Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Bordfodbold

Bordfodbold-bord i stærk kvalitet – både til udendørs og indendørs

Til alle institutioner, foreninger og måske især sportsforeninger bør der høre et bordfodbold-bord til. 

Hvis du ligger inde med spørgsmål til alt omkring udendørs legetøj, giver vi dig gerne en masse gode råd. Så kan du nemlig finde et passende stykke udendørs legetøj til din institution, forening, eller hvor der ellers sker en masse udendørs leg. Ring meget gerne på +45 75 65 66 11.

Læs mere...
Vis mindre.
Bordfodbold Acrylbeton
Bordfodbold Acrylbeton Varenr.: 819150 DKK 28.600,00 (DKK 35.750,00 inkl. moms)

Mere info

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Vores bordfodbold-bord giver dig garanti for tilfredshed, kvalitet og sjov

Alle vores produkter i webshoppen er som altid omfattet af den normale produktgaranti, altså ved materiale- eller produktionsfejl. Dette er selvfølgelig gældende for vores bordfodbold-bord også.

Det er vores klare bordfodbold-garanti til dig!

Bordfodbold til både indendørs og udendørs brug

Apropos materialer og holdbarhed produceres vores fodbold-borde i acrylbeton. Dette gør, at bordet har en god tyngde, så bordfodbold-bordet kan stå i selv det hårdeste blæsevejr. Samtidig vil hverken regn eller is ødelægge grønsværen, de røde bordfodbold-spillere, de blå bordfodbold-spillere eller stængerne, der holder dem, som er aluminium.

Modsat almindelig fodbold kan dette bordfodbold-bord være ude i al slags vejr – men det er selvfølgelig ikke altid lige sjovt at spille bordfodbold i silende regnvejr.

Det skal dog siges, at det ikke hindrer bordfodbold-bordet i også at kunne placeres indendørs med dets pæne, farverige overflader, som gør bordfodbold til skønt inde-inventar. Du skal dog være opmærksom på, at et bordfodbold-bord af acrylbeton ikke lige sådan lader sig flytte rundt på, så vælg bordfodbold-arenaen med omhu!

Scor bordfodbold-mål på de helt rigtige bord-mål

Bordfodbold-bordet kan også placeres både indendørs og udendørs på grund af dets mål. Det lever fuldt op til ITSF’s (det Internationale Bordfodbold Forbunds) retningsregler for, hvordan et bordfodbold-bords bane skal være.

Bordfodbold-bordet er 140 cm langt x 125 cm bredt, ligesom bordfodbold også skal spilles i en højde af 90 cm. Så vi har stadig lidt endnu, før vi når verdens længste bordfodbold-bord på 120 METER, men til din institution eller din forening gætter vi på, at det er fint med 140 centimeter.

Vægten på et bordfodbold-bord er lidt over 90 kg. 

Et bordfodbold-bord skal vedligeholdes og rengøres

Selv om vi selvfølgelig står ved, at vores bordfodbold-bord er af højeste kvalitet og ikke bukker under for vind og vejr, så skal bordfodbold helst spilles på en glat overflade. Vi vil nødigt have, at bordfodbold-bolden ikke triller så hurtigt mellem de røde og de blå bordfodbold-spillere.

Du kan rengøre selve bordfodbold-bordets overflade med en varm, våd klud og eventuelt en tør klud efterfølgende. Dette bør du især overveje, hvis dit bordfodbold-bord står udendørs, eller hvis der er spildt drikkelse eller andet på det indendørs.

Men det nok vigtigste bordfodbold-trick, vi kan dele med dig her, er omkring bordfodbold-stængerne. Altså der hvor bordfodbold-spillerne sidder fast på. Vi kender nemlig alle de fodboldborde, hvor det nærmest er umuligt at dreje på spillerne, eller hvor du ikke kan trække bordfodbold-stængerne frem og tilbage.

Hvis du bruger en silikonespray til dit bordfodbold-bords stænger, gerne én gang om måneden eller i hvert fald hvert halve år, så glider bordfodbold-oplevelsen bare meget bedre. Og det er alle os bordfodbold-entusiaster jo vilde med ved bordfodbold-borde!

OBS! Pas nu på bordfodbold-bordets stænger

Men … silikonespray er ikke nok, hvis du ikke passer på dit bordfodbold-bord og især dets stænger. Du må for eksempel aldrig løfte bordet i stængerne, hvis bordfodbold-bolden sætter sig et neutralt sted på bordfodbold-banen, hvor ingen af spillerne kan nå den. Så skal du enten løfte bordfodbold-bordet i den grønne eller gråhvide kant nederst.

Ellers ender bordfodbold-bordet bare med skæve stænger, og her hjælper silikonespray ikke på, at det skal kunne køre rundt. Det samme gælder, hvis et barn hænger sig i bordfodbold-bordets stænger, eller hvis voksne lægger deres vægt oven på bordet. Vægten vil gøre bordfodbold-stængerne skæve, og det vil give en dårlig oplevelse med bordfodbold. Så holder bordet heller ikke så længe.

Vi retter også en lille notits til alle jer bordfodbold-”rullere” derude. Hvis du ”ruller” med stængerne – altså drejer bordfodbold-spillerne rundt for fuldt drøn – kan der også være chance for, at bordet bliver skævt. Det er selvfølgelig sjovt, men de originale bordfodbold-regler siger faktisk, at du ikke må ”rulle”, ”tyre”, ”fyre”, eller hvad du nu kalder det ude i bordfodbold-Danmark.

Så vedligeholdelse af et bordfodbold-bord kan lige så godt være i måden, hvorpå du behandler bordet, når bordfodbolden skydes afsted.

Har du brug for mere viden omkring bordfodbold-borde?

Så er bordfodbold og et bordfodbold-bord heller ikke en større videnskab. Men hvis du alligevel sidder tilbage med nogle spørgsmål omkring vores bordfodbold-borde eller om bordfodbold-borde generelt, må du endelig gerne slå på tråden eller sende os en besked.

Vi har solgt bordfodbold-borde i mange, mange år efterhånden, så vi er eksperter på det, vi taler om – selv om vi måske ikke er de bedste bordfodbold-spillere selv. Det indrømmer vores håndled gerne!

Så kontakt os endelig:

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller 

Skriv til os på: Post@max-horsens.dk

Vi ser utroligt meget frem til at finde et bordfodbold-bord til din institution eller forening, som nok skal give en masse bordfodbold-sjov! Hos Max Horsens kan du forvente stærk kvalitet kombineret med sjov og leg. Og lige præcis de kvaliteter bør et bordfodbold-bord også have. Mener du ikke også dét?

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.