Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

LEGEREDSKABER

Vores sortiment af legeredskaber er valgt efter høj kvalitet og sikkerhed samt med henblik på at skabe dette ideelle udemiljø på skolens, børnehavens eller parkens legeplads. Legepladsredskaber giver utallige muligheder for leg, spænding, sjov og bevægelse for både børn, unge og voksne. Alle vores legeredskaber er udvalgt efter at skabe høj legeværdi og legelyst hos børnene, så de kan lege i timevis på legepladsen.

Læs mere...
Vis mindre.
Legesystemer natur
Legesystemer stål
Tarzanbane
Motorikbaner
Parkour
Kolbøttestativ
Norna Arc
Faldunderlag
Elementer til systemer

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Bredt udvalg af legeredskaber til alle aldre

Under denne kategori finder du vores store udvalg af legeredskaber – både til de store og små, så der er noget for enhver. Legeredskaber dækker over natur og standard legesystemer, rutschebaner, balanceredskaber, motorikbaner, faldareal og elementer til natursystemer. Der er et utal af muligheder af legeredskaber til legepladsen, og vi står altid klar til at rådgive jer. 

Mangler du inspiration til legeredskaber, så kan du se og læse flere af vores opgaver under Blog.

Produkter af høj kvalitet

Alle vores materialer og design til legeredskaber er nøje udvalgt, og vi går ind for høj kvalitet, hurtig levering og miljøbevidsthed, samt at legepladsen skal have høj attraktionsværdi i lang tid. Vi har et bredt sortiment af materialer, så vi kan finde de legeredskaber, der passer til jeres behov. 

Rådgivning valg til af legeredskaber

Der er mange muligheder inden for legeredskaber og ikke mindst mange tanker at tage højde for, når man skal omstrukturere udeområder og legepladser. Derfor står vi naturligvis klar til at hjælpe og rådgive jer, så vi finder den løsning, der passer til jer. 

Vi er eksperter med mange års erfaring og ønsker at være helt fremme, når det kommer til produkter med fokus på børns leg og aktiviteter. Ring til os, når du har brug for hjælp og sparring, så hjælper vi dig godt på vej med stor indlevelse i din specifikke situation.

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre med din nye legeplads!


Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.