garantiforpligtelser for din vippe. Det giver glæde og gavn på legepladsen for dens besøgende børn i mange, mange år fremover. Vores vipper er en investering i fremtidens leg.

Hver en vippe i Robinia er FSC certificeret. Dette betyder, at varerne oprinder fra skovområder, som benyttes bæredygtigt og altid har naturen in mente. Vi stræber altid efter at leve op til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Det er vigtigt for os. Og det er vigtigt for barnet og din vippe på legepladsen.

Er du mere til kulørte vippedyr? Prøv en fjedervippe

Vi har også et bredt udvalg af sjove fjedervipper, som både er farverige, fyldt med skøre dyr og mere passende til alene-leg end vores traditionelle vipper. Vippedyrene bringer spræl og sjov ind på alle legepladser, som har godt af kulør og spraglethed.

Hvem vil ikke vippe på en slange, en and, en tiger, en delfin, en zebra, en sommerfugl eller en af vores mange andre fjedervippe-modeller? Det kan børn ikke sige nej til. Du kommer med garanti til at skabe et perfekt legeplads-univers til din institution eller dit lokalområde med disse sjove vipper.

Er dit valg stadig lidt på vippen? Vi sidder klar med gode råd og sparring

Vores webshop indeholder to traditionelle og forskellige vipper, mens det bugner med alverdens af legepladsens fjeder- og vippedyr. Vi ved, at det kan være svært at finde den helt rigtige. Og hvilke er egentlig mest populære i børnenes øjne? Vi sidder gerne klar ved telefon og mail til en snak og en stor mængde vippe-rådgivning.

Uanset hvilke af dem du søger, kan du forvente, at vores eksperter kommer med gode råd, sparring og erfaringer, fordi de alle i mange år har arbejdet med at finde de helt rette vipper (eller dén helt rette vippe-type) til mange af vores kunder. Vi finder med garanti en traditionel vippe eller en fjedervippe, som du har brug for til din institution eller forening. Stol trygt på dét.

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Vi glæder os til at finde den helt rette, sjove og sikre vippe til dig, din institution eller dit lokalområde! Giv os et kald eller en mail, og så svarer vi i ét hurtigt vip.


Husk! at en legeplads er meget mere end blot vipper

En vippe er helt sikkert et vigtigt element på legepladsen, men børn kan godt lide varieret leg. Derfor råder vi hos Max Horsens til, at I kigger nærmere på alle vores andre legeplads-elementer. Her finder du både natur-legesystemer, rutsjebaner, sandkasser, bålhuse, legehuse, hængekøjer og meget, meget mere.

Bare så din vippe ikke kommer til at stå helt alene på legepladsen. Det vipper nemlig til den kedelige side.. Og hvis der er noget, som legepladser ikke skal være, så er det kedelige!


Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.