Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

SOLSEJL

Ryk hyggen ind i skyggen, eller bare i læ!

Solsejl og læsejl er geniale, når der er behov for solafskærmning eller læ udendørs. Solsejl på legepladsen sikrer, at børn kan lege udenfor i timevis, selvom solen skinner. Netop efter Covid-19 er vi påtvunget at skulle være uden døre, og her er solsejl bare en super nem og billig løsning. Derudover medvirker solsejl og læsejl med mange forskellige kombinationsmuligheder til et socialt og hyggeligt miljø blandt børn og voksne.


Her finder du både solsejl og læsejl i én kategori, og vores solsejl systemer i en anden. Kontakt os for sparring eller specialløsninger med solsejl og hængekøjer, der findes utallige muligheder inden for sammensætninger, og vi står altid klar til at hjælpe jer. 

Læs mere...
Vis mindre.
Solsejl HDPE
Solsejl systemer HDPE

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Overdække med UV-beskyttelse

Vores solsejl er fremstillet i knyttet HDPE. Denne type sejl er robuste, og kan monteres i fritliggende områder, hvor der er stærk blæst. Mindre vandmængder vil blive afledt af sejlet, når det monteres med fald. Derudover er alle vores solsejl certificeret af Teknologisk Institut i henhold til UV-801 standarden, der angiver beskyttelsesevnen overfor sollys. Alle HDPE sejlene har solbeskyttelsesfaktor.

Hængekøjer af høj kvalitet og sikkerhed

Vores sortiment af hængekøjer er velegnet til institutioner, da der ingen farlige afstande er, hvor hovederne kan komme i klemme. Hængekøjerne er fremstillet i bomuld, hvor syningerne er ekstra forstærkede og materialet er udvalgt for efter dets stærke holdbarhed. Derudover er stolperne til hængekøje- og solsejlsystemerne i Robinia, som er FSC-certificeret træ. Robiniatræet er af højeste kvalitet og er den træsort med den længste levetid, når træet er i jordkontakt. Derfor garanterer Robinia stolperne god kvalitet og robusthed, som har lave levetidsomkostninger.

Sammensæt det ideelle solsejl- og hængekøjesystem til jeres legeplads

Vi er eksperter med mange års erfaring inden for etablering af legepladser, og vi står altid klar til at hjælpe og rådgive jer. Der findes mange kombinationsmuligheder inden for vores sortiment af solsejl- og hængekøjesystemer, og vi hjælper jer med at finde den helt rigtige løsning, som passer til jeres behov.

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Så vil en af vores konsulenter hjælpe dig godt på vej.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.