Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

X Block


Skrevet d. 10/06 2021

X Block er en dansk opfindelse, som stormer frem i institutionerne. Børnene er vilde med dem, og de får os voksne til at ønske, at vi var børn igen.
Det er byggeklodser og et legetøj i stor format, som virkelig sætter gang i børnenes leg og fantasi. Børnenes motorik, kreativitet og evne til at arbejde sammen styrkes, for jo flere børn, som arbejder sammen, jo større projekter kan de lave til deres leg.

X Block bruges af børnene både i leg og til at lave praktiske ting som fx en trappe, så de kan nå ting, som ellers er uden for deres rækkevidde. Hvis klodserne bygges forbandt er konstruktionen mere stabil, men vær opmærksom på, at børn ikke bør lege på konstruktioner, som er højere end tre lag uden voksen opsyn.

Herunder er nogle gode eksempler på, hvad børnene får bygget af X Block.

Producenten har lavet en rigtig god video som viser børns leg med X Block, og hvorfor de er så populære.

Se produkterne på vores hjemmeside her

 

     

Seneste fra bloggen

Om Max Horsens

Vi har mange års erfaring i branchen, og med udgangspunkt i en stor ekspertise inden for legemuligheder til børn, arbejder vi målrettet på at opfylde vore kunders behov - på en uformel og fleksibel måde.

Vores ambition er at være blandt de bedste inden for børns leg – på de områder, hvor vi har vores produktgrupper: Legepladser, Møbler, Legetøj.

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.