Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Kolbøttestativ

Kolbøttestang og kolbøttestativ til din legeplads!

Mangler du et sted, hvor børn og barnlige sjæle virkelig kan leje akrobater og hænge sig på hovedet fuldstændig ligesom aber? Så kan en kolbøttestand være noget for din legeplads. Vi har forskellige kolbøttestativer her hos Max Horsens, som vil skabe masser af sjov.

Hvis du har spørgsmål til, hvilken form for kolbøttestang du bør vælge, kan du endelig altid ringe på +45 75 65 66 11. Ellers kan du også læse mere om en kolbøttestang eller -stativ nederst på siden her.

Læs mere...
Vis mindre.
Kolbøttestativ 1 fag, Robinia
Kolbøttestativ 1 fag, Robinia Varenr.: 800591 DKK 2.600,00 (DKK 3.250,00 inkl. moms)

Mere info

Kolbøttestativ 2 fag, Robinia
Kolbøttestativ 2 fag, Robinia Varenr.: 800592 DKK 4.500,00 (DKK 5.625,00 inkl. moms)

Mere info

Kolbøttestativ 3 fag, Robinia
Kolbøttestativ 3 fag, Robinia Varenr.: 800593 DKK 5.800,00 (DKK 7.250,00 inkl. moms)

Mere info

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Hvorfor anskaffe sig en kolbøttestang?

En kolbøttestang vender op og ned på verden – i mest bogstavelige forstand. Det øver et barns koordineringsevne, mod og giver masser af selvtillid. Samtidig er det selvfølgelig altid sjovt at lege akrobat i sikre omgivelser, og hvem ved? Måske gemmer der sig en masse cirkusartister derude, som bare skal bruge en kolbøttestang til virkelig at shine igennem.

En kolbøttestang giver også noget variation til legepladsen, så børn og barnlige sjæle kan prøve forskellige ting af og aldrig bliver træt af at lege.

Hvilken form for kolbøttestang findes der?

Hos Max Horsens får du en kolbøttestang i det altid populære Robinia træ, som vi sætter meget af vores udendørs legeplads-udstyr op i. Men der findes selvfølgelig også forskellige former af kolbøttestænger, som jo næsten bliver til et helt kolbøttestativ.

Du kan få en kolbøttestang i enten 1-fag, 2-fag eller 3-fag. Det vil sige, at du kan få en kolbøttestang, der står alene, med en lidt højere nabo eller med to højere naboer.

Hvorfor så vælge at tilføje et helt kolbøttestativ til din legeplads? Og hvorfor i forskellige højder? Jo, det kommer an på, hvilke børn der skal kunne lege der. For ingen af de højere børn vil finde det supersjovt at bruge den lave kolbøttestang, fordi det ikke giver mulighed for at udfolde sig. Det gør de to lidt højere niveauer af kolbøttestativet.

Og samtidig giver et kolbøttestativ plads til lidt sund konkurrence mellem to akrobater, end en enkelt kolbøttestand vil gøre det.

Garanti for tilfredshed, leg og sjov

Vi nævner også lige, at produkter her på webshoppen er omfattet af den ganske almindelige produktgaranti, altså ved materiale- eller produktionsfejl. Et køb og montering af en kolbøttestang eller et helt kolbøttestativ har selvfølgelig samme garanti.

10 års garanti tilbyder vi desuden for alle vores udendørs legeredskaber, herunder en kolbøttestang. Det er en investering i fremtidens leg, for du skal kunne byde på sjov i mange, mange år ud i fremtiden. Det sørger vi for!

Samtidig er hver og ét kolbøttestativ også FSC-certificeret, hvilket betyder, at de har oprindelse fra skovområder, der benyttes korrekt i forhold til bæredygtighed. Vi efterstræber altid at leve op til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling – også med en kolbøttestang eller et kolbøttestativ.

Flere spørgsmål omkring en kolbøttestang eller -stativ?

Vi ved, at det kræver lidt overvejelser bag købet af en kolbøttestang. Men vi er heldigvis her for at hjælpe dig videre på vejen mod både stand og kolbøttestativ!

Uanset hvad du søger, kan du forvente kompetente råd og ikke mindst god vejledning fra vores eksperter. For de har gennem mange år solgt kolbøttestang efter kolbøttestang til tilfredse kunder. Vi finder hurtigt en kolbøttestang, der passer til dit behov.

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den helt perfekte kolbøttestang eller hele kolbøttestativ til din sublime legeplads. Hos os går kvalitet, sikkerhed og sjov i den grad hånd i hånd!

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.