Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Bordtennis

Skabt til sjov – af god kvalitet

Bordtennis hører nærmest til enhver institution, forening og især sportsforening. Med et bordtennis-bat i hånden og bordtennis-bolden ping-pong’ende hen over bordtennis-nettet på bordtennis-bordet har du timevis af sjov for både børn og voksne. Specielt hvis du også sørger for ekstra bordtennis-bat og -bolde, så I kan tæve hinanden i Rundt om Bordet!

Hvis du har spørgsmål til alt, der har med bordtennis at gøre (både udstyr og bordtennis-regler), giver vi dig gerne gode råd, så du kan finde det helt rigtige bordtennis-udstyr til din institution, forening, eller hvor der ellers er brug for bat, bord eller bordtennis-net. Ring endelig gerne på +45 75 65 66 11.


Læs mere...
Vis mindre.
Bordtennis B-2000 acrylbeton
Bordtennis B-2000 acrylbeton Varenr.: 819100 DKK 18.048,00 (DKK 22.560,00 inkl. moms)

Mere info

Net Alu 8mm
Net Alu 8mm Varenr.: 819110 DKK 2.100,00 (DKK 2.625,00 inkl. moms)

Mere info

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Vores bordtennis-udstyr giver dig garanti for tilfredshed og kvalitet

Alle produkter i webshoppen er omfattet af normal produktgaranti, altså ved materiale- eller produktionsfejl. Dette er selvfølgelig gældende for bordtennis-borde og bordtennis-udstyr såsom bats og net. 

Samtidig er vores bordtennis-borde lavet af acrylbeton. Dette betyder, at dit bordtennis-bord står ekstremt stabilt i alt slags vejr (selv om det selvfølgelig ikke altid er nemt at spille bordtennis i hverken blæse- eller regnvejr). Det betyder også, at det sagtens tåler en masse frost. 

Som altid er det vores bordtennis-garanti til dig.

Bordtennis-udstyr, der batter

Ud over et stærkt acrylbeton-bordtennis-bord, så ligger vi selvfølgelig også inde med udstyret til det. Nettet sælges separat, og det fås i et kraftigt aluminiums, som også endelig skal have lov til at stå ude i al slags vejr. Slut med bordtennis-net, der går huller i eller bliver mørnet af vind og vejr. Med et bordtennis-net af aluminium står det stærkt, og bordtennis-bolden sætter sig heller ikke fast i det, ligesom nettet ikke skal strammes til!

Men vi stopper ikke bordtennis-spillet allerede her. For vi har selvfølgelig også bordtennis-bat, som fås i 100 procent yderst holdbart kunststof. Derfor er også vores ECO-bordtennis-bat velegnet til udendørs brug, og det tåler gerne slid, hvis det skifter fra den ene bordtennis-spiller til den anden bordtennis-spiller. Dog har bordtennis-battet godt af at komme ind i varmen, når det ikke slår til bordtennis-bolden.

Skal vi lige ridse det helt op? ALT bordtennis-udstyret kan bruges udendørs. Et acrylbeton-bordtennis-bord tåler al slags vejr. Det samme gælder for vores aluminium-bordtennis-net og vores kunststof-bordtennis-bat.

Det betyder dog ikke, at bordtennis-bordet og alt bordtennis-udstyret hertil ikke kan stå indenfor. Det kan det skam godt. Se, dét er bordtennis, der batter!

I bordtennis bruger man point, ikke mål – men…

Du skal alligevel have målet på vores bordtennis-bord:

Hvis du køber vores acrylbeton-bord til at spille bordtennis på, så vil du eller andre i din institution eller forening kunne udfolde dig på 274 cm x 152,5 cm. Bordtennis-bordet er 76 cm højt, og alt sammen er det de officielle mål for bordtennis-borde ifølge Bordtennis Danmark. Så kan alle have det sjovt med bordtennis på lige fod med de professionelle bordtennis-spillere.

Vedligehold og rengør dit bordtennis-udstyr

Uanset hvor dit bordtennis-bord og udstyret til det skal stå, er det en god idé at vedligeholde det med rengøring. Så forlænger du bordtennis-udstyrets levetid, og du gør det samtidig sjovt at skyde bordtennis-boldene frem og tilbage år efter år. Simpelthen af den grund, at det ikke er fedtet eller beskidt af udendørs såvel som indendørs bordtennis.

Dette gøres nemmest med en våd klud med lidt universal-rengøring, og tør gerne bordtennis-udstyret (bord og net) efter med en tør klud. Et bordtennis-bat skal du gerne give samme omgang, men lad gerne battet tørre indendørs først, før du bruger det udendørs.

Vi vil jo helst gerne have, at din institution eller forening kommer til at have mange, mange år med bordtennis-sjov. Så vi håber, I vil følge dette bordtennis-råd, for kvaliteten i sig selv skal ellers nok holde dig bordtennis-spillende!

Bordtennis-bolden er sendt over til dig! Skyder du den tilbage?

Skulle det være et bord, et bat, et net eller måske noget helt fjerde til legepladsen, sportscaféen, seniorhjemmet, højskolen, efterskolen, udendørsområde, eller hvor bordtennis kunne være aldeles sjovt at spille?

Så kontakt os endelig, for vi har solgt bordtennis-udstyr til mange bordtennis-spillende institutioner og foreninger gennem tiden. Vi finder gerne ud af, om vi er et godt match hos jer. Og ellers kan vi jo tage den over en bordtennis-match i stedet? 😉

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller 

Skriv til os: Post@max-horsens.dk

Vi glæder os til at finde det helt rigtige stykke bordtennis-udstyr til dig og alle dem, du gerne vil glæde med sjov, konkurrence og leg omkring et spil bordtennis! Bord, net, bat – du finder alt godt fra bordtennis-verdenen hos Max Horsens!

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.