Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

X Block - perfekt til udendørsleg på legepladsen


X Block - perfekt til udendørsleg på legepladsen
Skrevet d. 10/06 2021

X Block er et dansk produkt, som stormer frem i institutionerne. Det er danske Oliver Erritzøe der sammen med hans makker, Pascal Laraignou, designede og producerede den første X Block tilbage i 2016. Vi forstår udmærket godt hvorfor disse kasser er så populære, og vi er glade for at kunne tilbyde disse lækre og sikre produkter til vores kunder! Men, syntes du disse kasser minder dig om noget du måske har set før?

Børnene er vilde med dem, og de får os voksne til at ønske, at vi var børn igen. Det er byggeklodser og et legetøj i stor format, som virkelig sætter gang i børnenes leg og fantasi. Børnenes motorik, kreativitet og evne til at arbejde sammen styrkes, for jo flere børn, som arbejder sammen, jo større projekter kan de lave til deres leg.

X Block bruges af børnene både i leg og til at lave praktiske ting som f.eks. en trappe, så de kan nå ting, som ellers er uden for deres rækkevidde. Hvis klodserne bygges forbandt er konstruktionen mere stabil, men vær opmærksom på, at børn ikke bør lege på konstruktioner, som er højere end tre lag uden voksen opsyn. Klodserne kan ikke kun bruges til at stable tårne eller lave trapper, for det er kun fantasien der sætter grænser. Sandmad i et udekøkken, med servering af sand-klatkager, sand-pandekager eller sågar en kop kaffe til? Ja, mulighederne er mange med kasser der kan danne rammer om det perfekte udekøkken, Du kan til kasserne endda få plader til at give et stabilt underlag, således køkkenredskaberne ikke vælter. Du kan se vores køkkenredskaber her.

Tilbage til spørgsmålet øverst indlægget, om du syntes kasserne minder om noget du har set før? Så er svaret måske ja! Disse kasser er nemlig særligt udvalgt til et glimrende, og ikke mindst, godkendt alternativ til Arlas klassiske grønne mælkekasser, som i mange år har været fast inventar på legepladserne i de danske børnehaver og vuggestuer. De har været flittigt brugt, de grønne kasser, men nu gør Arla en indsats for at få deres elskede mælkekasser tilbage hvor de høre til. Hvorfor, spørger man måske sig selv?

Jo, nu skal du høre. Selvom de grønne kasser skaber en stor glæde mellem børnene på legepladsen, så er Arla derfor nødt til at producere over 300.000 nye kasser hvert år - netop fordi, mange af kasserne ikke bliver sendt tilbage igen. At producere så mange nye kasser er dyrt for både pengepungen og miljøet. Der bliver brugt, hold nu godt fast, over 825 tons CO2 på klimafronten ved produktion af så højt et antal kasser!

Vil du gerne passe på både miljøet og børnenes sikkerhed? Så er disse kasser netop en perfekt løsning til dig. X Block kasserne er produceret i et ekstra skridsikkert materiale, der gør at kassens konstruktion giver en større stabilitet når kasserne bruges flere sammen. Dette gør, at et tårn af X Block ikke vælter så nemt som de grønne Arla kasser - og dette ser vi kun som endnu en fordel, da X Block er godkendt som udendørs legetøj.

Vil du gerne vide mere om produktet?

Herunder er nogle gode eksempler på, hvad børnene får bygget af X Block.

Producenten har lavet en rigtig god video som viser børns leg med X Block, og hvorfor de er så populære. Vil du undersøge deres univers lidt mere, så kan du klikke her for at komme til deres hjemmeside. 

Se produkterne på vores hjemmeside her

 

     

Seneste fra bloggen

Om Max Horsens

Vi har mange års erfaring i branchen, og med udgangspunkt i en stor ekspertise inden for legemuligheder til børn, arbejder vi målrettet på at opfylde vore kunders behov - på en uformel og fleksibel måde.

Vores ambition er at være blandt de bedste inden for børns leg – på de områder, hvor vi har vores produktgrupper: Legepladser, Møbler, Legetøj.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.