Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Basketball kurv

En basketball-kurv skal der til, hvis børn, unge og voksne skal øve deres slam-dunks eller præcise boldøje. To basketball-kurve skal der til, hvis mange skal aktiveres omkring basketball på én gang. Heldigvis har vi en masse forskellige basket-kurve i forskellige materialer og højder.

Hvis du har spørgsmål til alt omkring basketball og basketball-kurve (altså både udstyr og basketball-regler), giver vi dig gerne gode råd, så du kan finde en basketball-kurv eller basketball-kurve til din institution, forening, eller måske endda hjemme til haven? Ring endelig gerne på +45 75 65 66 11.

Læs mere...
Vis mindre.
Basket top 2 stk.til stålmål
Basket top 2 stk.til stålmål Varenr.: 063095 DKK 18.640,00 (DKK 23.300,00 inkl. moms)

Mere info

Basketkurv forzink. stål med net
Basketkurv forzink. stål med net Varenr.: 066415 DKK 1.323,00 (DKK 1.653,75 inkl. moms)

Mere info

Basketballnet 4 mm nylon
Basketballnet 4 mm nylon Varenr.: 066421 DKK 72,00 (DKK 90,00 inkl. moms)

Mere info

Basketnet stål
Basketnet stål Varenr.: 066424 DKK 128,00 (DKK 160,00 inkl. moms)

Mere info

Basketstander m galv. stander
Basketstander m galv. stander Varenr.: 066429 DKK 6.100,00 (DKK 7.625,00 inkl. moms)

Mere info

Basketstativ m galv plade, kurv
Basketstativ m galv plade, kurv Varenr.: 066435 DKK 8.908,00 (DKK 11.135,00 inkl. moms)

Mere info

Bøsning til 066435
Bøsning til 066435 Varenr.: 0664351 DKK 808,00 (DKK 1.010,00 inkl. moms)

Mere info

Basketplade 92x122 cm
Basketplade 92x122 cm Varenr.: 066440 DKK 1.318,00 (DKK 1.647,50 inkl. moms)

Mere info

Basketplade galv. 90x120 cm
Basketplade galv. 90x120 cm Varenr.: 066445 DKK 2.555,00 (DKK 3.193,75 inkl. moms)

Mere info

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Medlemstallene stiger i basketball-klubber Danmark over, og det gør de år for år. Derfor bliver det fortsat mere populært at have basketball-kurve stående hos institutioner og foreninger, og selv en enkelt basketball-kurv giver bare mange timers sjov med rebounds, swishes og dunks for både børn og voksne.

Derfor er det også vigtigt, at du finder den rette basketball-kurv – eller de rette basketball-kurve – til din institution eller forening. Og det rette udstyr, som hører til en basketball-kurv.

Vores basketball-kurve giver dig garanti for tilfredshed, kvalitet og sjov sport

Vi siger det til alle vores produkter, men det gælder selvfølgelig også vores basketball-kurv og kurve-udstyr. Alle produkter i webshoppen er omfattet af normal produktgaranti, altså ved materiale- eller produktionsfejl.

Som altid er det vores basketball-garanti til dig for vores basketball-kurve.

Til basketball-kurv har vi flere løsninger til basketball-stativ, basketball-plade, basketball-bøsning og basketball-ring, hvoraf flere er galvaniseret og derfor kan holde til al slags vejr. Andet udstyr til basketball-kurve gennemgår vi herunder.

Højden på en basketball-kurv er vigtig

Indrømmet, vi hopper måske heller ikke helt op og dunker i professionelle basketball-kurve, for de kurve sidder ofte ret højt oppe. Så skal børn eller unge spille basketball, må du have fat i en basketball-kurv, som hænger lidt lavere.

Vores basketball-kurve kan hænge i forskellige højder. Normalt vil man sige, at en basketball-kurv har en ring, der er 3,05 meter over jorden. Det er den standardiserede højde for basketball-kurve, men det er ret højt at skulle hoppe. Derfor kan de fleste af vores basketball-kurv-løsninger fås med højdejusterbare udhæng.

Vi har også en basketball-kurv for børn, der kan justeres. 2,2 meter er det højeste, den kan komme op, men ellers kan du sætte den så lavt, du ønsker, så din basketball-kurv passer til børnenes højde. Det plejer altid at være et basketball-kurve-hit!

Vælg det rette basketball-net til din basketball-kurv

Du har nok set forskellige typer basketball-net rundt omkring på basketball-banernes kurve. Her skal du have øjnene på, hvor længe du ønsker, nettet skal holde.

Til en basketball-kurv har vi hos Max Horsens basket-net af både nylon og af stål. Nylon-nettet er selvfølgelig stærkt, og oftest får du også ret mange af disse net sammenlignet med et stål-net. Til gengæld siger det sig selv, at stål-nettet holder meget længere i din basketball-kurv end nylon.

Du bør i hvert fald tænke på, om din basketball-kurv skal stå udenfor eller indenfor. For står basketball-kurven udenfor, kan al slags vejr sørge for, at nylon-nettet i din basketball-kurv bliver trælst efter et par år og skal skiftes ud. Skal din basketball-kurv stå indendørs eller med et overdække, behøver du måske ikke et stål-net.

Du skal også overveje, om der er chance for, at børn, unge eller voksne hopper op, griber fat og hænger i nettet til din basketball-kurv. For her vil stål-net i den grad også kunne klare mosten yderligere, og ellers har vi såkaldte Herkules-net, som normalt bruges til klatrenet på legepladser, men som også fungerer som et udmærket net til en basketball-kurv.

Vedligehold og rengør din basketball-kurv

En basketball-kurv behøver ikke synderligt meget vedligeholdelse. Bare husk at holde øje med tilstanden for dit basketball-net, hvis du har nylon-net.

Nogle gange kan det være en god idé at vaske din basketball-kurvs plade, hvis den har modtaget lidt for mange våde og beskidte basketballs op på sig. Modsat bingo er en ren og udfyldt plade det bedste for din basketball-kurv!

Har du andre basketball-kurv-relaterede spørgsmål?

Vi håber, det lærte dig lidt om basketball-kurve, så du nu ved, hvad du skal kigge efter af basketball-kurv, eller hvad du skal bruge til din basketball-kurv. Det kan også være, du har endnu flere spørgsmål efter at have læst ovenstående, men vi svarer gerne på flere basketball-kurv-relaterede spørgsmål!

Så kontakt os endelig, for vi har solgt basketball-kurve til mange basketball-spillende institutioner og foreninger gennem tiden. Vi finder gerne ud af, om vi er et godt basketball-match hos jer!

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Eller

Send os en email: Post@max-horsens.dk

Vi glæder os til at finde den helt rigtige stykke basketball-kurv eller -kurve til dig og alle dem, du gerne vil glæde med sjov, konkurrence og leg med dunk, driblinger og direkte skud i basketball-kurven. Hos Max Horsens går vi op i god kvalitet og sjov leg – en perfekt beskrivelse af din kommende basketball-kurv!

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.