Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Børns motorik


Skrevet d. 10/06 2021

Har du/I børn, som er udfordret på motorikken?

Problemer med motorikken kan give mange begrænsninger, både mens man er barn, men også senere i livet.

Mange af os kan tænke tilbage på vores barndom, hvor en kantsten eller kanten af en sandkasse lokkede os til at balancere. Vi udfordrede os selv med at stå på ét ben i længere tid, vi legede "jorden er giftig", og vi spillede rundbold om sommeren. Og om vinteren var der ofte sne, så vi kunne kælke, en aktivitet som styrker børn på balance, motorik og evnen til at planlægge og reagere.
Det virker naturligt for børn at lege med deres motorik, og i dag findes der legetøj og redskaber, som kan hjælpe og udfordre børn på deres motorik.

Vores leverandør Winther har lavet rigtig god dokumentation for, hvordan deres legetøj og redskaber virker, og deres cases viser hvordan og hvorfor de hjælper børnene og med hvilke udfordringer. Legen er med til at fjerne fokus fra problemet, fordi det føles mere som leg end træning.

Se produkterne på vores hjemmeside her, hvor der er links til cases, som viser hvordan legetøjet og redskaberne virker.

Seneste fra bloggen

Om Max Horsens

Vi har mange års erfaring i branchen, og med udgangspunkt i en stor ekspertise inden for legemuligheder til børn, arbejder vi målrettet på at opfylde vore kunders behov - på en uformel og fleksibel måde.

Vores ambition er at være blandt de bedste inden for børns leg – på de områder, hvor vi har vores produktgrupper: Legepladser, Møbler, Legetøj.

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.