Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Max Horsens har 'grønt' legetøj


Max Horsens har 'grønt' legetøj
Skrevet d. 03/11 2021

Vi har, muligvis, det bedste og det grønneste legetøj!

At blive beskrevet som værende ’grøn’, betyder oftest at man er ny i noget. Det kan være ny i job, at man er ’grøn’ i rollen som nybagte forældre eller noget helt tredje. I årenes løb har sætningen: at være ’grøn’, fået flere betydninger. Nu handler det ikke kun om at være nye eller uerfaren indenfor noget, for i dag kæmper internationale såvel som nationale virksomheder om det ’grønne’ brændemærke.

Det er ikke nogen hemmelighed at miljøet begynder at få en rigtig stor betydning på flere parametre – både når man kigger på den private- og offentlige sektor, men ligeledes for virksomhederne. Vi er store fortalere for her hos Max Horsens A/S, at passe godt på vores klode – for som det gamle ordsprog lyder, så findes der kun én af slagsen. Derfor jagter virksomheder inklusiv os selv det grønne brændemærke, for at vise deres initiativer og bud på, hvordan de støtter op om miljøet for the better good. Det handler om at være grøn på de punkter man kan som virksomhed, og at man kigger ned i sin forretningsmodel og undersøger, hvor i funktionerne der kan foretages ændringer, der kan påvirke dem både internt- og eksternt hvad miljøet angår.

At have en grønnere tankegang har efterhånden en stor indflydelse hos forbrugerne. Der købes økologiske fødevarer, bliver bekæmpet madspild, købes neutrale rengøringsartikler og hvor henne og hvordan legetøj produceres, er også hyppigere i tankerne når der købes nyt legetøj til børnene. At forbrugerne har ændret disse forbrugervaner, er noget vi hos Max Horsens har taget til os, da vi primært sælger til offentlige institutioner. Derfor har vi gjort hvad vi kunne indenfor de områder der for os giver mening at skrue op for vores grønne indstilling.

Vi har bæredygtigt legetøj fra danske dantoy

Vi har i en lang årrække samarbejdet med den danske legetøjsgigant, dantoy. Dantoy har produceret legetøj i mange år, og har været forud for deres tid, da de allerede for 10 år siden fik alle deres produkter godkendt til svanemærket. Dantoy har sørget for at følge med i den grønne udvikling, og har netop taget udviklingen i forbrugervanerne til sig, og kigget ind i hvordan de som forretning kan foretage ændringer – ændringer der giver dem bedre produkter, og ændringer der følger med i nutidens tendenser om en grønnere og mere miljøbevidst udvikling. Dantoy har derfor tilføjet to nye legetøjsserier til deres sortiment, som vi er rigtig glade for at have som en fast del af vores legetøjsunivers her hos Max Horsens.

Green Bean er et nyt produkt fra dantoy fra 2020, og er en produktlinje med fokus på genanvendeligt legetøj. Materialerne der anvendes til serien, er nemlig alle sammen 100% genanvendelige materialer af svanemærket genbrugsplast, fra deres egen produktion. Derfor er farverne på denne serie unik, og der er stor chance for at ikke to stykker legetøj er ens ud. Selvom farverne ikke er ens på produkterne, så er Green Bean i yderst høj kvalitet med en lang holdbarhed. Alle deres produkter kan ligeledes komme i opvaskemaskinen!

køkkensæt fra Green Bean-serien hos Max Horsens

Green Bean er:

 • 100% genanvendelige materialer

 • 100% dansk produkt

 • Svanemærket

 • Unikke farver grundet produktionsprocessen

 • Fokus på FN's verdensmål nr. 12: ansvarligt forbrug og ansvarlig produktion

For at kunne gøre en forskel på mængden af udledningen af CO2, har dantoy i 2018 lavet legetøj af bioplast. Legetøjet skaber stor legeglæde med plads til masser af god og fantasifuld rolleleg, hos både de små og store børn. Formålet med bioserien er at sætte fokus på at passe på miljøet, og derfor er seriens cyklus ’grøn’ fra ende til anden. Det helt store fokus er at serien er bygget på råmateriale lavet af sukkerrør. Sukkerrørene er fra sukkerplantager i det centrale- og sydlige Brasilien, der høstes med intervaller på 6-12 måneder. Netop produktionens indhold af sukkerrør, giver Bioserien unikke og ’bløde’ farver der alle tager udgangspunkt i nutidens tendenser. Sukkerrørene gror på kontrollerede giftfrie plantager, og absorberer CO2 fra luften når de vokser. Denne egenskab mindsker drivhuseffekten. legetøjsbil i bioplast hos Max Horsens

Bio-serien er:

 • Lavet af sukkerrør fra Brasilien

 • 95% biobaseret

 • 100% genanvendeligt

 • 100% bæredygtigt

 • Svanemærket

 • Tåler maskinvask

 • Selvom serien angives om 100% genanvendelig, er det ikke et produkt der er egnet til en naturlig nedbrydning.

Vi er glade for hos Max Horsens, at kunne møde vores kunders ønsker om grønt legetøj. Derfor har vi et større udvalg af dantoys grønne serier, som en fast del af vores sortiment. Vi håber at dette indlæg fangede din interesse, og at du får lyst til at kigge nærmere ind i vores legetøjsunivers på vores hjemmeside.

Skulle du have spørgsmål er vi altid at fange på enten telefon eller e-mail, mandag - torsdag 08.00-16.00 samt fredag 08.00-14.30. Vi står altid klar med kyndig rådgivning og vejledning.

Seneste fra bloggen

Om Max Horsens

Vi har mange års erfaring i branchen, og med udgangspunkt i en stor ekspertise inden for legemuligheder til børn, arbejder vi målrettet på at opfylde vore kunders behov - på en uformel og fleksibel måde.

Vores ambition er at være blandt de bedste inden for børns leg – på de områder, hvor vi har vores produktgrupper: Legepladser, Møbler, Legetøj.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.