Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Om os

Max Horsens A/S består af et stærkt og humørfyldt hold af medarbejdere – hvor ”gå-på-mod” og team-spirit er kendetegnende i vores arbejde med at fastholde og udvikle virksomhedens position.

Vi ønsker at fremstå som problemløsere og være kompetente og ansvarlige. Det betyder i praksis, at vi sparrer og rådgiver vores kunder frem til de rigtige løsninger – ud fra vores erfaring og brede kendskab til produkterne.

Vores referencer er mangfoldige og en stor knowhow og viden om kundernes behov og krav gør, at vi altid kan rådgive om en optimal løsning – i tæt dialog med kunden naturligvis.

Vores ambition er at være blandt de bedste inden for børns leg – på de områder, hvor vi har vores produktgrupper: Legepladser, Møbler, Legetøj.

Vi har mange års erfaring i branchen, og med udgangspunkt i en stor ekspertise inden for legemuligheder til børn, arbejder vi målrettet på at opfylde vores kunders behov - på en uformel og fleksibel måde.

Erfaring

Max Horsens A/S blev grundlagt i 1987 og i løbet af den periode har vi fået os godt placeret i branchen som totalleverandør af næsten alt til institutioner, dagplejere, boligforeninger og ferie-/fritidscentre i Danmark - både inden for legeredskaber, møbler og legetøj.
Max Horsens har derved været på markedet i mange år og har tilmed været Eliteleverandører til det offentlige de sidste 4 år.

Fremtidstro

Vi sikrer vore kunder optimale løsninger til børns leg gennem problemløsning, sparring og legeprodukter af høj kvalitet. Vi gør det med indlevelse i kundens situation samt med stor kompetence og ansvarlighed.

Vi vil være blandt de bedste leverandører til institutioner, skoler, campingpladser og på ferie-/fritidsområdet herhjemme.

Derudover er bæredygtighed en stor del af vores overvejelser, når vi udvælger produkter. Ikke nok med at vores produkter skal skabe den bedste glæde hos børn, så skal det også være bæredygtigt materiale og komme fra vores nærområde.

Vores legeredskaber er certificeret efter den fælleseuropæiske norm EN1176, som er en garanti for sikker leg.
Med hver levering følger der certifikat, vedligeholdelsesplan samt vores garanti-forpligtelser. Vi yder op til 10 års garanti på legeredskaber.

Under afsnittet FN’s 17 Verdensmål og Max Horsens vil du kunne læse omkring hvordan vi arbejder med at sikrer fremtiden.

Vi vægter personlig rådgivning rigtig højt, og du må derfor ikke tøve med at give os et uforpligtende kald:
+45 75 65 66 11

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.