Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

BORD BÆNKESÆT

Står du og mangler et bord bænkesæt til institutionen eller udearealet i boligforeningen? Så tror vi, at vi har det I er på jagt efter. Du finder nedenunder bord bænkesæt til både børn og voksne, der fås i enten træ, plast eller genbrugsplast.

Læs mere...
Vis mindre.
Alle bord bænkesæt

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Borde og bænke til institutioner eller udeområder

Bordebænkesæt til udendørs brug er uundværligt på udeområder og sørger for, at børn og voksne kan sætte sig ned og holde en behagelig pause eller spise frokost. Vores udvalg af borde og bænke fås i forskellige størrelser og materialer, som passer til både børn og voksne og kan bruges til børnehavens udeområde eller offentlige udearealer.

Vores borde og bænke fremstilles i naturtræ som lærk og Robinia eller i genbrugsplast, som er vedligeholdelsesfrie materialer, der sikrer lang levetid og høj kvalitet. Yderligere er materialerne modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Med vores sortiment af borde og bænke kan vi finde en løsning, der passer til jeres behov og udemiljø. 

Alle borde og bænke leveres enten som saml selv. Har du brug for råd og vejledning må du ikke tøve med at kontakte os via kontaktformularen eller på telefonnummer: +45 75 65 66 11

Mangler du inspiration til jeres udeområde, så kan du se og læse flere af vores opgaver under Blog

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.