Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

UDEVÆRKSTEDER

Skab attraktive og hyggelige samlingspunkter på legepladsen.

Udeværksteder kan bruges til at skabe rum for bålhygge, udendørs frokost eller undervisning, lave snobrød, snitte eller som et sted, hvor der altid er læ for regn. Udeværksteder skaber rammerne for mange udendørs aktiviteter, så der bliver skabt et attraktivt og oplevelsesrigt udemiljø for børnene. Under denne kategori finder du bålhuse, båludstyr samt borde og bænke, så I kan skabe det udeareal I ønsker og som kan være med til at skabe sociale samlingspunkter på legepladsen. 

Læs mere...
Vis mindre.
Multihuse
Båludstyr

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Forskellige størrelser og designs, som passer til jeres legeplads

Vi har et stort udvalg inden for udeværksteder og vores produkter fås i forskellige størrelser og designs, så det passer til jeres behov. Tøv derfor ikke med at kontakte os, vores eksperter står altid klar til at hjælpe dig godt videre med alle spørgsmål og ønsker, du måtte have omkring udeværksteder.

Mangler du inspiration til legepladsen, så kan du se og læse flere af vores opgaver under Blog

Produkter af kvalitetsmaterialer

Alle vores materialer er nøje udvalgt, og vi går ind for høj kvalitet og sikkerhed. Vi har et bredt sortiment af materialer, som alle er omfattet af garanti og er produceret i henhold til europæiske standarder i EN1176. Vi udvælger altid materialer, som er bæredygtige, vedligeholdelsesfrie samt modstandsdygtige overfor vind og vejr. På den måde sikrer vi, at vores produkter har mange års holdbarhed og nytte.

Med vores sortiment af materialer kan vi finde en løsning, der passer til jeres behov og udemiljø. 

Sparring og rådgivning

Udeværksteder skaber gode forudsætninger for udendørs aktiviteter og ikke mindst for pædagogisk kvalitet på legepladsen. Derfor er vi også bevidste om vigtigheden i at skabe de helt optimale udeværksteder på jeres legeplads.

Vores erfarne rådgivere står klar til at hjælpe og vejlede dig med etableringen af jeres nye bålhuse, bordebænkesæt eller hvad i har brug for til at skabe rammerne for et godt udemiljø.

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej!


Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.