Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

RUTSCHEBANER

Alle rutschebaner
Tilbehør til rutschebane

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Vores rutschebaner hos Max Horsens

Vi lægger stor vægt på børnenes sikkerhed, og derfor er alle vores rutsjebaner her på siden TÜF-certificeret. Dette certifikat betyder, at vores produktet lever op til de europæiske sikkerhedsstandarter for udendørs legeredskaber. Vi har et større udvalg til alle målgrupper, og du finder derfor rutsjebaner i flere forskellige størrelser som passer til både børnehaven, vuggestuen, på boligområdets legeplads og til legepladsen på skolegården på den lokale folke- eller privatskole.

Alle vores rutshebaner er af højkvalitets rustfrit stål, og kan derfor tåle meget kraftige vejrforhold. En hård dansk vinter kan gøre skade ved mange materialer, selvom disse materialer er egnet til udendørsbrug. Dette er der taget højde for, og derfor måler vores rutschebaner en vis tykkelse således, at produktet bliver mere robust. Skulle der komme en kold is- og sne vinter, vil børnene glæden over at suse ned at rutschebanen ikke blive knust, da materialet giver banen en yderst god holdbarhed. Vores rutschebaner i stål, uden farverige sider, kommer fra vores danske leverandør R&T Strainless i Glostrup.

Vi har tilbehør til din kommende rutschebane

Ønsker du en 'simpel' opsætning af din kommende rutschebane, kan dette sagtens lade sig gøre. Du har nemlig muligheden for at få en klassisk platform koblet på banen, således børnene træder op på denne træplatform inden de suser ned igen. Dette øger trykheden, især på de rutschebaner hvor hældningen er mere stejl end på de små. Du kan dog sagtens købe en rutschebane uden platform, hvis legepladsen/området egner sig til dette.

Ønsker du at have mere udstyr til konstruktionen, er dette ligeledes en mulighed for dig. Dette giver børnene mulighed for at lege på andre omkringliggende elementer i forbindelse med en tur ned ad slisken. Vi tilbyder her b.l.a en stubbeopgang i lækker Robiniatræ, som børnene kan balancere på, på vej op til rutschebanen. Der kan hertil fås et balancetov, der giver ekstra støtte de børn, der ønsker dette. Dette kan give en ekstra sikkerhed for de mindreårige på legepladsen. Du finder både stubbeopgangen og torvet ved at klikke her.

Skal rutshcebanen være en del af et større område?

Vi har hos os et større udvalg af legepladsudstyr, der kan dække både store og små områder på legepladsen, og udstyr til børn i alle aldre. Du finder på vores hjemmeside under kategorien Legeplads, en oversigt over alt det vi tilbyder til din nuværende eller kommende legeplads.

Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder, så kan du kontakte Tobias på +45 23 73 04 63 og høre mere.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.