Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Gyngetilbehør

Gynger skal vedligeholdes, så det altid er både sikkert og sjovt at råbe ”højere, højere, tjept-tjep-tjep”. Derfor bør du altid holde øje med, om der skal bruges nyt gyngetilbehør til gyngestativet på legepladsen eller i baghaven. Heldigvis har Max Horsens meget forskellige gyngetilbehør.

Det kan være svært at vide, hvilket gyngetilbehør og -udstyr du skal have fat på. Kontakt endelig os hos Max Horsens, for så finder vi det rette gyngetilbehør til dig. Ring gerne på +45 75 65 66 11.

Læs mere...
Vis mindre.
Gyngebøjle 12mm kompl. STK.
Gyngebøjle 12mm kompl. STK. Varenr.: 800138 DKK 550,00 (DKK 687,50 inkl. moms)

Mere info

Dækgynge m 6 mm kæde
Dækgynge m 6 mm kæde Varenr.: 800142 DKK 2.000,00 (DKK 2.500,00 inkl. moms)

Mere info

Sikkerhedssæde m kæde / overtræk
Sikkerhedssæde m kæde / overtræk Varenr.: 800148 DKK 2.300,00 (DKK 2.875,00 inkl. moms)

Mere info

Bæverhalegynge m 6mm kæder
Bæverhalegynge m 6mm kæder Varenr.: 800150 DKK 1.350,00 (DKK 1.687,50 inkl. moms)

Mere info

Babysæde komplet
Babysæde komplet Varenr.: 800152 DKK 2.900,00 (DKK 3.625,00 inkl. moms)

Mere info

Bæverhalegynge uden kæder
Bæverhalegynge uden kæder Varenr.: 860200 DKK 552,00 (DKK 690,00 inkl. moms)

Mere info

Kardanled til Girafgynge, skrå RT
Kardanled til Girafgynge, skrå RT Varenr.: 861230 DKK 3.974,00 (DKK 4.967,50 inkl. moms)

Mere info

Kardanled til Girafgynge, vandret RT
Kardanled til Girafgynge, vandret RT Varenr.: 861231 DKK 3.974,00 (DKK 4.967,50 inkl. moms)

Mere info

Kardanled til fugleredegynge
Kardanled til fugleredegynge Varenr.: 861251 DKK 786,00 (DKK 982,50 inkl. moms)

Mere info

Kardanled med flange til fuglerede
Kardanled med flange til fuglerede Varenr.: 8612511 DKK 787,00 (DKK 983,75 inkl. moms)

Mere info

Gyngeophæng M12x200mm R&T
Gyngeophæng M12x200mm R&T Varenr.: 861253 DKK 299,00 (DKK 373,75 inkl. moms)

Mere info

Gyngeophæng m flange
Gyngeophæng m flange Varenr.: 8612531 DKK 299,00 (DKK 373,75 inkl. moms)

Mere info

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Hvilket slags gyngetilbehør findes der?

Med gyngetilbehør menes der selvfølgelig alt andet end selve gyngestativet. Altså udstyret til selve gyngen.

Gyngetilbehør er med andre ord dét, som gyngen består af. Sædet, snoren og leddene, som sidder i toppen af stativet og bærer gyngen. Vi gennemgår gerne gyngetilbehøret her:

Kardanled:

En vigtig del af er kardanleddet. Det er leddet, som gyngen hænger i fra stativet, og det er den, der gør, at gyngen kan svæve legende let frem og tilbage. Hos Max Horsens har vi flere forskellige kardanled, alt efter om du skal have dem til en girafgynge, en fuglerede-gynge, en remsædegynge eller en hængekøje.

Selve snoren/kæden:

Ofte en undervurderet del af gyngetilbehør er snoren eller kæden. Som du nok allerede har regnet ud, kan de fås i både torv- og metal-udgaver, hvilket begge dele holder utroligt godt og længe.

Der er også gyngetilbehør til selve snoren/kæden. Hvis du har at gøre med en kæde, skal små børnefingre (eller store voksenlapper) ikke snige sig ind mellem kædens led. Det gør AVS!, og det kan vi ikke have. Derfor kan plastik eller gummi rundt om kæden være det perfekte gyngetilbehør.

For enden af kæden eller snoren kan du også få forskellige sjækler, som gør, at snoren/kæden kan sættes sammen med kardanleddet og selve gynge-sædet. Det er også en sjækkel, der sørger for, at gyngen bevæger sig frit.

Gynge-sædet:

Måske det mest kendte stykke gyngetilbehør. Alle kender vi forskellige gyngetyper, når vi kigger på selve sædet. For her kan du finde de klassiske bildæk, som gør det nemt at sidde sikkert både som ene person og med en ven.

Men du kan også finde andre anderledes gyngetyper som sikkerhedssædet, den enkle bævergalegynge, et babysæde til de helt mindste eller måske en hel fuglerede, så der kan sidde mange børn på gyngen. 

Andet gyngetilbehør:

Derudover gemmer vi selvfølgelig også på låseolie og låsesikring, som er uvurderligt for sikre og rørige led til din gynge. Men også sikkerhedskæder, spacere, forskellige sjækler osv. 

Hvem kan sætte gyngetilbehør op?

Det kræver virkelig ikke den helt store handyman eller handykvinde at skulle sætte gyngetilbehør op. Selve gyngestativet, vil vi altid råde til, skal sættes op af eksperter, hvilket vi hos Max Horsens også er specialiseret i, men når først stativet står, kan du selv stå for gyngetilbehør, hvis du ønsker det.

Udstyret er helt i orden og sikkert, og det kræver sjældent andet end godt værktøj at sørge for, at det kommer både af og på gyngen.

Gyngetilbehør med garanti for sjov, sikkerhed og tilfredshed

Alle produkter i webshoppen er omfattet af normal produktgaranti, altså ved materiale- eller produktionsfejl. Så derfor gælder det samme selvfølgelig også for vores gyngetilbehør. 

Produkterne, vi forhandler, er FSC certificeret, hvilket betyder, at varerne har oprindelse fra skovområder, som benyttes miljørigtigt og bæredygtigt. Vi stræber altid efter at leve op til FN’s mange verdensmål for bæredygtig udvikling. Derudover er de TÜV og En1176 godkendt.

Derfor sikrer vores gyngetilbehør ikke bare din tilfredshed, men også sjov med god samvittighed i mange, mange år. Det er vores gyngetilbehør-garanti til dig!

Sving forbi med flere spørgsmål om gyngetilbehør!

Har du flere spørgsmål angående gyngetilbehør? Det kan være svært at vælge, hvad du helt præcist skal bruge, men, men, men…

Uanset hvad du søger svar på, kan du forvente de mest kompetente råd og den skarpeste vejledning fra vores eksperter, der hver især har stor erfaring med at finde det helt rette gyngetilbehør til alle vores kunder. Skal du være en af disse gyngetilbehør-kunder?

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Vi glæder os til at finde den helt rette, sikre gyngetilbehør-løsning til din legeplads eller til gyngestativet hjemme i haven. Hos os går kvalitet, bæredygtighed og god service hånd i hånd!

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.