Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Legeskib, tog, lastbil mm

Find et sjovt legeskib eller -tog til din legeplads!

Skibe er bare fede! Toge er bare fede! Lastbiler er bare fede! Legepladser er bare så fede! Men hvad er endnu federe? Legeskib eller -tog. Du pifter bare en legeplads lidt mere op med finurlige klatrestativer med motiver fra virkeligheden. Hvilket barn vil ikke hoppe ombord på dét?

Hvis du har spørgsmål til, hvad et legeskib eller en af de andre lege-transportmidler kan bringe til din legeplads, står vi klar til en legeskib-snak. Ring endelig gerne på +45 75 65 66 11.

Læs mere...
Vis mindre.
Benzinstander lærk/kalmar
Benzinstander lærk/kalmar Varenr.: 800091 DKK 6.550,00 (DKK 8.187,50 inkl. moms)

Mere info

Trafikskilt Parkering
Trafikskilt Parkering Varenr.: 800115 DKK 790,00 (DKK 987,50 inkl. moms)

Mere info

Trafikskilt Børn På Vejen
Trafikskilt Børn På Vejen Varenr.: 800116 DKK 790,00 (DKK 987,50 inkl. moms)

Mere info

Trafikskilt Fodgængerfelt
Trafikskilt Fodgængerfelt Varenr.: 800117 DKK 790,00 (DKK 987,50 inkl. moms)

Mere info

Trafikskilt Indkørsel Forbudt
Trafikskilt Indkørsel Forbudt Varenr.: 800118 DKK 790,00 (DKK 987,50 inkl. moms)

Mere info

Kulvogn Kaukas / lærk, behandlet
Kulvogn Kaukas / lærk, behandlet Varenr.: 800130 DKK 26.900,00 (DKK 33.625,00 inkl. moms)

Mere info

Passagervogn Kaukas / lærk, behandlet
Passagervogn Kaukas / lærk, behandlet Varenr.: 800132 DKK 40.700,00 (DKK 50.875,00 inkl. moms)

Mere info

Flyver, Douglas
Flyver, Douglas Varenr.: 803500 DKK 19.100,00 (DKK 23.875,00 inkl. moms)

Mere info

Racerbil, Eg
Racerbil, Eg Varenr.: 803502 DKK 29.500,00 (DKK 36.875,00 inkl. moms)

Mere info

Flyver
Flyver Varenr.: 840000 DKK 8.700,00 (DKK 10.875,00 inkl. moms)

Mere info

Motorcykel
Motorcykel Varenr.: 840005 DKK 8.700,00 (DKK 10.875,00 inkl. moms)

Mere info

BOB Mobil i lærk og eg
BOB Mobil i lærk og eg Varenr.: 840010 DKK 15.300,00 (DKK 19.125,00 inkl. moms)

Mere info

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Husk lige lidt tilbage. Langt tilbage. Helt tilbage til din barndom. Elskede du så ikke at komme i zoologiskhave, i forlystelsespark eller andre steder med fine og fornemme legepladser og hoppe ombord på de ekstravagante klatrestativer? Være sørøveren på et legeskib. Være den racende chauffør i en lege-lastbil. Være den sikre fører, der får passagererne sikkert frem med legetoget.

Nostalgi, ikke sandt? Det er, hvad et legeskib kan sørge for. Der er nærmest ingen grænser for leg, når først fødderne er plantet på sådan en fantastisk del af legepladsen. 

Hvorfor et legeskib eller -tog eller?

Lad os komme med tre gode legeskib-grunde:

- Et legeskib sætter fantasien i gang. Hvis du vil have børn til at lave deres egne fortællinger, så fantasien bare flyder, kan det kræve, at du hjælper dem lidt på vej. Med et legeskib har du en setting, som gerne skulle få dem til at hoppe i rollerne med det samme, så legen hurtigt begynder – og aldrig får en ende.

- Et legeskib springer i øjnene. Om det så er et skib, et tog eller en lastbil, så er det en anderledes del af en legeplads end normalt. Derfor vil et legeskib helt sikkert få din legeplads til at skille sig ud.

- Et legeskib sørger for leg i naturen. Hvis der er noget, som kan få børn til at droppe interessen i iPad’en, er det klatrestativer i naturen. Her er et legeskib ingen undtagelse, uanset hvilken form.

De forskellige klatrestativer

Hos Max Horsens gemmer vi på lidt forskellige variationer af de såkaldte legeskibe. For som vi også har sagt flere gange, er det ikke kun et skib.

- Lege-tog: Faktisk er den legetogs-type, vi har flest af, faktisk toge med to forskellige designs, hvor der endda kan tilkøbes vogne til lokomotivet.

- Legeskib: Splitte mine bramsejl, hvor vil alle børn blive glade for et ægte sørøverskib. Sørøverskibet kommet med en udfordrende hængebro, gangbro og flag i toppen.

Du kan også få nogle legeplads-faciliteter, som lægger sig lidt op ad transportmidler: 

- Benzinstander: Skal Moon-Car’en eller legetøjsbilen tankes op? Vi har nogle lækre benzinstandere, som nemt kan sættes op. Men du kan både få en enkelt stander og en dobbeltstander med overdække, så børnene kan tanke i læ for regn og slud.

- Bilvask: Hvis den samme Moon-Car skal vaskes, bør der da også være en mulighed for det. Et overdække med to store bilbørster kan sagtens fungere som en autentisk bilvask.

Materiale og stil på legeskib og -tog

Hos Max Horsens får du benzintank og bilvask i robinietræ og lærk, mens sørøverskibet også bygges i lækker, blød, men holdbart lærketræ.

Togene kan enten fås i lærketræ eller i det legepladsgodkendte HDPE-plastik. Det første giver togene et mere rustikt trælook, mens plastik-versionen fås i en behagelig, grøn farve.

Garanti for tilfredshed, leg og sjov ved køb af legeskib m.m.

Apropos materialet skal du vide, at alle produkter her på webshoppen er omfattet af ganske almindelig produktgaranti, altså ved materiale- eller produktionsfejl. Et køb af legeskib eller nogle af de andre legeplads-faciliteter har selvfølgelig samme garanti.

10 års garanti tilbyder vi desuden for alle vores udendørs legeredskaber. Selvfølgelig også legeskib efter legeskib. Med hver levering sørger vi for, at du får et certifikat, en vedligeholdelsesplan og ovennævnte garantiforpligtelser for dit tog eller legeskib. Det er en investering i fremtidens leg, og derfor byder det på sjov, spas og fantasifuld i mange, mange år.

Legeskib, -tog osv. er også FSC certificeret, hvilket betyder, at varerne har oprindelse fra skovområder, der benyttes bæredygtigt. Vi efterstræber altid at leve op til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Derfor forbliver samvittigheden intakt, når du handler hos os.

Dét er vores legeskib-garanti til dig!

Flere legeskib-spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage med et hvilken som helst spørgsmål, skal det ikke føles, som om du går planken ud ved at stille det. Vi svarer gerne på henvendelser, hvis du mangle legeskib-svar.

Uanset hvad du søger, kan du forvente de allermest kompetente råd og den bedste vejledning fra vores eksperter, der alle har mange års erfaring med at finde legeskib efter legeskib til vores altid tilfredse kunder. Vi finder hurtigt det legeskib eller andet legepladsinventar, der passer til dit behov.

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Vi glæder os til at finde det helt rette legeskib til dig og din institution, forening, eller hvor du ellers kunne mangle noget, der i den grad springer i øjnene hos børn og barnlige sjæle!

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.